2008. márc. 27.

Zac a brit TeenNow magazin oldalain

Sziasztok!

Ma először is ezt kell közölnöm: Zac jelentős szerepet kapott a brit TeenNow magazin legújabb számában, (sajnos csak egy új kép van Róla, legalábbis a számomra)amit a VABN azonnal közzé is tett, így mindenki elolvashatja - egyelőre angolul. Nem szívesen mondom ezt, de ez mint látható egy egészen szép hosszú interjú, és jónak is tűnik nagyon, de most míg így rögtön nem tudom lefordítani, ez képtelenség. Szóval várnotok kell egy keveset, remélem a hétvégén neki tudok veselkedni. Azonban ha valaki a segítségemre akar lenni, nem tartom vissza, csak előtte egyeztessen velem. Ez nem azt jelenti, hogy mindenképp jelentkezned kell, nem kérehetek ilyet, és nem is kérek, csak éppen ha valaki nagyon ráér, és szívesen tenné, akkor kisegíthet, de mégegyszer mondom, ez nem egy felszólítás, ok?:)

A scanneket most nem szúrom be, látogassatok el IDE és megnézhetitek!

Elnézéseteket kérem, de ez tényleg egy nagyobb terjedelmű szöveg, még kell egy kis idő, mire neki tudok veselkedni! Megértéseteket köszönöm!

Puszi: Ditta×××

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Ditta! Fantasztikus a blogod! Ha van időd lécci írd meg nekem, hiy honnan szeded ezeket a Vanessa képeket! Nekem leginkább az teccik, amit ehhez http://oh-so-cute-zanessa.blogspot.com/2008/03/na-vajon-ki-megy-trnzni-nyron.html
a bejegyzésedhez raktál!
Köszi előre is!
További sok sikert: Nessa-fan

xdittax írta...

Kedves Nessa-fan!

Köszönöm, aranoys vagy!:)
A képeket akkor szedem le, ha épp van időm, hogy bóklázhassam a különböző külföldi oldalak galériájában, rajongói lapokról, vagy épp csak képkeresővel a Googlen. Kifejezetten azt a csodaszép Nessa képet már nem tudom hol találtam, de ez egy kivágot kép volt, az eredeti azthiszem egy amerikai újság poszterjeként van fent a Nessás-galériákban.
Egyébként igen, nekem is nagyon tetszik, itt még "fiatalabb" volt, szerintem még 2006-os lehet a fotó, ultraédes, és szeretem ezeket a ritkaképeket felhasználni itt a blogomban. Szerintem feldobják!:)

Ha esetleg több konkrétumra lennél még kíváncsi, csak szólj!

Puszi: Ditta×××

Névtelen írta...

örlnék neki, ha tudnál kicsit több konkrétumot írni!

xdittax írta...

Nos, el kedztem keresgélni ezután a kép után, de nem találtam meg sajnos az eredetit...azonban a vanessa-online.org galériájában mindenképp szétnézhetsz, és itt rengeteg scan- és magazin poszter si fent van, amiken nagyon ritka képeket is láthatunk. Pléldául itt van a Tiger Beat nevű amerikai magazin, ha ezeknek a scanjeit nézegeted, rengeteg jó képre rá fogsz bukkani, szerintem ezek kifejezetten ennek a magazinnak készültek, még 2006-ba, és nagyon aranoysak, viccesek stb. Olyan képeket is láthastz, amin Nessa ugyanazt a ruhát viseli, amit az említett képen!
Remélem segíthettem, puszi: Ditta×××

xdittax írta...

Közvetlen link ezekért a scannekért:
Tiger Beat scan