2008. márc. 31.

"Évferdülő"...xD<3

Mindenkinek Szép Jó Estét, így ilyentájt!:D

Bár már hulla vagyok, és ezer jobb dolgom is lenne(na jó egyik se jobb, de lenne mit csinálnom), mégis úgy gondoltam megírom ezt a bejegyzést, így március utolsó napocskáján! :) És miről is szóljon? Ó az nagyon egyszerű! Egy évfordulóról. De nem olyanról!:) Egy másmilyenről, és bár lehet hogy nem szokás ilyenről "megemlékezni", én most mégis megteszem, mert ilyenem van. Meg azért, mert oly' nagy a Zanessa-hiány... Szóval igen, egy Zanessa-évfordulóról van itt most szó. Jobban mondva, igazából azt "ünnepeljük", hogy egy éve zajlott egy olyan ceremónia (nem esküvő -sajnos;D), csupán egy díjátadógála, amin párosunk - akkor még nem párként -bár már biztosan az volt - megjelent. Ez pedig az évszámot illetően, 2007-es Nickelodeon Kids' Choice Awards volt, azaz a Gyerekek által megítél díjakat osztották ki. És most vegyük szemügyre, hogyan is ment végbe az esemény - Zanessát tekintve.

1) Zanessa megérkezik az eseményre. Erről nincs adat, mikor, mivel, kivel, s hogy hogyan. Nem is kell hogy legyen. Tudjuk nagyon jól, hogy együtt érkeztek, miért ne tettek volna így, hiszen már (rég) egy párt alkottak. Azonban...

2) a narancsszőnyegen bontva, azaz külön-külön, egymástól elválva vonultak végig, természetesen maguk szépségében, és pompájában...:)



3) A sztárok (látványos) parádéja/bevonulása után, végre elkezdődött maga a show(time!). Arról én nem tudok, esedékes-e volt bármelyikük is egy díjra, az biztos, hogy csúnya szóval, de üres kézzel távoztak onnan, legalábbis úgy nézve, hogy díjjal nem gazdagodtak. De a show kis részében, hímneműnk is szerephez jutott, Ő is díjátadói feladatot töltött be kedves kollegájával, Queen Latifah-val együtt.



4) A ceremónia végetértével kezdődhetett a "party". Ilyenkor a sztárok lazulhatnak, ismerkedhetnek, beszélgethetnek, partyzhatnak, és persze ajándékok tengere közüll választhatnak kedvükre stb.stb. Ilyenkor lehet használni a képzeletedet, márha van!×P
Mind Nessa, mind Zachary ezt tette, és nagyrészét nem is egyedül, hanem egymás társaságában. Nézzük hát most ezeket a képeket! Először azonban kezdjük egy kevésé "személyessel", amin Zanessa egy Zachez közelebb álló személlyel -de V számára se ismeretlen nővel - Paula Abdul-lal fényképezkedett.



Zanessa azonban még mindig nem annyira "korlátozódott" magukra, szívesen találkoztak a kisebb rajongóikkal is, de aztán, már csak egymásra koncentráltak...(legalábbis, ahogy most én mutatom be)




S ezzel vége lett a 20. alkalommal megrendezésre kerülő Nickelodeon Kids' Choice Awards-nak...Zanessa szépen távozott, kitudja hogyan, mikor kivel vagy mivel, de ettől még feltételezhetjük, hogy együtt töltötték az este, vagy a hajnal továbi részét is...^^

The End

Nincsenek megjegyzések: