2008. ápr. 15.

'Identifed' album fotósori

Na jó, csalóka a cím, mert sajnos csak egy szenzációs fotó került nyilvánosságra az albumához készített fotósorozatból, a szenzációs új dala, a Sneakernight után!
Nem tudom mit vártok tőle, nyilvánítsak véleményt/kritikát, vagy épp ne tegyem, de azthiszem nekem elég megnyerő, különleges, érzéki és angyali! És szerintem, Vanessa védőangyalának is bejön...Nagyon-nagyon!xD (És különösen a színek is nagyon passzolnak Baby V-hez! - Csak kár, hogy nem látszik egyik gyűrűje...)



Credit

KÉSŐBB:
"Ne aggódj, a 'sneakernight' szó nincs az Urban Szótárján(még), bár, ez az új single a High School Musical csillagocskától, Vanessa Hudgens-től, a csinos én-magyarázó időszak — egy éjszaka party és tánc, ami azzal jár, hogy emberek edzőcipőket viselnek a lábaikon. "Basically what we're gonna do is dance = Alapvetően, amit tenni fogunk, az tánc" - énekli Hudgens. És az egész elég ártatlannak látszik — de az "alapvetően" arra késztet minket, hogy azt gondoljuk, több lehet ezekben a 'sneakernight'-okban merő táncnál. A célozgatás ott van azoknak, akik hallani akarják azt. ("Put your sneakers on / Let’s go all night long! = Húzd fel az edzőcipőd / menjünk táncolni egész éjszaka!") A tinik táncolni fognak (és vihogni), a szülők túlfizetik a koncertet és mindennek igaza lesz a tini-pop-világegyetemmel." - írja mindezt Ryan, a Blender Magazin-tól, mint Vanessa új dalának kritikájaként és ad 3 csillagot a számra, ami annyit tesz: jó! Ellenkeznék! Szerintem a 'jónál' jóval jobb!xD

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia!
ez a kép is jó lett,és igen, passzol nessához , és ezen mégjobban látszik hogy "angyal".

xdittax írta...

Szija!

Igen, nekem is tetszik, csak elsőlátásra motoszkált bennem, hogy egy kicsit furcsa a szeme, de az összhatás szerintem igazán bájos, bár kétségtelenül maga a kép nem olyan energikus és vidám, mint amilyen Ő maga! Szeretjük!:)

Névtelen írta...

szerintem nagyon jó a kép, és naggyon szép rajta, csak remélem nem ez a lemez boritója mert ehhez a Sneakernight-os stlíushoz, sztem nem egy ilyen borító menne! De nekem naon bejön!

xdittax írta...

Hajj, de régen hallottam felőled, Hajny!:) Örülök most Neked ám!;)

Valóban miden attól függ, hogy maga az album milyen lesz, milyen stílusú, és ehhez kell nézni maga a további képeket is, de ha azok is ilyen típusú fotók lesznek, arra engednek következtetni, hogy mégse anniyra csak iylen számok lesznek rajta hallhatók. Bár Nessa meg azt mondta el, hogy sokkal rikítóbb, hip-hoposabb és R&B-sebb lesz a korong, és ez a két stílus egy CD-n, csak neekm fura?!
De szerintem hangilag a Snekarnightos stílus nagyon jól fekszik neki, és stílusilag egy művészfotó is kihozza egyik legjobb oldalát!:)

Ditta×××

Névtelen írta...

Nekem nagyon tetszik ez a kép.Van benne valami,ami negyon megfogott.Mondjuk egy lemezborítónak én sem tudom elképzelni,de szerintem szép ez a kép,olyan varázslatos,mesébe illő...

xdittax írta...

Mágikus.Varázslatos.Mesés.Angyali.

Igen, valóban valami ilyesmi:)

Ditta×××