2008. ápr. 26.

Zanessa @ Jazz/HoustonRockets Game

Sziasztok!

Nincs sok időm,csak sunyiban vagyok itt, úgyhogy csak annyit teszek, hogy belinkelem ide azt a videót, ami Mindenki napját a lehető legboldogabbá fogja tenni kezdve az első képkockától, az utolsóig! Többet később! :) Bár lehet, nem is szükséges...;)



KÉSŐBB: Zanessa a Jazz-nek szurkolt, és pont ők is vesztettek, de ez most ugyan kit is érdekel???:D A lényeg, hogy együtt töltötték - igen közel egymáshoz - az estéjüket április 24-én, Utahban(hol máshol?), a EnergySolutions Arénában. Szerintem kivesézhető a videó: szembetűnő a sok-sok pusmogás és egymásra pillantás - valószínűelg arról is szó volt köztük, hogy a kamera Őket veszi a meccs(kosárlabda) helyett - továbbá gondolom megint Mindenkinek feltűnt a hasonló öltözködésük, a színek meg úgy minden. Kifejezetten aranyos ez tőlük! No és az hogy megfogták egymás kezét? Ezek után feltételezi még valaki, hogy netalántán szakítottak?! Hehe:)

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Egyszerűen leírhatatlan az az Érzés amit akkor éreztem mikor először megláttam a videót, melyet azóta többször is megnéztem már:)
Elbűvölőek és imádom Őket így EGYÜTT!:)

Andi

Névtelen írta...

Tényleg nagyon cukik együtt, viszont én nagyott nevettem amikor összesugdostak hogy ott van egy kamera, és gyorsan megfogták egymás kezét! :D Jajjjj nagyon aranyosak!

xdittax írta...

Én is sokszor megnéztem, mint mindig megintcsak végig olyan izgatott voltam...

Igen Hajny ez fura egy helyzet volt. Sokan gondolhatják most, hogy Vanessa gyorsan lecsapott Zachary kezére, amiért Őt vette a kamera. De szerintem nem ez történt, én nem így látom. Valóban kiszúrták a kamerát, és valóban tudhattták, hogy veszik is Őket, de legalább mosmtár megint nem félnek annyira kimutatni összetartozásukat a nagyvilág felé, büszkén fogják egymást keét, pont mintha csak maguk lennének. És ez nekem "bejön"!:) Ráadásul rögtön azután, hogy felállnak is olyan, mintha megérintenék egymás kezét, tehát egyáltalán nem kerülik a testi kontaktust, ahogy az a kulcsos-esetnél is így volt! Nagyon boldog vagyok, ahogy Ők is nagyon annak tűntek!<3

Ditta×××

Névtelen írta...

igen! sokkal boldogabb lett a napom:)) annyira jó Őket együtt látni... látszik hogy boldogok!:)

Névtelen írta...

Nekem is úgymond "bejön"! :D Nagyon cejetem őket!

Névtelen írta...

Jajj, hát elképesztően aranyosak együtt! :) És szerintem sem volt ebben semmi megjátszás vagy ilyesmi. Nagyon örülök, hogy így nyilvánosság előtt is megmutatják az érzelmeiket (gondolok itt a kéz megfogásra meg egyáltalán az egészre), sztem nagyon helyesek így együtt, és nincs semmi szégyelni valójuk a szerelmükön. :) Annyira jó így együtt látni őket boldogan, bár én már a képeknek is örültem, de azért egy videón mégis több mindent meg lehet figyelni. Ahh, ez a videó bearanyozta az estémet. :) Remélem és hiszek benne, hogy még sok ilyet láthatunk. :)
Emese

Névtelen írta...

Sziasztok!Végre,megint itt!:) Ditta,ezt jól megjósoltad!Lehet,hogy előbb kellett volna elmennem?!:D
Fantasztikus,hogy hazajövök és milyen nagyszerű hírek,képek,videó fogadnak/fogad.Ezt eltudnám viselni!:)

Köszi Ditta a szúrkolást!

Holnap jövök egy kicsit értelmesebb hozzászólásokkal,Mondjuk még mindig a látottak hatása alatt vagyok!:D
puszka

Névtelen írta...

Ismét vannak új képek Zanessáról a JJ és CG (igaz közös kép csak egy van). Nagyon jó, hogy az elmúlt pár napban ennyi hírt és képet kapunk Zanessáról. Igaz őket biztos zavarja, hogy ismét szinte minden pillanatukat megörökítik a fotósok. Annyira szupik a képek, nem találok szavakat.
Jó ét mindenkinek :-)

xdittax írta...

Most olyan csudajó érzés kerített hatalmába, örülök, hogy látjuk Zanessát, annak meg mégjobban hogy ezt Veletek együtt élheteme meg, így, hogy mindenki ilyen boldog!:)

Igazat adok Emesének, én is persze imádom a Zanessafotókat(ehhez kétség nem férhet), de azok nem mindig kapnak el olyan Zanessa-pillanatokat, mint egy videó, amin mindenre fel lehet figyelni, és alaposan megvizsgálni!;)

És Timi, zavarhják és biztosan érzékelik a fotósokat, de most valamilyen szinten nem a magánéletükbe áskálódnak bele, hanem a munkájukba, és ebbe sajnos ez is beletartozik. Szóval...most nagyon úgy néz ki, a fotósok letelepedtek a HSM3 forgatási helyszínénél, úgyhogy arra tippelek sok fotót kapunk még az elkövetkezendő napokban!:)

Taki: Üdv itt!;) Végre!:)
Elhiszem, hogy Téged fogadott Zanessa az egyik legváratlanabbul, hihetlen jól eshetett Neked, higy mikor hazaértél, és "ellenőrizted" őket, végre "szolgálhattak" valamiféle kedveskedéssel!:)

Na és milyen volt a verseny? Muszáj volt jól sikerülnie, én szurkoltam Érted!;)

Na akor majd várunk, bár egyhamar Zanessát nem lehet kiheverni!:D

Puszi Mindenkinek: Ditta×××