2008. márc. 14.

Vanesa március 12-én

Ciao Mindenkinek!

Nos, igen-igen, Vanessa Hudgens 12-én többször is, pontosan 3× mutatkozott meg jelenlegei tartózkodáis helyén, Austinban(Texas).
Elöször: Látták és megörökítették őt, amint a poggyászát pakolja ki egy autóból szállodája előtt. V ekkor egy velúr melegítő"szettet" viselt. Ebből arra következtetek, hogy Vanessa bolundul az ilyen cuccokért, hiszen már nem először, és nem is másodszor láthatunk rajta ilyen viseletet. Képekért Katt!

Másodszor: Utána a 19 éves énekes/színésznő a Will forgatására igyekezett, ahol szintén lencsevégre kapták, láthatólag karaktere, Sa5m ruhájában. Hogy miért következtetek erre? Sötét(ebb) színek, na és persze elsősorban a rockerbakancsáról...:) Ezeket a képeket ITT találjátok!

Harmadszor: Nessa megsétáltatta Shadow-ot, tündéri masinis kiskutyáját, és tankolt is egy eddig számomra ismeretlen fehér dudókába... Erről képekért kattints IDE!



A képek forrásai: Gossip Girls; Just jared.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

igen , lehet látni , én elősször a képekt néztem meg(általában úgy szoktam),de nem lopok . na szóval én mielőtt elolvastam volna , én is észrevettem, hogy vanessán fekete bakancs van . pusz

Névtelen írta...

Ha jól megfigyelitek Vanessa egyik képen sem hordja a gyűrűt. Lehet, hogy most tényleg szakítottak?

xdittax írta...

Háát persze, a képekből szinte azonnal mindent fel lehet mérni!:)

Valóban, Nessán egyik alkalomkor se látható a gyűrű, de én ezmiatt már nem aggodalmaskodok. Vágülis nézzük logikusan a dolgokat, és ne kezdjünk el pánikolni! Bízzunk bennük, és mint tudjuk, épp forgatott, és a filmben nem lehet rajta a gyűrűje, ahogy Zac se viseli a MAOW-ben, vagy a 17-ben. És utána már bármi következhet, nem húzogahatja mindig le, s föl, amíg a munkálatok tartanak, és ide-oda rohangál. Láthattuk, hogy mióta ez az állapot tart, akkor is felvette a filmpremierekre, amiken eddig megjelent, emlékeztek? A fontosabb eseményekre mindig felveszi, ezzel is jelezve a kapcsolatát(nekünk).Úgyhogy, nincs gond! =)
Perzse most mondhatjuk, h. ezt mindig kell hordania, és nem csak egyes jeles eseménykor, de nem tesszük, és nem vonjuk kérdőre, egyszerűen csak megértjük Őt! Legalábbis én ezt teszem! =)

Névtelen írta...

Teljesen egyet értek Dittával.A HSM 2. részében se hordták a gyűrűt.A filmekben általában a színészek nem hordhatják saját ékszereiket,tárgyaikat,tudtommal.De tuti,hogy nem szakítottak!(Legalább is remélem és naon ajánlom nekik!:D)
puszi:Taki

Névtelen írta...

de ha tényleg szeretik egymást, akkor mért nem találkoznak? mert ha jelentenének egymásnak vmit, akkor már rég randiztak volna...Nem hiszem hogy ne tudnának szakítani egymásra egy napot. Lehet h az egész kapcsolatuk csak reklám volt???

xdittax írta...

Nana, ez az utolsó kérdés durva volt, és ezért kérlek ne haragudj! Persze mindeki azt hisz, amit akra, és amit szerten, de ebben én azért nem kételkedném, csak rájuk kell nézni!
Kapcsolattartás...végülis közöttük van egy óceán, vagy mi, és persze repülő az lkétezik, fel van találva, de költséges, fárasztó és nem hiszem hogy kapnak annyi szünetet a nagyfőnököktől,ammennyibe telne, míg eljutnak egymáshoz, és élvezik egymás társaságát. Előbb letudják a munkát, aztán pihenhetnek együtt egy huzamosabbat. Persze megoldható lenne egy, vagy több randi néha, de nem vonom kérdőre őket, amiért mégse teszik meg. Biztos vagyok benne hogy tartják a kapcsolatot, és nagyopn megpróbáltatható lehet Nekik ez az egész, hogy már nagyon szomjaznak a másikra, és meg is élrtem Őket. De ha kívánhatnék valamit, akkor az kérném, hogy úgy találkozhassanak újra, hogy mi ne legyünk a szemtanúi. Nekünk is fájdalmas, hogy nem láthatjuk őket együtt, hát még akkor nekik mennyira az! Szeretném ha végre nyugisan "egymáséi lehetnének", naélkül hogy a gonosz sajtó, és a lekes rajongók beleütnék az orrukat!:)

Szeretik egymást - ebbe semmi kétség sem fér! És ha nem is bírtalak meggyőzni, kedves olvasóm, kérlek Téged, bízz meg bennünk legalább ennyire, és drukkolj értük! Puszi: Ditta×××

Névtelen írta...

Hát, én nagyon remélem, hogy igazad van, csak már lassan ilyen kétségeim kezdtek felmerülni :S

xdittax írta...

Szerintem hamarosan tisztázódik a helyzet! És a legjobb előérzeteim vannak!:D