2008. ápr. 25.

Elérkezett a várva-várt pillanat...=)

Öööö, foggalmam sincs, hogyan is vezessem be! Ezt szavakba elmondani nem lehet! Egyszerűen....csúcs! Casak nézzétek, aztán meg írjatok ám!:D SuperCute!<3




+1 édes:)


Kelt: 2oo8.o4.22. és 2oo8.o4.23.

Zoom-olt képekért KATT!

EDIT: További pár új képért pedig IDE és IDE!


Ui.: Úgy sajnálom Takit!:)

20 megjegyzés:

Névtelen írta...

Véégre! Annyira aranyosak.. :](L) Olyan jó újra látni Őket együtt!:))

xdittax írta...

Igen.Igen.Igen.Detto.xDDD

Wíííí! Alig hiszem el, egyszerűen...imádnivaló!<333

Névtelen írta...

Hát skacok, ezek a képek magukért beszélnek?? Az arcok magukért beszélnek?? Remélem minden rendben van Zanessáék körül.

xdittax írta...

Nana, ne legyen ilyen "keserű" fennhang!

Szerintem Mindekinek tisztában kell lennie azzal, hogy semmit nem vonhatunk le pár képből. pár olyan képből, mik azutn készültek, miután valószínűleg több órán keresztül próbáltak, kemyénen táncolták, gyűrték a koreográfiát. Nem tudom ki bírni ki úgy, hogy utána rögtön ne vágjon fáradt "fejet". Szóval arra gondolok, Lehet hogy lehetnek után még vidámak, jól is eshetette nekik egy kemény edzés is, de belefrádahatnak, figyelembve véve, hogy már milyen régóta milyen keményen dolgokzank, edzenek szünteleneül, teljesen érhető ha nem rögtön csudaboldogan, tökéletes sminkkel ájulnak lel a lesiforósok láttán. Meg amúgy is, a papparazzik nrm a sztárok "legjobb" pillanatait szeretik lekapni?!

Fölösleges bár nem a legjobban sikerült, nem a legtökéletesebb kép után kétségbe vonni Zanessa hogylétét. Bzíni kell és tartani a hitet. Nem kétségbeesni és megkérdőjelezni. Szerintem.

Ditta×××

Névtelen írta...

Hát nem úgy néznek ki, mint akik szeretik egymást! Szerintetek már szakítottak?

Névtelen írta...

Ditta teljesen igazad van, az, hogy nem ér fülig a szájuk egy több órás próba után, nem azt jelenti, hogy szakítottak vagy problémáik vannak. Amugy pedig ha nem lennének együtt, akkor nem hiszem, hogy együtt távoznának vagy mennének akárhonnan/hova is.

Névtelen írta...

bizony-bizony, én is igazat adok Dittának. Nem csoda ha kissé megviseltek/fáradtak.
Mind1ik képen együtt vannak, együtt mennek nemhiszem h szakítottak :) Zanessa 4ever;))

xdittax írta...

Teljesen kizárt. Ne sértődj meg, de egy kicsit negatív a hozzáállásod. Na de hát tényleg, ki az aki midnen egyes másodpercben elvanragadtatva szerelmétől, úgy hogy ez ki is ül az arcára? Mindenkinek épp fájhat a feje, vagy lehet fáradt, attól hogy pont ott van mellette, az a személy, aki iránt egyébként nagy-nagy szeretetet tanusít. Nem hiszem, hogy ne lehetne épp valaki kicsit gondterheltebb egy teljesen más ügyből kifolyólag, mint a szerelem.

Csak ismételni tudom én is a többieket, együtt vannak nem? Akkor ne vonjuk kétségbe, hogy egy párt alkotnak-e. És igen, Zanessa 4ever!<3

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

Osztom az edigi összes véleményed Ditta! Ha valaki nagyon szerelmes a másikba , akkor sem minden percben a nyakába ugrik, ölelgeti,fogja a másik kezét....stb. És szerintem ez nagyon buta dolog h egy kép miatt(bár minden aprócska mozdulatuk miatt) van valaki olyan aki azt mondja h biztosan szakítottak! Én megőrülnék ha minden egyes léptemhez valaki mindig megjegyzést tenne, arról ami nem is kapcsolódik a témához...És igen, nagyon aranyosak együtt, és nagyon de nagyon ürölök h végre együtt is látni őket! És ez nem egyetlen arckifejezésen múlik, egy 4-5 órás edzés után, amikor egy embernek minden baja lehet, és így elnézve őket szörnyen fáradtak lehetnek! Szóval ebből csak annyit akartam kihozni h ők ketten igenis nagyon szeretik egymást, csak ezt nem kell minden percben(mindenki előtt) kimutatniuk! :)

Névtelen írta...

Egyszerűen IMÁDNI VALÓAK EGYÜTT!
Alíg vártam, hogy végre láthassam ZANESSÁT:):):) Zanessa 4ever:):):)

xdittax írta...

Szia hajny!

Örülök, hogy Te is megfogalmaztad érzésedit, maik egyúttal enyémek is, jólesik, hogy Te is kiálltál Zanesa mellet, teljesen jogosan! Nem kell, nem kötelező jelezniük nekünk, mi van épp velünk, nem kell megjátszaiuk magukat, nem kell felesleges mosolyokat megvillantani ellőttünk, csak azért hogy enkünk jó legyen. Ők igaziak. Pont ugyanolyan emberek, mint mi vagyunk. Őszinték. És ezt szeretem bennük. Épp nem hozták a legjobb formájukat!? Na és? Kit érdekel? végülus hogy jövünk mi a magánéletükhöz. Rajtuk áll kapcsolatuk, nenkik kell biztosítani egymás iránti szerelmeküket, és nem nekünk, ahogy azt sokan elvárják Tőlük. mint már mondtam, nekünk csak bíznunk kell Bennük! És van akinek ez megy!:)

Huh, hihetelenül nehéz volt kivárni Őket, ebben azért egyezzünk meg! Iszonyatosan nehéz volt! De most minden kitűnő és tudjuk, hogy szeretik egymást!:) Live In Love!<3

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

Számomra látható az a csodálatosan gyengéd érzés ,( még így fáradtan is) miközben Zac előre nyúl a kulcsért Nessa keze felé, de szerintem a többi képen is látható az az érzés mely körülveszi és összetartja Öket!!!:):):)
Ditta, csak így tovább!!!
" Zanessa-Live In Love"

xdittax írta...

Édes vagy, köszönöm!
A reménytelenül romatikusook, és Zanessa-rajongók valóban mindenben ott látják a szeretetet! És jó látni, hogy ezzel nem csak én vagyok így. De nekem egyébként, annak ellénre, hogy Zac nem V mellett, ill. előtte megy, olyan védelmezőnek tűnik, olyan megmagyarázhatatlanul, nem? Vagy csak az én szemem és szívem a csalfa?=]
Köszi!

Ditta×××

Névtelen írta...

Ugyan,nincs mit köszönnöd, szívesen teszem!
Én is ezt látom , úgyhogy
szerintem nem csalfa a szemed és szíved, valóban különlegesen erős és vibráló, mély érzelem sugárzik Zanessából, fantasztikusan kifejező egymás felé minden mozdulatuk vagy tekintetük , még akkor is, ha éppen most nem pillantanak egymásra!
Andi

Névtelen írta...

A ZA Angel's Blogon a GAH!címszóra kattintva a 2. Zanessa kép alatt van egy honlap feltüntetve
a http://Vanessa-hudgens.com/Photos2/thumbnails.php?album=533-ra kattintva találtam egy olyan képet ahol Zac ép fogja a hátranyújtott kulcsot Nessa kezével együtt:):):)
Nézd meg!
Olyan édesek!:)

Andi

xdittax írta...

Awww! Azok! Nagyon azok! :)))

Végülis értem, én Zacet! Miért ne foghatná meg a hozzá legközelebb álló személyt(és itt ost nem csak fizikailag értem:)), ha az a kezét is nyújta kulcsi mellett! Olyan édes!:)

Live in Love!<3

Ditta×××

Névtelen írta...

Kedves Tőled, hogy feltetted azt a +1 képet is, valahogy nekem így teljes a kép ezzel a lencsevégre kapott, apró, de annál többet mondó pillanattal együtt:)

Andi

xdittax írta...

Természetes, ebben nagyon igazad van, semmiképp nem hagytam volna ki, mert egy ilyen "gesztus"-nak itt a helye!:)

Névtelen írta...

szia!
végre hazajöttem a krándulásról!
és igen , lettel olyan képek amiken együtt van zanessa!!!!!!!!!!
mindig erre vártam , hogy legyen végre egy kép , ha legalább 1 kép , és beteljesült.most hirtelen örömömben nem tudok mit írni , meg persze kicsit fáradt is vagyok!
pux

xdittax írta...

Sziaaa!:)

Remélem csudajól érzeted magad! Majd mesélsz e-mailben, jó?
Háát bár akkor úgynéz ki nem voltál s voltunk telhetetlenek, egyre több-és több kép érkezik Róluk, minden egyes napjukról...ha így folytatódik le lezsünk kényeztetve...;)

Pussz: Ditta×××