2008. márc. 9.

V forgatási candidjai

Sziasztok!

Azt kell hogy mondjam, két érzés viaskodik bennem. Egyrészről bosszús vagyok, mert gondolom egy páran Ti is észrevettétek, h. tegnap késődélután szerverhibát jelzett ki, minden Google által működő honlap/blog, így a blogspot.com-ok is. Persze szerettem volna pont akkor itt tölteni az időmet, és végre frisselni, de ez nem jött össze! Mindazonáltal ha a jó oldalát akarjuk nézni, láthatjuk mi következik ebből! Hogy most aztán mindent bepótolok, és hírözön várható! A kérdés csak az, készek vagytok-e rá?;)

Vanessa Hudgens természetesen tovább munkálkodik nagy serényen új filmjén, a 'Will'-en, és a paparazziik is igyekeznek mindent megörökíteni, több-kevesebb sikerrel. A héten március 4-én, majd 6-án is sikerült lefotózniuk a barna hajú szépséget.
Először az egyik forgatási szünetben, vagy a forgatás után, amikor is Baby V nagyban telefonálgatott, kitudja kivel...Reméljük, valamelyik hozzáközelálló személlyel! :) De közben még a nyelvét is "kiöltötte", úgy csevegett! ;) Ezekért a képekért katt IDE!
Aztán 6-án, csütörtökön a texasi egyetemnél forgattak, szegénykém kicsit -persze szerepe miatt- elhagyatottnak látszik. Az ide kapcsolódó fotókat pedig ITT tudjátok megnézni!

Na jó, nem bírja feltölteni a képeket, továbbra is szerverhibát ír ki...!:@

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

persze hogy vágyunk rá!!!már elég rég nem volt friss!KI VAGYUNK ÉHEZVE!XD
pußi Cili

xdittax írta...

Hehe:) Akkor igyekszek mindent pótolni és minél hamarabb! ×)

Pusza:Ditta×××