2008. márc. 8.

Egy teljesen katasztrófamentes csók

Sziasztok!
Nem magyarázkodom, inkább írok addig, amíg tudok. ugyanis a napokban, pontosan egy hete ugye annak a nyg viharnak, ami miatt néha teljesen bekrepál a netünk, és persze akkor, mikor időm lenne ideülni. Ez most akkor mégis magyarázatnak számít? :) Szóval, bocsi a kimaradásért! De végre sikerült idejutnom, és leírtam mégis milyen lesz Sam és Will első csókja Vanessa új filmjében! íme:


"Will megpróbálja követi Charlotte utasításait, hogy hogyan lehet megcsókolni Samet:

Először is a "hajat hátra" mozdulat. És ekkor regisztrláódik az a rettenetes igazság…
WILL (V.O.)- Sapka van rajta! Gondolkodj. Gondolkodj!
Kétségbeesésben egyszerűen lepöcköli a baseballsapkát a fejéről a földre. Sam felnéz, összezavarodott.
SAM - Miért csináltad?
WILL - Umm…Neked van egy…
Most egy hajfürtjéért nyúl, de Sam gyorsan visszatér az olvasáshoz - felizgatta, és megrémítette őt, hogy meg készült érinteni őt.
Will mozgatja a haját…és az ujjai beleakadnak a hajába. Meghúzza a haját.
SAM - Au!
WILL - Sajnálom!
SAM(megpróbálja kiszabadítani magát)
Egy másodperccel később.
WILL a bal kezét a hajára teszi, mielőtt elveszi a jobb kezét. Ez esetlen és bizarr. A pillanat továbbmegy, és elkedzi simogatni. Sam kuncog egy kicsit. Ez viszket.
Will túl sürgetően közeledik a nyakához, és Sam igyekszik fejét ügyetlen módon távol tartani tőle. Most jön a nagy pillanat. Will dől a csókért, de...
Sam csak nem teszi le a könyvet! Állandóan úgy tesz, mintha olvasna, miközben az élete árán is a könyvbe kapaszkodik. Will megpróbál dőlni és megcsókolmi őt, de nem tud hozzáférni az ajkaihoz. Megint próbálkozik, most egy másik szögből. Majd újra, de nem kockáztat. Megpróbálja kivenni a kezeiből a könyvet, de Sam nagyon szorítja. Már mindkét kezét használja. Végül sikerül kirántania a könyvet a kezeiből, majdnem felborult a lendületétől. Leteszi a könyvet …odahajol hozzá… és megcsókolja őt. Egy teljesen katasztrófamentes csók."

Azért, h. egyáltalán eltudjuk olvasni, és tudomást szereztünk arról, h. ez fent van a neten, köszönet Jankababának! :)

Saját és szabad fordítás! Az enyém!

***

Aztán felkerült a netre, hála a VanAshBreNique-nek, a Will első hivatalos posztere, plakátja, de az nem azt jelenti, h. ez a végleges is. Főleg, h. nem ragad ki részt a filmből, vagy egy szereplő promóciós képe sincs rajta, ami valljuk be, szerintem fontos egy filmmegnézéshez való csábításhoz. Na, érteitek remélem, mire gondolok!:P De persze azért nem rossz!:D


Ui.: Boldog Nőnapot kívánok minden kedves nő, vagy magát nőnekérző olvasómnak! :)

Nincsenek megjegyzések: