2008. márc. 11.

Előkelő 5. hely + 1 kép

Nos, igaz már régóta fent van ez a lista, de gondoltam akkor már én is közzéteszem. Az MSN összeállította azon hölgyek listáját, akikre legtöbbször voltak kíváncsiak, és kerestek rájuk az oldalukon.
Itt a lista, és az első öt helyezett:
1. Britney Spears
2. Jessica Alba
3. Paris Hilton
4. Amy Winehouse
5. Vanessa Hudgens

Nem hiszem, hogy ezzel kifejezetten fogalkoznunk kéne, persze rámuatat arra, Vanessa mekkora népszerűségnek örvend, és örülök annak, hogy azért manapság nem csak a botrányhősnőkre kíváncsiak, habár..ha belegondolunk kik fogalálják el az első helyeket... És abba, hogy Nessának is volt egy kisebb botránya... Tlejesen mindegy számomra ez már a régmúlt!:)

Aztán rábukkantam egy újabb közösfotóra a 'Will'-el kapcsolatban, de ez már amolyan "promóciós' képnek is elmegy, sőt, talán egy ilyen fotózásról való is! Credit: VABN.


Puszi Minannyiótoknak és szép estét Nektek! :)

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Kitti vagyok, már rég irtam a Zac in the... hirbe, de Te nem válaszoltál rá! Hogy vagy mostanság? Zacről mostanába miért nincs hired? Arról mit tudsz, hogy Zac félrelépett?
Pussz Kitti

xdittax írta...

Szija!
Jajj, annyira sajnálom. Valahogy átsiklottam azon a híren már, és nem néztem, esetleg még kommenteltek-e hozzá..Tényleg, bocsi!
Zac-kel kapcsolatosan, ténylkeg nagy a csönd körülötte, csak annyit tudunk, hogy rendőri megfigyelést kapott, más egyebet nem. És ebből persze így arra tudunk következtetni, h. gőzerővel forgat, szóval nem unatkozik. Mi viszont nélküle igen!xD
Arról pedig mindezidáig semmit se tudok, h. félrelépett volna, és amíg erről semmi konkrét nincsen, addig nem is vagyok hajlandó ilyeneket elhinni. Esetleg Te tudsz valamit erről, erről az új pletykáról?

A saját hogylétemről nem tudom mit is mondhatnék, röviden összefoglalva most egy hosszú, fárasztó, de annál boldogabb periódusamt élem, amit részben Nektek is köszönhetek!:) Aztán a szerencse is nekem kedvezett, nyertem a neten egy webkameárt, a suliban is végre elismerték a "munkám" pár igazán szép jeggyel, és ha minden jól megy, talán a hétvégén elkövetkezendő versenyemet is jól veszem majd!;)
Egyébként a régebbi kérdésedre először is annyit, hogy kiskunfélegyházi lakos vagyok, amióta csal élek ezen a bolygón:D.
Továbbtanulási kérdésedre pedig csak egy 'még nem tudom' válasszal szolgálhatok, sajnos. Több minden érdekel, de a fizika-kémia és egyéb tudományok semmiképpen se jöhetnek számításba. Ahhoz azok túl szörnyűek és elrettentőek. Oh, és a biszo, az még akár lehet, bár nem tudnák annyi latinnevet megtanulni. Gondolom Neked viszont annál többet kell, ha a növényekkel foglalkozol. Érdekes lehet, de gondolom élvezettel csinálod. És aki a növényeket, virágokat szereti,rossz ember nem lehet. Pl. az én anyum is odavan értük, és nagyon tudja is őket, pedig nem ez a szakmája.:)

Na jólvan, most ennyi elég lehet már szerintem belőlem, és mégegyszer kérlek ne haragudj, h. nem válaszoltam. Most viszont bőven bepótoltam, szerintem!xD

Pusza: Ditta×××

Névtelen írta...

Tényleg igaz, hogy Zac megcsalta Vanessát? Remélem csak pletyka.

xdittax írta...

Én is, mint már mondtam, szívből. De egyébként nem idegesítem föl magam az ilyeneken, már-már fel se veszem. Végülis egyértelmű, hogy az emberek mindenféle bűnnel fölakarják őket ruházni, és beakarják Őket feketíteni. Hát csak tessék,(vagyis inkább mégse, mert akkor is fárasztó ez nekik) Ők úgyis tudják az igazságot!

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Nagyon szépen köszönöm a válaszodad. Milyen versenyeken indulsz? Tudod, hogy hol van Kunszentmiklós?
Igen nagyon szeretem a növényeket és szeretek is velük foglalkozni.
Amúgy örülök annak, h nem tudsz hirről semmit mert én sem tudok.
Szép Hetet kivánok neked!
Szió Kitti!

xdittax írta...

Szióka!:)
Először is, igen, fekszik is nekem a földrajz, tudom merre van Kunszentmiklós, és azt kell mondjam, nincs is olyan messze az én szerény lakhelyemtől!:)
A Mező Ferenc Szellemi Diákolimpia egyik csapatának lelkes tagja vagyok, ahogy már tavaly is voltam. És akkor sikerült megnyernünk mindhárom fordulót, így mi lettünk a bajnokok. Most, egy kicsit változtatással és másk kategóriába lépéssel, de ugyanolyan izgalommal mérkőzünk meg vasárnap a területi elődöntőn, azaz a 2. fordulón. Iszonyúan várom, de már most tudom mennyire izgulok majd! Félek is egy kicsit, de pozitívan álok hozzá, és tudom mire vagyunk képesek! Persze azért csak drukkoljatok értem, vagyis az egész csapatért!:)
Erről a pletykáról még csak annyit, ilyen mindig lesz, de sose szabad bedőlni neki, addig amíg megkérdőjelezhetetlenül nem biztos!

Kellemes estét, puszi: Ditta