2008. ápr. 30.

Új képek Zacharyről is:)



Az utóbbi időben - lássuk be - Zachyről inkább csak Nessel együtt érkeztek képek, ill. semmilyen hivatalos fotót nem kaptunk Róla. Sem magazin fotósorozta, sem filmek promóképei, sőt, CD borítók se érkeztek kékszemű hercegünkről. (vagyis Vanessáéről×P)

De most végre szolgálhatok Nektek néhány nagyon édes képpel Zacről, a Seventeen Again című filmből! Ami, nem mellesleg, idén agusztus 15-én kerül az amerikai mozikba!







Egyszerűen óhatatlanul is elájulok, padlót fogok Zacharytől - még a feltűnően vékony lábai ellenére is - és szörnyen várom már azt a pillanatot, mikor végre megnézhetem ezt a szuperfilmet, ill. azt a felejtehtetlen pillantot is, ami sosem fog eljönni: hogy Zachy úgy nézzen rá egyszer, mint az első képen...Awwww...Vanessa egy irtó mázlis csaj!xDDD

Forrás: Zefron.Com.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Igen! Az biztos , hogy lélegzetelállító, még a tekintete is, OMG:) Valóban igaz az, hogy
a "szem a lélek tükre"! Vanessa igazán az egyik leg szerencsésebb lány és tetszik ahogy ő is olyan szerelmesen tud Zachary-re nézni és, hát számomra ettől is olyan különlegesek ők.:)Szinte látszik a szemükben amit egymás iránt éreznek ,(még akkor is amikor egymástól távol vannak) mintha szavak nélkül is értenék egymást , elég csak egy pillantás (hát én .... , ezt most inkább nem részletezném:), és különben még imádom az egymással elkövetett édes kis humorukat is , pl.:a HSM 2próbáira gondolok a you tube -on:)
Na , én aztán most megint jól átmentem szentimentálisba.(bocsika)
Ditta , köszönjük a fantasztikus képeket és a hozzátartozó írásaidat, szuper vagy.
Zanessa4ever!

Névtelen írta...

Ooooohh te jó ég! Hát ez az első kép! Én egyszerűen nem jutok szóhoz!! Tudtuk, hogy Zac nagyon helyes meg aranyos meg minden. De ezen a képen, olyan elképesztően hihetetlenül édes!!!!!!! Megkockáztatom, hogy ez az eddig legjobban sikerült képe. Nem találok szavakat... ahhhh hihetetlen, ez a mosoly... Azt hiszem most még itt fogok olvadozni egy darabig:)! És hát igen Nessa nagyon szerencsés, ehhez kétség sem fér. :)
Ditta valóban remek a blogod. Az írásaidból lehet érezni mennyire szereted Zanessáékat (amiért abszolút megértelek:). Szval csak így tovább!
És bocsi a hosszú kommentért:)
Emese

Névtelen írta...

Wááh én sem bírom :) Zac-nél jobb pasi nincs és remélem az Isten segíti Zanessát és örökre együtt maradnak. Még a vak is látja,hogy ők egymásnak lettek teremtve! Ahogy az előttem szólok is mondták,valóban a nézéseikből meg lehet látni az egymás iránti szerelmüket és ez annyira jó!
Nekem az tetszik a legjobban,hogy a HSM2-ben pl amikor éneklik a "You Are The Music In Me"-t annyira érzékien játszák (pláne,hogy ez valóban így van) a szerepüket,és részben könnyű is mert szeretik egymást.
Én is szeretném megköszönni Ditta,hogy létrehoztad a blogod! (L) Így tovább.
Pussz: bianka

xdittax írta...

Ani, hogy Neke dmindig igazad van! És mindig meg is tudod fogalmazni, amit nekem esetleg olyan nehéz szavakban megfogalmazni! Egyszer kiemeltem egy Zanessa-pillanatot, még egy decemberi filmpremieren készült(valami Walk Hard, vagy mittomén már:D), és akkor is utána elmondtam, hogy minden igazi Zanessa-pillanat, mikor együtt tartózkodik valahol a pár, de az a szerelmes pillantás, ami eklőtte és utána is megismétlődött már, egyszerűen sose megy kia fejemből!:) Odáig vagyok értük!

És igaz, mi itt legtöbben nőkből vagyunk, lássuk be, Zac is egy elég szerencsés fickó Vanessával...Csak azt kívánom, hogy sose engedjék el egymást, és igazán mindig értékeljék a másikat! (Presze nem csak külsőségek alapján!)

A HSM2 próbái annyi fenomenális képpel ajándékozott meg minket, és nos, a videók is, mikor felveszik a Music in Me-t, meg a Gotta Go My Own Way-t, hogy azóta is csak ámulok. Egyszerűen...mágikus! varázslatos! Ez Zanessa!

Ha szuper is vagyok Andi, Nektek (is) köszönhetem! Pusszi!:)

Emese, nem kell bocsánatot kérned, ezu a blog és a blognak eme "részlege", pontosan miattatok van4 Azért hogy itt megtudjuk osztani egymásal a véleményeinket, és együtt tudjuk "dicsőíteni" Zanessát! Ami ugye, nem is olyan nehéz!xDDD

Igen, az a bizonyos kémiájuk, szikrájuk máig nem akaródzik eltűnni, és maximálisan tudom azt is, hogy soha nem is fog nyoma veszni! Az kétleneség lenne! Zanessa egyszerűen lenyűgöző, elbűvölő, szóval leírhatatlan. És végülis ezzel itt mindannyian így vagyunk!

Úgyhogy köszi Nektek, hogy írogattok ide, és azt mégjobban, hogy azt is írogatják, hogy nem is vagyok olyan béna...×P×D Ez tényleg igazán nagyon jólesik!*nagyonnagymosoly*

Sok puszi Mindannyiótoknak: Ditta×××

Névtelen írta...

Ditta!
Megkerestem azt a bizonyos decemberi Zanessa - pillanatot, pontosabban a Zanessa @ Walk Hard LA Premier - című bejegyzésedet és hát az valami elragadó, ahogy Ők egymásra néznek:), Nessa is olyan őszinte csodálattal és rajongással tekint Zac-re (amit persze meg tudok érteni), hogy azt öröm nézni.:)
Én is őszintén és szívből kívánom nekik és bízom abban ,hogy Ők elválaszthatatlanok egymástól és merem remélni, hogy ezt Ők is így érzik!!!
Zanessa4ever!

Névtelen írta...

aww naon jók...csak még 3 hónap a filmig...asszem ez már függőség ami itt nálam észlelhető...

xdittax írta...

Igen, nagyon őszintén tekint rá, és utána mikor már Zac és rápillant Nessre, az a roppant helyes! Az a kis kihívó, calfa, pajkos nézés Tőle egyszerűen eszméletlen! :)

Szerintem Linkluvor sokan vannak ezzel így. Nagyon-nagyon nehéz kivárni elkövetkezendő projecteiket. Az idő észbontóan lassan telik - ebből a szempontból.×P

Névtelen írta...

Mindegyik képen édes,de nekem mégis a kedvencem a harmadik, bár imádom Zachary mosolyát, de ott egyszerűen oly magávalragadó a tekintete, hogy az szívet melengetően jó érzés.:)