2008. márc. 1.

Zac - 'MAOW' forgatása(gőzerővel)

Sziasztok!

Az utóbbi pár napban, amit én kihagytam elfoglaltságaim miatt, Zac egyáltalán nem tétlenkedett, ahogy persze párja, Vanessa se, de ezt majd később.
A következőkről számolhatok be:


1. Egy a Copperfields étteremben elköltött tradícionális angol reggeli után, hétfőn, Zac Efron szívesen pózolt az étterem tulajdonosaival és gyermekükkel Douglas-ben.
Persze miközben megérkezett az étterembe Zac, egy csomó lány meglátta. Perceken belül, a kis csoport egy hatalmas tömeggé alakult, és csak arra várt, hogy megláthassák a 20 éves High School Musical csillagot, amint távozik.
Az étterem tulajdonosai, Nick és Amy, gyorsan hívta a rendőrséget, és segített Zac-nek biztonságosan távozni egy hátsóajtón.
Ezután Zac egy focimeccset nézett meg a barátaival.
Zac jelenleg a 'Me and Orson Welles' című dráma forgatása miatt tartózkodik a városban, magányosan távol szerelmétől. Forrás: Just Jared. A focimeccsnézésről is itt nézhetsz meg, kemény 1 képet! :)



2. Zacet 24-én is lekapták a fotósok nemcsak a 'M&OW' gőzerővel forgatása közben, hanem arról való távozásakor is. Zachary egy kék tőrülközővel takarta ugyan magát, de nem nem arról az oldalról, melyről ezek a képek készültek. A Zac-Efron.Us galériájában mintkét alkalomról nézhetsz fotókat ITT és ITT. Tudom, h. a múltkor azt mondtam először nem tetszett Zachary haja, de mostmár tartom magam ahhoz a véleményhez, h. ahogy egyre többször látom ilyen frizuval, úgy egyre jobban tetszik is! Imádnivaló!



3. Egyelőre egy konkrét olyan kép készült Zacről a 'M&OW' forgatásán, ami nem minősül candidfotónak. Ez az egy pedig, azthiszem csodálatos! <333



4. Akkor is lekapták szívtiprónkat, mikor megérkezett 28-án a Gaiety Színházba(Douglas), továbbra is új filmje forgatása miatt. Mostmár aztán végképp teljesen belebolundultam Zacbe, és sztem ezzel nem csak én vagyok így...vagy mégis?:) Az egész alakos képért katt IDE!


Finito! Pótoltam a Zacünket érintő frisseket!:)

Nincsenek megjegyzések: