2008. márc. 20.

I ♥ NYC!


Nos, és most következik a legjobb hír, amit az utóbbi időkben közölhettem, de lesz még ennél jobb is, minden reményem szerint!xD Ugyanis...

Egy, az eső ellenére is szuper vigyori, szuper stílusos, - igaz szóló és egy kicsit Rachel Bilson-beütésű -, Vanessa Hudgens mászkált New York(igen NYC) utcáin, és járta sorra a különböző üzleteket!

Nessa vásárlása a West Village-ban, a Scoop-nál kezdőtött, azután egy rövid sétát tett, és a közeli Jeffrey-ben shoppingolt.

Miután egy tipikus NeW York-i taxiba pattant, a városközpontban ékszerekre "vadászott" a
Cartier-ben. Vanessánk szinte minden butikból "megpakolva" távozott. Egészségére! :D

Na és most lehet találgatni, mi oka van Nessánknak a nagyvárosban tartózkodni, nem mintha gond lenne, sőt!:D Szerény véleményem szerint 2 oka lehet:
mondjuk New York lesz a helyszíne új videoklipjének...nem tartom valószínűtlennek, de...!

Bocsi, sietek ezért bemásolom az egyik hozzászólásomat, hogy mindenki megtudja, mit is érzek most - határtalan boldogságot- és hogy miért. :D

Jajj, csak most nézem! Wíííí, ezt azt jelenti...New York, New York!<3
De szeretlek Téged és nemcsak a Jóbarátok miatt,hanem mert összehozod szerlmespárunkat, ezt már majdnem biztosra veszem! :D
Mert Vanessa még nem promosíthatja albumát, se semmijeét, újfilmjét satöbbit, hanem csak egy valami miatt, illetve valaki miatt utazhatott a nagyvárosba...Ugye ti is arra gondoltok, mint én?!
Végülis Kedvese, Párja, Zachary fog forgatni, vagy akár már forgathat New York városában, hiszen oyl' nagy a csend körülötte! Jajj, Istenem annyira, kimondhatatlanul boldog vagyok, még akkoris ha előre örülök!:)))))

És rajta van a gyűrű! Igazam lett?:)

Na és a hajáról is lehet csevegni... Nem rossz, nem rossz, de nekem még szokatlan.Majd megszokom, főleg ha már férfitársa frizujával is együtt látom! Őrült lennék?xD

Na pussz: Ditta×××

Képekért katt IDE!



***
I ♥ NYC! --> ez már hivatalos! Nagyon kedvenc helyem lesz, ha bekövetkezik az, ami után annyira sóvárgunk, amiért már hetek-hónapok óta imádkozunk, amit már mindannyian annyira szeretnék és óhajtunk...:)))

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

én is remélem h zac-el találkoznak.....másrészt meg miért csinálta volna meg ilyenre a haját, és ilyen aranyosra kiöltözött!!

xdittax írta...

Komolyan mondom, nemtommármitcsinálok ha nem miatta utazott New York City-be!
Tényleg nagyon csinosra öltözött ki, és igaz, frizuváltás is oka lehet annak, hiszen oly' sok idő telt már el azóta, hogy utoljára látták egymást, hogy kell egy kis meglepi!:)
Na jó, persze nem akarok csalódni, így megpróbálom kicsit visszafogni magam az ünneplésben, dehátakkoris!xDDD

Cupp!

Névtelen írta...

Ditta olvastad a mai híreket? N.Y-ban forgatták a Will egyik jelenetét....
Na nem baj, attól még Zac is belefér a napirendbe!

Névtelen írta...

én is ujjongok az örömtől , és lehet hogy az ékszerésznél is zac-nek mézett valami! persze én sem akarok csalódni, annyira örülök!!!
és igen, a haja is kicsit furcsa , de attól , mikndig is szép , bármien frizurát visel!rossz lenne ha csak a will forgatásáért jött volna ide, bár ezt én nem hiszem , hogy csak azért!

xdittax írta...

Szerintem sem: kizárt dolog, hogy csak a film miatt uatzott NY-ba. De ezt már le is írtam a hírbe, olvassátok el, szóljatok hozzá.
Persze azért érdekes, kicsit meglepődtem és hirtelen jött, de akkor sem ronthatja el a kedvem!:)))