2008. márc. 29.

Az első képek Utahból...



Bizony-bizony, 3 Vadmacskát (3 egyikük kutyusát) már le is kaptak Utahban, amint egy szupertitkos helyről távoztak, a High School Musical 3 táncpróbáiról.

Nemcsak Ashley-t, Lucas-t, és Vanessát látták 27-én, hanem további Vadmacskákat is, Monique Coleman-t, Olesya Rulin-t, Chris Warren Jr-t és a rendező/koreugráfus Kenny Ortegá-t is, de Őket valamilyen oknál fogva a fényképészek nem örökítették meg. Ahogy Corbin-t, és Zac-et sem, azonban az Ő 'miért'jükre egyszerűbb a válaszadás. Ott sem voltak. Egyelőre egyikük sem érkezett meg a forgatás és próbák helyszínére, vagy csak nem jelentek meg, bokros teendőik miatt. Legalábbis ez Zac-re biztosan vonatkozik, mert ha már megvonta tőlünk azt a kegyet, hogy továbbb már végképp nem áltathatjuk magunkat hollétét illetően, akkor biztosan még tényleg nem hagyta el az angol fővárost, és még mindig Richard Samuels bőrében bújkál - sajnos.

De azért abban biztosak lehetünk, hogy pár napon, vagy heten belül Ők is megérkeznek, hiszen Nekik is keményen ki kell majd venniük a felkészülésből és az azt követő kemény forgatásból részüket, hiszen mi lenne nélkülünk Chad és Troy nélkül, de most őszintén? =)

A mi Baby V-nkről pedig csak annyit, hogy nemcsak gyűrűjével édesítette meg napocskáját, hanem egy nyalókával is. Jó is az! xPxD

További képek Róluk ITT. (Igazából csak Ashely-ről van még több)

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Ditta!Nyitottam egy oldalt és megszeretném kérdezni,hogy felhasználhatok ezt-azt az infók közül?Természetesen forrásként feltüntetném az oldalt.És még azt is szeretném kérdezni,hogy az "osszeesküvéses elméletről" írhatok?
puszi:Taki

xdittax írta...

Szióka!

Természetesen, így mindent szolgálatodra bocsátok!:)
De elárulod nekem oldalad címét, kíváncsi vagyok, és még az is lehet, hogy rendszeres olvasóddá válok!×P×D (csak ugratlak ám!)

További szép estét Neked: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia!Köszi szépen!Természetesen majd megadom a címet,de elötte még szeretném egy kicsit felhozni.
puszi:Taki

xdittax írta...

Oké, csak hajrá, sok sikert hozzá!=)

Névtelen írta...

Köszi szépen!Kell is a bíztatá.Remélem összejön.
Szeretnék kérdezni valamit.Remélem tudsz benne segíteni.Hogy lehet youtube-ról videót leszedni?
Előre is köszi!
Taki

xdittax írta...

Szia!
Biztosan összejön, ettől nem kell félned! Azonban sajnos én sem tudom, hogy kell letölteni a youtube-os videókat, igaz a többit sem. Én csak egyszerűen beszúrom ide, ahogyan azt mások is szokták. Esetleg ez a megoldás érdekel?
Ditta×××

Névtelen írta...

Köszi a bíztatást!Köszi szépen a segítséget.Érdekelne.
Taki

xdittax írta...

Szija!

Nos, amikor fent vagy a youtube-on, és konkrétan nézel egy videót, abban a szürkemezőben, amiben magáról a videóról írnak, az "Embed" cím alatt lévő kijelölhető szöveg az, amit majd ha beillesztesz, beszúrsz, meg lehet nézni a vidót. Remélem érthető, próbáld ki, de ha mégis lenne valami galiba, akkor szólj!:)

Pussz, és nincs mit közönnöd, szívesen segítek: Ditta×××

Névtelen írta...

Köszi szépen Ditta!Nagyon is érthető volt!
puszi:Taki