2008. márc. 10.

Explicit Ills Premier


Halihó!

A Southwest Film Festival-on bemutatták Rosario Dawson egy új filmjét, a Explicit Ills (magyarul még nem találtam meg sehol), és ennek premierjén vett részt Nessánk. Bombasztikusan nézett ki, nagyon nőcis volt, és ezt nagyon szeretem benne! <3

Rosario Dawson például olyan ismertebb filmekben szerepelt eddig, mint a Grindhouse, Sin City, Nagy Sándor és még jóval régebbről a Josie és a vadmacskák!

Sajnos azonban megint ugyanaz vagyon, mint a legutóbbi képekkel, mivel ez az esemény Austin városában zajlik, nem olyan nagy csudaság, nem akkora a felhajtás és ezért sajnos kevesebb fotóval árasztanak el minket. De abban reménykedhetünk, hogy esetleg Vanessa további filmek premierjére is ellátogat ezen filmfesztivál keretében, persze csak ha ideje engedi! Bízzunk benne, és bízzunk a további friss képekre! :)

Több képért a VanAshBreNique Galériájába navigállak el Titeket! Jó nézegetést!

Puszi! Ditta×××

Ui.: Rita, fogok válaszolni a szép hosszú commentedre, csak most mennem kell sajnos. Azt utálom, hogy mindig csak ilyen apró félórás szabadidőim vannak, amikor hazaérek a suliból, majd vissza és még ide-oda, aztán pedig még tanulok, meg TV-zek és így csak ilyen aprócska, cafatka időim maradnak szabadon. De annyit elárulhatok, egyezik a véleményünk, újfent!xD

KÉSŐBB: Megint felkerült egy új kép a 'Will' forgatásáról, még mindig 3-ról, és a főbb szereplők mind rajta vannak. Oh, igen és ebből a képből is látszik, Vanessa mennyire mosolygós egy lány! :) Credit: Miss Vanessa


Ui2.: Ma már nem leszek, holnap viszont viszonylag türhető időt fogok itt tölteni!xD Mostmár mára befejeztem, és sajnálom, h. még nem válaszoltam, csak úgyérzem erre, mármint az véleményem kifejtésére több idő kell, és az mostmár úgyse jönne össze..
Azért persze más nyugodtan leírhatja, kíváncsiam várom, ki mit szól ehhez az egészhez és a felmerülő HSM4-hez! Bocsi, puszi, szép estét: Ditta

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ditta!

Amikor csak ráérsz, én minden nap meglátogatom az oldalt.

Lehet egy kérésem? Az alábbi link egy internetes petícióhoz vezet, amely arról szól, hogy NE legyenek új karakterek a HSM3-ban. Tudom, hogy már kész van a forgatókönyv és egy hónap múlva már Utah-ban lesznek a színészek, de azért a remény hal meg utoljára alapon kiteszed a főoldalra, hátha más is ráklikkelne? Előre is köszönöm.

http://www.ipetitions.com/petition/zacandvanessasupporters/index.html

Pusz: Rita

Névtelen írta...

http://www.ipetitions.com/petition/zacandvanessasupporters/index.html

(Elküldöm még egyszer, hogy biztosan jó legyen a link.)

Névtelen írta...

Jaj, csak annyit, hogy kiderült, mindösszesen 2 új karakter lesz a HSM3-ban. Kíváncsi vagyok, hogy kiket hagynak meg. Az egyik tippem a mini-Troy, a másik viszont kérdéses számomra. Remélem, nem a mini-Sharpay, hiszen Ashleynek eleve több szerepe volt a HSM2-ben, mint szegény Gabriellának/Vanessának. Ti mit gondoltok?

Amúgy a véleményemet ez nem változtatja meg az új karakterekről, szerintem nem kellenek és kész.

Ditta, várom a kommentedet!

Pusz: R

Ui.: Köffi, amiért kiraktad a linket. Jövök eggyel. :)

xdittax írta...

Szióka!
Jössz ám!xD Jajj, nem dehogyis, szívesen tettem, és azért is, mert egyetértek mindezekkel, úgyhogy nem tesz semmit!:)
Hmmm, szerintem is lesz mini-Troy, de igazából simán eltudok képzelni egy mini-Shar-t, aki mondjuk igyekszik megkeseríteni Gaby életét, és persze akiből még Sharpay-nek is elege lesz.
Nem tudom miért, az ilyen kis dívákat bírom...xD

Na puszi Neked: Ditta