2008. márc. 27.

OZ + ZV

A nap végére 2 új, apróbb hírt hoztam, Zac Efron-ról, amindkettőt, a PR Inside-ról.
Olvassátok figyelmesen, érdekes, mégha akár egyszerű szóbeszéd is.

Orlando Bloom és Zac Efron egymással harcolnak egy főszerepért az új Disney akciófilmben.

Mindkét szívtipró a perzsa herceget akarja játszani a videójátékról adaptált a Prince Of Persia: Sands Of Time című filmben.

A másodállásban kalóz Orlando(31), és Zac,(20) az East Gimi sztárja, egyformán reméli, hogy le tudja nyűgözni Jerry Bruckheimer rendezőt.

A film forgatása még az év folyamán elkezdődne, 2009-es kibocsátásért.



***

ZAC EFRON Hollywood-i csillag megtagadja, hogy kiszivárogtassa a VANESSA HUDGENS-sal való kapcsolata bizalmas részleteit, fél, bolondnak fog tűnni, ha szakítanak, mielőtt ömlengő szavait publikálják.
A High School Musical szívtipró ragaszkodik hozzá, hogy ő mélyen szerelmes, de elismeri, hogy a kapcsolatok vadul kiszámíthatatlanok - és elhatározott, hogy nem tűnik hülyének,ha a romantikájuknak véget kellene érnie.
"Nem akarok egy másik 20 éves színész lenni, aki a kapcsolatomról beszél." - mondja Efron. "Tartani akarom azt a privát - bocsánat. Minden, amit tudok mondani, az, hogy Vanessa nagyszerű lány. És utálnék többet mondani erről, mert akkor, mikor ez az interjú kijön, lehet vagy lehet hogy már nem tartozik a tárgyhoz."



***

Az Orlandoshoz..: Azt hiszem, de most hirtelenjébe úgy emlékszem, pont a TeenNow-os interjúban mondta el Zac, hogy már találkozott Orlando Bloom-mal, nem? És szerintem még a valamelyik Karib premierjén, amin történetesen nemcsak Zac volt ott, hanem Vanessa is...:)

A Zanessáshoz...: Zac jogosan mondja ezt, megfontoltságra utal, de tudjuk, hogy mély érzelem köti Nessához, és bár nem beszél róla, mi tudjuk, hogy így van, ezt nem tudja eltitkolni!:)

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez most azt jelenti, hogy lehet,hogy szakítottak is már? Vagy nem áll stabil lábakon a kapcsolatuk? Szerintetek mi lehet velük? Különben a just jareden már jelentek meg fotók Utahról, de Zac nincs rajtuk.

Névtelen írta...

Szerintem ennek kicsi a valószínűsége.Zac különben azért nincs rajta a képeken, mivel még mindig Angliában van a MAOW forgatásán, legalábbis eddig még nem jelent meg kép, ami a hazautazásáról van.
Ditta, szerintem ez a legjobb Zanessás blog amin eddig jártam. csak így tovább.

Névtelen írta...

igen sztem is zac még Londonban van d enem értem, h mért kezdték el nélküle és Corbin nélkül a táncpróbákat?!

Névtelen írta...

Talán azért kezdték el,mert lehet hogy addig olyan táncokat próbálnak amibe Corbinnak és zac-nek nem nagyon van szerepe vagy kisebb..
Corbin már a hétvégén Utahba megy,csak ő azért nem tudott menni,mert az egyik rendezvényen vaalmi házigazda szerűség volt..Zac meg szerintem nagyba forgatja a Me and orson Wellest,de kitudja lehet hogy hétvégén már ő is lesz:)
Puxii...Nézzetek be hozzám is..Köszönöm
http://gportal.hu/portal/hsmandzanessa4ewer/

Névtelen írta...

Engem nagyon megdöbbentett amit írtál Zacről. Lehet, hogy már nem szereti Vanessát? Lehet, hogy már van neki valaki más? Miért nyilatkozta azt, hogy lehet, hogy már mire mejelenik ez az interjú, arra már szakítanak, vagy már Vanessa nem tartozik a témához? Írjátok meg mit gondoltok erről?

Névtelen írta...

Hát szerintem csak arra értette hogy nem a tárgyhoz tartozik vagyis hogy nem szeret erről a témáról, vagyis a kapcsolatáról beszélni!!!Most hogy kijöttek a Hsm3 próbáiról képek akkor Vanessa kezén messziről is lehet látni hogy ott a hűsggyűrű:)
És Zac remélem hamarosan Utahba utazik amint vége a Me and Orson Wellesnek:)Biztos vagyok benne hogy a kapcsolatuk még érvényes és stabil..Szereti Vanessát és ez fordítva is igaz:)

xdittax írta...

Nem, ez nem azt jelenti, hogy ne lenne minden rendben Zanessával, egyszerűen csak Zac egy csöppet babonás, és nem akarja elkiabálni a dolgokat. Nem akar beszélni a kapocsolától, mert utána ha esetlegesen mégse ez lenne a sírig-tartó, akkor kényelmetlen helyzetbe hozná mindkettőjüket, és egyébként így is elérheti, hogy teljességgel kizárja az illetékteleneket párkapcsolatából. És nincs senkije. Nem ejti át Nesst, és minket, csak nem szeret feleslegesen beszélni, és igazából miattunk nem is kell. Ha megtudunk bízni bennük, akkor nem kell a magánéletük titkaira áhítoznunk. Mert azok nélkül is tudjuk, hogy kölcsönönös szerelemben élnek. <3

Live In Love!:)

Pussz: Ditta×××

Timi: Nagyon jól esett "bókod", köszönöm!=)