2008. márc. 2.

Zac, mint komikus:)


Igaz, hogy Zac most egy másik, új filmje munkálataival vagyon elfoglalva, de az ezelőtt forgatott filmjének, a Seventenn Again-nek rendezője,(és nem mellesleg a Hajlakk rendezője) Adam Shankman ejtett néhány szót fiatal kedvencünkről:

"Nekünk volt néhány nagyon vicces táncjelenetünk közte és Leslie Mann között. De szintén ott van egy nagy jelenet, mikor Zac sok mazsorettezővel táncol, - az nagyon-nagyon mókás és vicces. Az emberek nagyon megfognak lepődni azon, hogy Ő milyen nagyszerű ebben a filmben. Én igazán büszke vagyok. Ez egy olyan emberről szól, akinek az élete nem úgy alakult, ahogyan akarta, és ezért azt kívánja, hogy megint 17 éves legyen, és kívánsága teljesül. Azután rájön, hogy semmi nem olyan, mint gondolta. Tehát ez egy fordított 'Segítség, felnőttem'! Ebben sok vicces jelenet lesz, és ez őszinte jeleneteket eredményez. Zacnek komikusként kell vinnie/végigcsinálnia az egész filmet. De van néhány nagyon érzelmes jelenete is."

Forrás: Charming Efron

Ui.: Nem bírtam ki, h. ne egy "érzelmesebb" képet tegyek ki Zacről, mert bár imádom a mosolyát, az ilyen kifejező szemeitől mégjobban olvadozok...<3

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Big = Segítség, felnőttem!

Tom Hanks egy nagyon régi filmje, de tündéri! Érdemes megnézni sztem!

Pussz: Rita

Névtelen írta...

Ja, és csekkold ezt, sztem aranyos interview:

http://www.zacefronfan.org/wordpress/?p=54

Még 1x pussz! R

xdittax írta...

Köszönöm, mindkettő infót! Eszembe se jutott, h. itt egy filmre gondol. Egyébként szeretem az ilyen típusú filmeket, mint pl. ilyen a Hirtelen 30 is. Könnyed, szórakoztató, vicces. De a Tom Hanks félét még nem láttam.:( Na majd egyszer bepótolom!:)

Pussszi: Ditta×××