2008. márc. 28.

Jótékonyság; jelölés


Április 9-én az Ameican Idol című produkciójának jótékonykodása fog zajlani Idol Gives Back néven, és ez több jótékony szervezetnek is segítségére lesz. A hírességel lenyűgöző listájában nemcsak Miley Cyrus és Ashley Tisdale neve lelhető fel, hanem Vanessa Hudgens-é is! Emelett például a show barátja, Celine Dion is meg fog jelenni az eseményen, akivel a HSM-es lányok szintén találkoztak már a 2007-es American Music Awardson.

A műsort lehet, hogy csak előre veszik fel, vagy legalábbis Vashley részét, hiszen Ők április 9-én már javában a HSM3 próbáin munkálkodnak.

Forrás: Miss Vanessa & VABN

***

Valamint Vanessát a 2008-as Asian Excellence Award-on jelölték, az Outstanding Film Actress(=kiváló filmszínésznő) kategóriában. Az díjátadó ceremónia április 23-án lesz. Reméljünk V megjelenik, és egy újabb díjjaz gazdagodik! Szurkoljunk Érte!:)

Forrás: Miss Vanessa

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia ditta
nekem lenne megint egy kérdésem vannesárol:még pedig az hogy imádom a basebal sapkájit amit hord (Ed Hardy ami ashleynek is van)hogy nem tudod hogy ithon van e ilyen bolt?ha nem ismernéd ezt a márkát itt egy ci nézd meg nagyon király sapik vannak http://www.edhardyshop.com/specialty-caps-s/4.htm
puszi Laura

Névtelen írta...

szijja!
megjelentek az első paparazzi képek HSM3 táncpróbáirol!!!!!!!!
olyan izgi!!!
nézd meg a just jared- on
pußi Cili

Névtelen írta...

Sya Névtelen Evy vagyok!!!
Annyit tudok én hogy pesten lehet kapni a Vác utca mellett..Nekem is tetszik és Zimány Lindának és Adának is van olyn cucca;)Királyak és még Zac-nek és még Corbinnak is:)
és igen megjelentek olyan jók:)
Lécci nézzétek meg az oldimat..
Neked meg puxii Ditta:)
http://gportal.hu/portal/hsmandzanessa4ewer/

xdittax írta...

Szia Laura!

Magyarországon merem állítani, hogy csak Bp-en lehet kapni, és én a neten ezt a címet találtam: 1036 Budapest, Bécsi út 59-61.

Nem tudom, tudtam-e segíteni, és mennyire jó a cím, de kitudja.

És igen, megjelentek a képek...na PUSZA :)

Névtelen írta...

szia ditta köszönöm a cimet szerencsémre épp ma arra haladtunk el a kocsival és láttam az üzletet
csak be menni nem tudtam .remélem sapka is van ott
puszi
Laura

xdittax írta...

szia ditta köszönöm a cimet szerencsémre épp ma arra haladtunk el a kocsival és láttam az üzletet
csak be menni nem tudtam .remélem sapka is van ott
puszi
Laura

Szija!
Örülök, hogy akkor bejött, és talán hamarosan már tényleg boldogíthatod magad egy olyan fejfedővel, biztosra veszem, hogy sapikat is árulnak. Legalábbis remélem!:)
Pussz: Ditta