2008. ápr. 30.

A mai napi adag...

...Zanessa friss! Merthogy olyat is tartogatok ám Nektek!:)

2 ultrairigylésreméltó és ultraszerencsés leányzó, Miriam és Ashley szombaton vásárolgattak Getaway-ben, (Miriam egy nagyon helyes rucit talált magának:)), és már épp elindultak kocsival, mikor az egyik stopptáblánál Miriam kiszúrta Vanessa Hudgenst az utcán, kivel-mással, mint Zac Efron-nal! Persze Ő azonnal fellelkesült, mire barátnője utasította, hogy azonnal forduljanak vissza!:D De ez nem ment olyan könnyen, mert a zsaruk is épp akkor irányították a forgalmat, de szerencsére sikerült egy Austin Powers szerű 3 pontos kanyart bevenniük, és utána gyorsan le is parkoltak. Ezután kiugrottak a kicsiból, és azonnyomban Zanessa után vették az irányt! Szó szerint! Miriam a blogjában leírja, hogy az egész nagyon vicces volt, mert Zac párszor hátrapillantott, és észrevette, hogy "követik" őket. Így megszaporázták lépteiket, de erre persze a 2 lány se hagyta magát!xD
De nem Ők voltak az egyetlen Zanessa-"üldőzők" aznap, még egy középkorú, skótkockás inget viselő férfi is rohant utánuk, Miriam bezsámolója szerint!
A lányok végül az Urban Outfitters üzletnél érte utol Zacet és Nessát, (ez Zanessa kedvenc boltja, bár ez most a Salt Lake-i "kirenddeltség".), ahol a pár útjai elváltak. Most pedig Miriam beszélgetése következik Nessával:

M: Csinálhatok Veled egy fotót?
V: Most mi nem igazán tudunk fényképezkedni.
M: Oh, nos, én igazánszeretem a munkáidat!
V:[mosolyog] Nagyon szépen köszönöm!

Az üzletben Miriam és Zac beszélgetése:

M: Találkohatok Veled?
Z:[mosolyog] Igen. [Nyújta a kezét]
M: [megrázza a kezét; megérinti Zac Efront!] Szia! Mirim vagyok.
Z: Szia Miriam, örülök, hogy találkoztunk!
M: Én is, igazán szeretem a munkáidat! (nem jutott eszébe semmi más)
Z: Nagyon köszönöm!

Ezután a szerencsés találkozás után a lányok még azt is megemlítik, hogy az a férfi akik hozzá hasonlóan követte Zanessát, feleségével együtt odament hozzájuk, és alírást kértek Tőlük. Szegény lányoknak ez nem jutott eszükbe, de legalább egy fotót még tudtak készíteni Róluk, még mielőtt nemet mondtak volna Nekik!:) És hogy milyen képről is beszélek?! Hát íme: (iggen, szerintem is roppant édes...<333 Még annál is jobban!^^)



Miriam Blogja

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Drága Ditta!

Végre hosszú idő után megint sikerült feléd néznem és látom továbbra is töretlen a lelkesedésed.
Nagyon jó, hogy ilyen kitartó vagy és ahogy elnézem "rajongó-táborod" is csak duzzad. Nagyon helyes!!! Látod, az ifjúság is tudja mi az igazi érték. Hova érdemes időt és energiát fektetni....
Szuper, hogy ez a CSODA megint előkerült, már én is kíváncsi voltam rá. A nyáron L.A-be is utazom többek között.....legalább megnézem milyen az élet a föld naposabbik oldalán! Majd tudósítok!
Vigyázz magadra és kitartás a suli utolsó hónapjára....hamarosan pihenhettek, még egy kicsit kell kitartani.
Szia és további jó munkát!
"Egy idősebb..." (Me)

xdittax írta...

Szijjjja Me!:)

Istenem, nem hiszed el, mennyit gondoltam Rád az utóbbi időkben! Most hogy visszatért az álatald CSODA néven jelzett szerelmespárunk, nagyon beszélgetni szerettem volna veled, meg hát amúgyis. Nagyon elevsztél...^^ És tudod, nem tudtam, hogy jelezhetnék. Persze simán megtehettem volna, hogy kiírom egyik hírbe utóiratként, hogy ha nem adsz jelt magadról, csúnyán megorrolok Rád, de nem tudtam ilyet szabad-e csinálni, ki mit szólna hozzá. Így maradt az, hogy vártam, magatól mikor bukkansz fel újra!;) És most őszintén kimondhatatlanul örülök Néked!:)

Nagyon köszönöm rejtett dicsérő szavaid - ha annak szántad×P - tudod Tőled ez sokat jelent ám nekem! Én meg annak is örülök, hogy a Te szereteted se enyhült Zanessa iránt. És ha netalántán egyszercsak összefutnál Velük az Angyalok városában, megölelnéd Őket a nevemben?:) Köszi!:)

De persze kicsit irigy vagyok - de tényleg csak egy csöppet - hogy kjuthatsz LA-be, ás ajánlom is, hogy majd mesélj nekünk/nekem sok szépet és vidámságot!

Kitartok, de ebben Te is segíthetsz! Mondjuk úgy, hogy többet beszélgetsz velem, de csak úgy módjával, ahogy időd, lehetőséged, kedved engedi!

Kívánok én is Neked minden szépet, sok örömöt, és mégegyszer mondom, nagyon jólesett végre Rólad is hallani valamit!

Pusszi: a Te Drága Dittád εïз

Névtelen írta...

Szia,

mondanám, hogy írj a mail címemre és ott beszélgethetünk, de kétlem, hogy erre szükséged van; na meg elég rendetlen vagyok ezen a téren. Lefoglal az életem elég rendesen, így elég kevés időm jut a szórakozásra...látod erre sem tudtam jönni már régóta.

De te csak dolgozz, veletek újra és újra megfiatalodom!!!! És ez jó!

Kétlem, hogy összefutnék a fiatalokkal, na meg már öreg vagyok bohócnak (olvastam ennek a 2 lánynak a sztoriát....)így biztos tőlem nem hallasz majd ilyen furi dolgokat. Bár megmondom őszintén, ahogy elnézem ezt a pasit azt kívánnám bár csak oda születhettem volna és abba a korba...ritka szép darab:o)

Ditta most már megyek, még dolgozom egy kicsit.
Üdv és maradj ilyen!
Me

Névtelen írta...

ki az a miriam?

xdittax írta...

Szia!

Nem mondom, hogy szükségem van, vagy épp nincs az e-mail címedre, nem akarok még én is akadékoskodni, de az igaz, ha egyszer megjelensz, nem szívesen engedlek el...:) Ilyenkor annyira megörülök, és annyit tudnék beszélni is!:D

Nocsak-nocsak egy édes vallomás!:) Ez tetszik!;) De teljesen igazad van, én is csatlakozok hozzád! (De ki nem?!)

És tudod, ha te itt vagy, nemcsak Te fiatalodsz meg, ahogy írtad, hanem én is nagyon felüdülök! Szóval, ahogy enged a "valóság", de gyere gyakrabban!

Szép hosszú hévtgét kívánok Neked, sok pusszi: Ditta×××


Kedves Névtelen, Miriam az az egyik lány, aki véletlenül összefutott Zanessával szombaton. Többet nem tudunk róla.

Névtelen írta...

Olyan megnyugtató és jó érzéssel tölt el Zanessa látványa , ahogy meghitten, egymást átkarolva sétálnak ezen a képen, még akkor is , ha nem szemből láthatjuk Őket.
Mit bánom én ki az a Miriam , a fontos, hogy Zanessáék érezzék jól egymást és mi pedig csak hálásak lehetünk ,ha a pillanatukból (életükbe) kaphatunk egy kis betekintést, ami mellesleg nem kevés:)örömünkre:)
Nem azért jó látni a másik szerelmét mert tolakadóak vagy kíváncsiak vagyunk, (ez az én véleményem)hanem mert megerősíti bennünk (bennem) azt, hogy van igaz szerelem és van külső - belső harmónia egyaránt ami Zanessára abszolút érvényes ,hiszen csak nézzük meg Őket!!!

xdittax írta...

igen, ez a kép és az is, amin kéz a kézben sétálnak a forgatáson, igaz hátulról készült, de tökéletes! Imádnivaló, és kedvenc!<3
De nagyon pontosan és helyesen fogalmaztad ki magad Andi, újfent csak ismételni tudnálak...:)