2008. márc. 4.

Vanessa - Will forgatása(gitárral)


Vanessa Hudgens bebizonyította, h. a rock&roll-ban is megállja a helyét!
Persze ez csak akkor mondható ki hivatalosan, ha már bemutatták nagyon várt, új filmjét , a 'Will't! Addig is csak azzal elégedhetünk meg, ha megnézzük a legújabb Róla készült képeket a forgatásról. Nem is akármilyen képeket, mert a film azon részét forgatták épp, (ami felteszem már a finálé lehet)amin Baby V dalol és gitározik a színpadon, (megmerem kockáztatni azt is, h. ez azon a versenyen történik, amin együtt indulnak Willel, és a zeneiránti szeretetük által összehozott bandával, miután már Sam is kínyilt, közvetlenebb lett.)
Vanessa egy Gibson Flying V gitáron játszott, ami egyáltalán nem néz ki rosszul!xD
Ahogy Nessa se, sőt, ő még a gitárnál is szebb, pedig rólam aztán elmondható, h. imádom a gitárokat(és a veterán autókat!xD) Nagyon jól áll Neki ez a stílus, és mint mindig, igazán elbűvölő!:)))

További képeket ITT találsz!

Jajj, alig várom a dalait, mind a filmjéből, mind az albumáról, és persze ne feledkezzünk meg a HSM3 dalairól sem...:)

Forrás: Miss Vanessa

Ui.:Jönni fogok a Will-Kiss jelenete lefordításával, csak most már nincs erőm bepötyögni. Különben is, kész van a vacsi! Bocsi, puszi!:x

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

De mikor lesznek együtt Zaccel? Ez igy nagyon rossz... néha azért találkozhatnának :S

Névtelen írta...

hát ja az azért mégis kedvesebb kép lenne nekünk , mondjuk ők sem tehetnek róla mert forgatnak , de nemsokára együttlesznek , mert jön a hsm 3 forgatása!

Névtelen írta...

Valaki tudja,hogy meddig tart Vanessa és Zac filmjeinek forgatásai?

Névtelen írta...

és mikor kezdik forgatni a hsm3-at?

Névtelen írta...

hello! kicsit le vagy maradva a hírekkel! remmélem vepótolod a Vanessa-s részt!

Névtelen írta...

A hsm3-at április 23.-án kezdik el forgatni!! :) <3

xdittax írta...

Igen, igaz, hamarosan együtt lehetnek újra, és mivel más földrészen vannak, azért nem találkozgatnak addig, amíg forgatják különböző filmjeiket, kb. e hónap végéig. De kitudja, lehet h. megunják a várakozást és összehoznak egy találkát.Mi csak
reménykedhetünk, de sztem abban biztosak lehetünk, h. ugyanúgy igyekeznek tartani a kapcsolatukat, legalább telefonon.:S:)

Puszi Nektek! Ditta