2008. ápr. 22.

Egy igazi angyal


Sziasztok!

Az IOM Today beszámolt egy végtelenül szomorú esetről, melyben bár a címben csak egyre mutat rá, 2 angyal is helyett kapott!

Egy angyali kisfiú, a 13 éves Connor Steventon, március 19-én, 2 évig tartó hosszú küzdelem után a rákkal, örökre itthagyta a világot.

A bátorsága, ahogy kezelte betegségét arra ösztönözte a világot, hogy egy jótékonysági szervezetet alapítsanak a nevében. Kiartása sok hírességet is megérintett, és találkoztak a fiatal fiúcskával. Így Sir Alex Ferguson-sal, a McFly bandával és Pete Bennett-tel is megismerkedhetett.

Ezek után Connor anyukája, Tracy még egy meglepetést talált ki, március elsejei szülinapjára! "Hat héttel a születésnapja előtt gondolkodtam, 13 éves lesz, mit tudok érte tenni, ami igazán különleges? Megvolt mindene, semmire nem volt szüksége, nem is akart semmit és engem mindig feldühített a High School Musical-lel." - magyarázta Tracy.

"Amikor láttam az IOM Today-en, hogy Zac idejött(* a MAOW forgatása végett)megkértünk, hogy egy talákozás erejéig látogassa meg Connort. Mielőtt a születésnapja elérkezett, sokszor elálmosodott, elkezdett sokat aludni, arra gondoltam, hogy rendezhetnénk egy High School Musical partit és Zacet megkérdeztük, meglepné-e Őt."

Tracy február 28-án kapott egy hívást, hogy Zac szívesen találkozna Connor-ral a családi otthonnál Strang Close-ban, Braddan-ben.

"Connor-nak majd kiugrottak a szemei" -mesélte édesanyja.

A partin Connor 5 testvére és rokonai mellett iskolatársai is részt vettek, és bár Connor ekkor már nem volt túl jól, inkább csak tolószékében szunyókált, rettentően boldog lehetett. Sajnos azonban hamarasoan elhunyt, pedig betegsége diagnosztizálása után, még sokszor újult erőre kapott, és lábra állt.

Biztos vagyok benne, hogy Zac mindezt, hogy meglátogatta Őt, önzetlenül tette, és ezek után Connor lesz reméljük egyik őrangyala kölcsönösen, onnan fentről!:)

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Istenem,de imádom,tényleg nagyon önzetlen és áááh engem is meglephetne az tuti elájulnék :D
ZAC (LLLLLLL)
bianka

Névtelen írta...

Mikor kapunk már új képeket Zanessáról? Egyáltalán most próbálnak? És Zac is velük lehet már? Valaki tud erről valamit?

xdittax írta...

Jajj, Bianka, most nagy vigyorra húzódott a szám!:)))

Névtelen: Mikor kapunk úk képeket? Senki sem tudja. Hamarosan. Soká. Kitudja? Kitudhatná? Utahban vannak (igen, mindketten), odáig pedig egy pappaparzzi kéz nem tud nagyon elnyúlni. Ezért van az, hogy nem látni Őket, de tudjuk hogy együtt vannak. Biztos emlékszel, Zacet látták a New Yorki reptéren, azért volt ott, mert onnan szállt át egy Salt Lake-be tartó repcsire. Érted már, ebből mi következik? Zac is ott van a többiekkel és próbál, annak hála, hogy későbbre halasztották a forgatás megkezdését. Május 3. még ezek a próbák fognak zajalani, valószínűleg továbbra is nagy titokban, de utána még elfoglaltabbak lesznek, mert maga a forgatás is elkezdődik.

Remélem segíthettem, bár mindezek már korábbi hírekben is szerepeltek.:)

Ditta×××

Névtelen írta...

VABN-en vannak jó dolgok!:):) a Disney Games tök jóó:):)

xdittax írta...

Lehet hogy vannak, de azok, amik minket is érintenek ide is felkerültek már. Pl. a Disney Games azért nem jelent meg itt, mert sem Zac, sem Vanessa, sőt, egyetlenegy Vadmacska sem érintett benne ezévben...

Az azóta Zacet és Vanessát közvetlenül érintő híreket azonban már én is megosztottam. Szóval ez az oka annak, hogy esetleg a VABN-on több a hír, mint itt.

Remélem érted mire gonolok.:)

Pusz: Ditta×××

Névtelen írta...

értem persze, de az összes többi vadmacska érintett Zanessa-n kívül...

xdittax írta...

Mármint melyik hírben?

Másrészről viszont, ez még mindig egy Zanessával foglalkozó blog.:) Bár néha igaz, a többiekre is kitér, dehát ez logikus, hiszen Ők együtt nagyon összetartoznak.