2008. ápr. 30.

Vanessa a világ legszebb emberei között!


Miss Hudgens bekerült a PEOPLE Magazin a 'Világ Legszebb Emberei" listájába, aminek egy külön magazint szenteltek, és amin Kate Hudson színésznő "hirdeti", hogy az újságban helyett kapott a világ 100 legszebb embere, Vanessánkal egyetemben!:)

"A showbizniszben nőttem fel, úgyhogy hozzászoktam ahhoz, hogy mindennap sminket rakjak föl." - mondja a High School Musical filmek 19 éves csillaga, aki smink nélkül ment a PEOPLE fotózására. "Csak nemrég tanultam meg megbarátkozni azzal a külsőmmel, amikor nem viselek sminket. Azt hiszem, egy különleg valaki volt, aki megmondta, nincs rá szükségem. Elkezdtem gondoskodni a bőrömről és rájöttem, hogy nem szorulok sok sminkre, mint ahogy gondoltam."

És mennyire igaza volt Baby V-nek és annak a különleges valakinek is! Nem azt mondom, hogy nem fér bele a halovány, természetes smink, sőt, de sose szabad túlzásokba esni, és szerencsére ilyet még sose nem is kellett látnunk Nesstől!

Forrás: PEOPLE.

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia!
igen szerintem is ól néz ki így is meg ha ki van festve úgy is...de vanessának szerintem sminkben nem állak jól a nagyon erős színek...
inkább a halvány ,mert neki nagyon jól állnak azok a színek.
pusz

xdittax írta...

Szió!

Igen, rettentően szép lány, és ezt egyáltalán nem irigységből mondom. Nemcsak Nessa irtő szerencsés, mert van egy olyan lovagja, mint Zac, hanem ez abszolút igaz fordítva is. Bár szerintem ezzzel szerintem mindketten tisztában van, és ajánlom Nekik, hogy sose engedjék el egymást!;)))

Cupp: Ditta×××

Névtelen írta...

Ohhhh.... igen, igen, igen!
Végtelenül kívánom Nekik az örök szerelmet és, hogy sose ábránduljanak ki egymásból és le ne vegyé egymásról azt a csodálatosan, szépen kifejező és mélyen szerelmetes tekintetüket!
Nessa olyan bályos ezen a képen is!:)

Névtelen írta...

Ditta!
Az lenne a kérdésem , hogy az elrontott megjegyzést , hogyan tudom törölni?
Köszi

Névtelen írta...

Ditta,
Úgy értem utólagosan, miután már elküldtem, köszi.

xdittax írta...

Megtettem helyetted.:) Elvileg kell lennie egy kukának, rákattintasz és úgy. De lehet, hogy ez csak nekem érvényes? Nem tudom.

Névtelen írta...

Igen, valószínű. Köszönöm Naked, különben csak a -bájos- szót rontottam el ly-ra, na de mostmár mindegy, mégegyszer köszönöm a segítségedet.

xdittax írta...

Nagyon szívesen, de akkor mostmár tényleg mindegy, a ly meg van Neked bocsátva! :D

Névtelen írta...

Hálásan köszönöm Ditta, így mostmár nyugodtan élvezhetem tovább a Zanessa - híreidet!:)

xdittax írta...

Hehe:)
De azért tudod, kölcsön kenyér visszajár!×P×D

Ui.: Remélem a mai nap folymán még lesznek...*keresztbetett-ujjakkal*