2008. márc. 12.

Zachary búvúhelye:)


Zac Efron megkövetelte, hogy legyen egy privát sátra a 17 Again forgatásán, ahova a női rajongóktól el tud bújni. A High School Musical csillag annyira megrémült egy középiskolában játszódó jelenet forgatása alatt, mikor megrohanták őt a rajongók, hogy kért a rendezőtől egy kis helyet, ahol nem érhették őt utol.

"Zac teljesen kővé dermedt, amikor körülvették őt a diákok, amíg forgatott egy Los Angeles-i iskolában, úgyhogy neki segítettek a producerek, és rendelkezésére bocsátottak egy olyan sátrat, amibe Ő azonnal bevonulhatott, mikor az iskolai csengő jelzett." - mondta egy forrás. "A tizenéves lábak dobogása annyira megijesztette őt, hogy elkérte a csengetések rendjét, így azonnal be tudott viharzani oda, még mielőtt befejeződtek volna a tanórák."

Zac - aki főszerepben játszik a filmben, a korábbi Friends színész Matthew Perry oldalán - ahová csak megy, mindenhol hisztérikus női rajongókkal találkozik.

A forrás még hozzáfűzte azt is, hogy Matthew-t is megrohanták a csinos rajongók egy LA hamburgerezőnél, de amint belépett Zac, mindenki Vele kezdett el foglalkozni.

(Forrás: BANG Media International]

Persze ez is csak pletykaként kezelendő, de azért aranyos. Ráadásul semmi újdonság nincs már jó pár napja Róla, így ezzel kell beérnünk! Zac viselkedése pedig szerintem, nekem legalábbis teljesen érthető. Ő is csak ember, ugyanolyan mint mi, és nem érti, minek zargatják őt. Márpedig biztos akad egypár olyan nőnemű, akire bármire képes lenne, mondjuk hogy nem csak láthassa, hanem meg is érinthesse Zachary-t. És biztos vagyok abban is, hogy Zac ezt nem azért kérte, ha kérte, mert nem szereti a rajongóit, és nem élvezi szeretetüket, egyszerűen csak normálisan akar élni, és egyébként ismert, mennyire kedves és közvetlen az érte rajongókkal! :)

***

A ZacEfron.Nl feladott pár új képet a 'MAOW' forgatásánál, de ez csak frissítése egy korábbi albumnak. Remélem értitek, mire gondolok. Ha nem, ha igen, akkor is nézzétek meg a képeket ITT!

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!Csak gratulálni tudok a blogodhoz!Nagyszerű!:D
A cikhez meg annyit,hogy iszonyatosan sajnálom szegényt!Múltkor láttam egy videót egy olaszországi megjelenésen.Majd fellökték szegényt.Mondjuk ez a szakma ezzel jár.De ez már túlzás.Sajnálom szegényt.
További sok sikert!
puszi:Taki

Névtelen írta...

Szegénykét sajnálom....mondjuk ha én meglátnán zac-et az tuti hogy nem bírnám ki h ne rohanjak oda és ne öleljem át...XD Sőt nem is tudom mit tennék ha melátnán a drágát! <3

Névtelen írta...

Hello! Nagyonn jó az oldalad csal így tovább! Rendszeres olvasód vagyok.
Egyébként nem tudom hogy tudod-e de egy oldalon megtaláltam a hsm3 pár dalának a szövegét. Az oldal:http://www.lyricsmania.com/

Névtelen írta...

"Zac Efron forced to hire bodyguards while filming his new movie

High School Musical star Zac Efron has been forced to hire a bodyguard after he was mobbed by teenage fans on the Isle Of Man.

The 20-year-old is currently filming new movie Me And Orson Welles in the capital city of Douglas - but is being distracted by a number of raucous fans.

A 24-hour security detail is now accompanying the star wherever he goes throughout the British isle, reports British tabloid the Sunday Mirror."

Forrás: http://icydk.com/2008/03/10/zac-efron-forced-to-hire-bodyguards-while-filming-his-new-movie/

Szegény Zac, néha sajnálom! Ezt a különsátor-dolgot pedig teljesen el tudom hinni, sajnos. :(

A www.vanessa-hudgens.com oldalra pedig most felrakták Vanessa állítólagos új házának a képét. A ZA Angels-en ezen kívül van egy link, amely az ingatlanközvetítő oldalára vezet, ahol fent van a cím meg minden. Ez nem durva? Szerintem Zac és Vanessa is megérdemelnének egy kis magánéletet.

Amúgy a HSM3 szövegek még nem kerültek ki a "gyárból", igazából még a címeket sem lehet tudni. Persze hogy nem, hiszen már a címekből is ki lehetne találni a történetet, a dalszövegekből meg pláne. Szóval szerintem még várjunk egy kicsit ezzel...

Pussz: Rita

xdittax írta...

Sziasztok!

Taki: Elöszőr is köszönöm Neked a bókokat, de nem érdemlem meg őket!:)
Másodszor: Valóban tudhatták, hogy mivel jár ha a színészkedést választják, de velük szemben ez az egész már hihetetlen méreteket ölt, és én minden tekintetben sajnálom is őket, ahogy Te is!

Másrészről persze elképzelni, hogy az utcán csakúgy meglátnám Őt hipp-hopp, én se biztos hogy tudnám kontrollálni magam, és visszafogni, de én mint emberre vagyok kíváncsi Rá, és kedvesére, beszélgetni szeretnék velük, komoly és komyoltalanabb témákról, és ezért csak azt képzeltem el, ha egyszer adva lenne egy nyugis beszélgetés. A másikeshetőség bár nagyobb a valószínűsége, annyira nem tudom, kicsit idegen számomra, pedig nagy szó lenne, ha mondjuk egyszer egyik filmje premierjén láthatnám Őt!:)

Ezek a dalos dolgok, még nem valószínű hogy az igaziak, azt se biztos hogy kész vannak már, és pláne nem h. fent vannak a neten. Persze megeshet, hogy valaki kiszivárogtatta, de egelőre nem szabad hinni az ilyeneknek, nem szabad komolyan venni őket, mert utána félő, kiderül hogy csak átverés. Szóval ne éld, ne éljük bele magad/magunkat, oké?:)

Én is eltudom hinni Rita a sátras dolgot, végülis logikus, és ez a rendőrösdi is igaz lehet, még akkor is ha elég szomorú és hihetetlen. Mekkora felhajtás övezi szegénykémet, és ez mekkora teher lehet Neki, és mekkora fáradalom.

Én is láttam a képet Nessa állítólagos új házikójáról. Nem szándékoztam kirakni, egyrész ha igaz, akkor se muszáj ránktartoznia, másrészt könnyen lehet hogy nem igaz, és akkor meg minek esetlegesen fellekesíteni magunkat. Egyszer úgyis kiderül az igazság ezzel kapcsolatban is. Csak azt szeretném tudni, ha valóban megvette ezt a házat, azt vajon mikor tette? Még akkor mikor tényleg volt lakásnézőben?
Saját véleményem pedig a házikóról egyszerű, de kicsit negatív. Mármint ne értsetek félre, de én szebb házat szeretnék magamnak, sokkal szebbet, és Zanessának is! Nem kell palota, meg villa, de alapjába véve legyen otthonosabb, és kedvesebb...!

Na puszi mindekinek, és mégegyszer köszönöm az oldallal kapcsolatosan mondottakat! Ditta×××