2008. márc. 1.

Vanessa - 'Will' forgatása(csókjelenettel)

És mostpedig következzen a Nessánkat érintő egyetlen hír, ami tegnap "debütált" a világhálón!
Miközben Kedvese, a szívtipró Zac Efron Angliában forgat, Vanessa Hudgens is filmeskarrerjére koncentrál. A High School Musical bébi csütörtökön, a texasi Austinban váltott egy apró, filmes csókot színésztársával, Gaelan Connell-el a 'Will' tinivígjáték forgatásán! A jelenet közben irdatlan nagy szelecske fújdogált, így Nessa haja is ide-oda szállt, és képeken jól láthatjuk, h. a partnere is segített füle mögé tűrni hajtincseit. És hogy mit szól mindehhez Efron? Semmit nem kell szólnia, mert mint tudjuk, ez egy film forgatása és tényleges jelenetéhez kapcsolódó csók volt, és Vanessa nemhiába egy színésznő! Gonosz megjegyzésként, ez a fickó se egy álompasi...:P De ez aztán már igazán nem lényeg. Nem kell felfújni, hiszen ismert már V és Z más filmekben, sorozatokban elejtett csókjelenete is.
Sok-sok fotó a végülis rocker és naturális Vanessáról/Samről és filmbéli szerelméről a romatikus jelenetben ITT!


Fotóforrás: VABN

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!

A forgatókönyvből van az alábbi idézet, a jelenet leírása prózában. Sztem elég vicces.

"Will is trying to follow Charlotte’s instructions on how to kiss Sam:

He reaches over to do the “strand of hair” move. It’s then that the awful truth registers…
WILL (V.O.)
She’s wearing a hat! Think. Think.
In desperation, he simply flicks the baseball cap from her head and onto the ground. She looks up, confused.
SAM
What’d you do that for?
WILL
Umm…you have a…
He reaches to move a strand of her now exposed hair, but she’s quickly back to reading - terrified and excited that he’s about to touch her. He moves the hair…and his finger gets caught. The hair Pulls.
SAM
Ow.
WILL
Sorry…
SAM
(trying to extricate herself)
Let go for a second.
WILL
He puts his left hand on her hair, before removing his right hand. It’s awkward and bizarre. The moment passes, and he starts the caressing portion of his mission. She giggles a little. It tickles.
He perseveres, pressing too hard as he works his way down to her neck, so that her head is forced to angle away from him in a clumsy way. Now comes the big moment. He leans in for the kiss, but…
WILL
She wouldn’t put the book down!
Indeed, Sam keeps pretending to read, holding on to the book for dear life. Will tries to lean in and kiss her, but can’t get at her lips. He tries again from another angle.
Again, no dice. He tries to take the book from her hands,
but she’s got it in a death grip. He uses two hands.
It turns into a very contained, but completely white knuckled struggle. He finally manages to yank the book away, nearly falling over from the velocity of his momentum. He sets the book down…leans in…and kisses her. A completely disaster-free kiss."

Tetsztett?

Pusz: Jankababa

Ui.: Jó h újra itt vagy! :)

xdittax írta...

Wow, csak ennyit tudunk mondani. És csak mosolyogni tudok! Köszönöm, h. "postáztad", de hol találtad? Nagyon tetszik, annyira édes! ×)))

Cuppp: Ditta

Névtelen írta...

Amikor kiderült, h V ebben a filmben lesz, vki kilopta a forgatókönyvet és feltette a netre. Azóta már lekerült a doksi, de sokan lementették maguknak. Bár azt suttogják, h emiatt megváltoztattak pár dolgot benne.

Ha írsz a VABN adminjainak vagy akár a ZaAngels-es csajoknak, elküldik e-mailen a file-t.

Mielőtt kérdezed, nem. Nekem nincs meg. Az idézetet amúgy a jj-ra postázták, onnan van.

Nagyon jó vagy! Pusz! Jankab

xdittax írta...

Hmm, ez új infó nekem, de nagyon tetszik. Vagyis hát, na, érted, hogy értem!xD
Egyébként szerintem is érdemes lenn akkor már egy kicsit, vagy épp nagyon megváltoztani a jeleneteket, de ez a csók sztem azért tökéletes így!:)
Szerintem nem fogom elkrni a szöveg/forgatókönyvet, mert nem tudok olyan jól angolul, és inkább kivárom a filmet, úgy talán izgalmasabb lesz! ;)
De köszönöm, h. ráakadtál, ha esetleg máskor is, csak nyugodtan osszd meg velünk!
Pussz: Ditta

Ui.: Ne dicsérj, mert belepirulok!=)

Névtelen írta...

de jó lenne hogyha az a hülye pasi helyében zac lenne , vanessa is jobban élvezné , reméljük!!!!ja ditta ha van időd , tudsz írni a citromailem-re? kösz
pux: kitti