2008. ápr. 15.

Új időpont: Május 3!



A Utah Film Commission jelentése szerint, - sajnos nem V albumának kibocsátási dátumát hozták előre - hanem a HSM3 forgatás kezdőidőpontját, tolták el árpilis 21-ről május 3.-ára! Ebből nem feltétlen az következik, hogy Vadmacskáink lusták, és nehezen tanulnak koreográfiákat, ó dehogy. Inkább csak hagynak nekik egy kis időt a pihenésre, hiszen szinte mindannyiójuk forgatott előtte és nem árt egy kis kikapcs. Ez így tök fair, és ez persze legfőkébb Zachary-nek kedvez, aki majd szép lassan fölzárkózik, megtanulja Troy mozdulatait, és ebben biztos segítségére lesz Kedvese is, egy-két magánórával!:)
Go Wildcats!


Forrás

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Istenem, hogy miért nem születhettem oda, arra a helyre és időbe. Ez a pasi (Zac) fantasztikus és hihetetlenül energikus. Egyszerűen imádni való!!! Sajnos Baby V új képe nem kápráztat el, szerintem olyan rajta, mint valami élő halott. Nincs élet abban a képben. Pedig ha valakit "beazonosítottak" végre, annak kijárna egy igazi energiával teli album dekor. Na nem baj, go V!

Névtelen írta...

Szia Ditta! Igazad van, amit írtál nekem válaszul, tényleg nagyon boldogító!:)
Sajnos igazat kell adjak az előttem szólónak, de azért nagyon szép kép lett és gondolom készült jobb is!:)
Sajnálom, hogy tolodott az időpont, de jóbbnak látom így, mert tényleg lesz ideje Zac-nek telljes egészében elsajátítani a koreográfiát!:)
Remélem Mindenkinek szép napja volt és így is fog folytatódni!:)
Puszi: *Nóri*

xdittax írta...

xDDD

Az első soraidra nem lehet mást regaálni, mosolyogni, kuncogni és persze igenlően bólogatni!:)))

Utána meg már kicsit ellenkezni, de tiszteletben tartani a véleményedet! Valóban, igazat is tudok adni Neked, és sunyiban én is azt remélem, hogy nem ez lesz albumborítóján is, bár ez szerintem tuti nem lezs, különben nem hozták volna nyilvánosságra, de szerintem elég szép rajta (oké retusált, de akkoris), és különleges. De tényleg nem a legnyerőbb kép Róla, azért elkellismenri, van benne valami...varázs!:)

Ditta×××

xdittax írta...

*Nóri*!

Most csak annyit, helyeslem minden egyes szavad!:)

Névtelen írta...

Hy!

Ditta, olvasgattam a régebbi híreket és kérdésem lenne h elkezdted-e már lefordítani a TeenNow interjúját Zac-kel? Szívesen segítenék benne...
Mert asszem a teljes az nem került még föl, vagy csak én nem találtam:S:D

xdittax írta...

Szia frussy, felőled is régen hallottam már!:)

De sajnos "ki kell hogy ábrándítsalak", még nem igazán fogtam bele, helyette elkeztdem egy Nessa-interjút, bár az is abba maradt...egyszerűen kiftuok az időmből, és mindig midnent elhalasztok. Nem jó ez így...De a segítségedet felajánlod? Megbeszélhetjük...;)
Lehet, hogy rám férne...

Ditta×××

Névtelen írta...

Nah ok, holnap még itthon vagyok úgyh elkezdem a Zacyt:D esetleg egy e-mail csere és akkor ha kész elküldöm neked...Meg ha gondolod elküldheted a Vanessásat is, meglátom mire jutok vele...

(vírusos volt a gépem, és 1 hónapig tartott mire elvitték megcsinálni...)

xdittax írta...

De ugye tudod, hogy ahogy abbana hírben is írtam, ez nem egy kényszerítés, tényleg csak akkor vállald el, ha ráérsz és ha szívesen csinálod, épp nincs jobb dolgod. Bevallom nagy segítség lenne, főleg ha Te csak úgy "kirázod" a kisujjadból, és nem beszélve arról, mennyien örülnének neki. De ha nem megy, nem akarod, nem fáj hozzá a fogad, nem kell, oké?:)

Itt a mail-em: xdittax@citromail.hu

A Nessásat nem passzolom át, az nem is olyan nagyfalat, meg mint már mondtam bele vagyok kezdve, csak emelett el is van hanyagolva...:(

Köszönöm: Ditta×××