2008. ápr. 12.

SneakerNight

Nos, elérkezett az az idő, mikor meghallgathatjuk Vanessa második albumáról az első single-jét, a SneakerNight-ot. Nem tudom, hogy is vezessem be, inkább csak aztuán mondom el nehezen megalkotott véleményemet, hogy meghallgatáttok, de annyit elárulhatok, hogy Vanessa másfajta stílusba hajlott át ezzel a dalával. Nagyon egyedi, és a vokál...!:D Wow! Biztosíthatlak Titeket, meg lehet hallgatni, sőt!:P Kötelező!:)



Nos? Tetszett? Szereted? Imádod? Esetleg utálod?

Biztos hogy még többször is meg kell hallgatnod, legalábis nekem muzszáj, mert nekem nehéz egy ilyen dalra ráhangolódnom. Nem mondom, hogy a legtávolabb áll tőlem, de kevésbé rajongok az ilyesmi zenéért, ezért még barátkoznom kell. Várva vártam már első dalát V-nek, és nem ilyenre számítottam, de nem csalódás ez, mert nem rossz, csak nem tudom. Fura. Más. Új.

Értitek miről beszélek? Nehéz lesz megszokni, ha hasonló dalokat fog tartalmazni Baby V CD-je. De ez nem azt jelenti, hogy elpártolok Nesstől. Merthogy eszemben sincs!Szeretem azt amit csinál. Szeretem ahogy énekel, de legeslegelsősorban, szeretem varázslatos, bámulatos, különleges hangját! És ez sosem fog megváltoni! Még akkor sem, ha Nessa zenei stílusa változni fog egy új irányba, fejlődni fog, mert ez így természetes. Bár be kell vallanom suttogva, ha ez a dal fog mostmár a rádiókba kerülni, márpedig ez fog, kíváncsi vagyok mennyire lesz izgatott a "nép". Nem tudom mit mondjak, ha ezt adták be "ízelítőnek", az is lehet, hogy az egész album stílusilag ilyen típusó lesz, és ez lehet, hogy nem csak nekem lesz rossz. Meg kell jegyeznem gonoszan, hogy én személy szerint reménykedek abban, nem ez a legjobb dala az albumon, de igazán nem is rossz ez, más stílus, kicsit behatárolathatlan, de igazán nagyon nőcis, szexis és különleges, bár kevésbé énekelhető - nekem legalábbis - szóval ez egy jó kis ropni való nóta, de annak kiváló, nekem így jobban bejön!:))) (Ez így értelmes?) Mindezektől függetlenül, még mindig izgatottan, tűkön ülve várom a mi egyetlen Vanessánk 2. szólóalbumát! Csak lenne már június!<3

A szöveg, hála a Miss Vanessának:

Put your sneakers on, Put your sneakers on
We’re goin’ dancin’ all night long

I got somewhere to be, I want you to come with me
See I’ve put my sneakers on, Cause I’m gonna keep dancin’
After they all go home

So are you ready? Did you eat? Do you have the energy?

Are you reloaded? Are you able to stay on your feet?
Don’t want you passing out after a couple hours of beats…
We’re keep going, And going, And going, Yeah, Cause

Chorus:
Basically what we’re gonna do is dance (3x)
It will come easily when you hear the beat, oh
Basically what we’re gonna do is dance (2x)

All you gotta do is take a chance
Yeah that’s right, it’s sneaker night

So now they’re closing, Close it up,
Shut it down, go home now
But this far from the end, Second round, Ding,
It’s about to begin
Cause I got comfortable full
Where the weather is nice
So let’s take it outside
The… slam, hands clap
And the beatbox, and it’s all right

CHORUS

Don’t you even worry about other plans
Yeah, that’s right it’s sneaker night!

When the sun goes down, Oh we wake up
I got no sleep. Ha! No need
No compliment staying away
When the beat is like an earthquake

We’re unstoppable, we’re uncontrollable
Just admit it, You can’t stop it, It’s addictive

CHORUS

Put your sneakers on… Let’s go all night long…


EDIT: Le is lehet tölteni a számot, szintén a Miss Vanessa közzétette hozzá a linket. Csak kattintsatok IDE! De vigyázz, ez csak egy meghallgatásra szól! Remélem hamarosan fent lesz rendes letölthető formátumba, még akkor is, ha ez nem éppen a legtiszteségesebb...:S

21 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nekem nagyon bejön ez a szám. Tetszik :))
Nagyon várom az új albumot...;D

xdittax írta...

Tényleg nem rossz, de áhh, nem tudom megfogalmazni mit érzek. Még szokom. De elkell ismerni, Vanessa sokat fejlődott, változott, tanult és valószínűleg egyelőre, hogy jó irányba!

Háát igen, csak jönne már, csak jönne már még több dal...:)

Névtelen írta...

Szia Ditta!:) Egyenlőre még nekem se nyerte el teccésem a dal, de nem rosz szám!:) Telljesen igazad van, sokat tanult és fejlődött V!:)
(Én szavaztam először...:P)
Tegnap este a havrokkal buliztunk és jól sikerült!:)
További szép napot!:)
*Nór*

xdittax írta...

Igen, azért nekem is egyre jobban bejön, de tuti, kedvencem sajnos nem lesz! Majd másik!:)

Örülök, hogy jól érezted magad, cupp néked: Ditta×××

Névtelen írta...

szia ditta nekem is még tök furcsa ez a szám és én is ugy leszek vele hogy nem ez lessz a kedvenc számom a lemezröl ,de remélem lesznek olyan típusu dalok mint a say ok vagy a let's dance vagy a come back to me további szép napot puszi Laura

Névtelen írta...

Sziasztik!
Nekem nagyon bejön az új szám!Lehet hallani a hangján,hogy nagyon sokat fejlődött.
Biztos,hogy ennél jobb szám is lesz al albumon,csak valami pörgős számmal akarták bemutatni az albumot.
Zeneileg nagyon sokat fejlődött és ez jól is hallható.Egy ilyen számot nem a legkönnyebb elénekelni.Egy ilyen számhoz kell hang is,nem csak számítógép!(Remélem értitek!:D)
Akinek meg annyira nem nyerte el tetszését,biztos vagyok benne,hogy pár nap múlva már nekik is tetszeni fog,csak meg kell szokni az új stílust és hangzást.
Jajjj...de messze van még a június!:S

xdittax írta...

Igen, Laura, én is azért csíptem/csípem a V-t, mert annyira sokrétű, sok stílusra kitekintő, és őszintén, ott alig van, ma×.1-2 szám, ami kevésbé jön be. Remélem az újjal is ez lesz majd!

Taki, értem én, hogy hogy érted, azt a számítógép részt!
Nagyon felnőttes a hangja, látszik, hogy "keményen edzte", magasan is annyira királyul szól. Lassan-lassan én is beleszeretek mondom. Folyamatosan hallgatom, már teljesen visszatudom idézni:) Új, különleges, szokatlan, változatos, ez jellemzi kb. És igen, már kevésbé idegenkedek Tőle. Eddig is tetszett, nem rossz, mosmtár mégjobban!:)

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia!Ennek csak örülni tudok Ditta!Hát igen...Nessát csak szeretni lehet!:D
Bocsi ... kérdezhetek valamit?Te is foglalkozol a zenével?Mert ahogy olvastam a bejegyzésed,tökre olyan érzésem volt,hogy konyítasz valamennyit hozzá.

Névtelen írta...

Ditta remélem hamarosan Zac-ről is lesz hír! Annyit komolyodott az évek során!:) Mint külsőleg, mint belősleg!:) Nagyon érett férfi lett belőle!:):) Örülök, hogy Vanessa-val jár!:):)
Húúú na hát ez csak úgy jött, nem kell annyira hülyének nézni...:S:)
Na puszi: *Nóri*

Névtelen írta...

szia ditta találtam egy rádio interjut a youtub-on ahol vanessa beszél az uj dalról,az albumról és hogy milyen vissza jelzéseket kapott a rajongoktól a számmal kapocsolatban amire ha jol értettem (nem vagyok ful angolos)de azt mondták a rajongok hogy :'EZ TÉNYLEG VANESSA AZ NEM LEHET' az anyukájának nagyon tetszik a szám és ha majd hallgatod az interjut akkor kérdezi a müsor vezetö vanessától hogy melleyk még a kedvenc számai az új albumrol és emlit is 2 vagy 3 számot.Remélem örömet tudtam valamennyire szerezni további szép napot puszi Laura itt a cime az interjunak amit be kell irni a youtub-ra
Vanessa Hudgens - Interview about Sneakernight on RD (Pt.1)

Névtelen írta...

VABN-en vannak frissek

xdittax írta...

Taki:Valóban elég jól fekszik ez a stílus és hangzás Nessának, szokatlan és tőle ez valami új, amit az emberek először mindenképp idegenkedéssel, majd egyre nyíltabb befogadással tudnak és fognak kezelni. De érdemes szerintem ráhangolódni, mert ez is zene. Vanessa zenéje. S rossz nem lehet. És nem is az!:)

Szerintem van benne egy kis olyan felleing, amit már persze számtalan előadótól hallhattunk, pl. van benne egy kicsi Hilary Duff-os beütés a Dignity albumáról, na és persze Ashley dalai is hasonló típusúak. Biztos hogy hatnak egymás ízlésére, szerintem ahogy változik Nessa és "nő fel", egyre izgalmasabb, karakteresebb muzsikát hallgathatunk Tőle, nem igaz?

Ditta×××

ui.: folytatás a blogom megjegyzéseinél;)

***

Na olvastad már valahol? Mindegy, itt folytatom, mert itt kérdezted tőlem, azt hogy értek-e valamennyicskére a zenéhez. Röviden? Talán. De imádom. Ez az éltető elemem. Nem is élek nélküle. Minden percben ott mtoszkál valamilyen dallam a fejemben. Mindig dudorászok. Még az utcán is. Néznek is rám furán az emberek. Még a tanórákon is képes vagyok énekelni, s nem feltétlen csak akkor, ha nagy a zsivaj!:) Bármilyen élethelyzetben.

Tanulni zenét? 6 évig jártam zenetagozatos ált.suliba, emellett párhuzamosan eltolódással iagz, de a mai napig járok zeneiskolába, heti 4×. Fuvolázok, immáron 4. éve. Nem a legmuzikálisabb vagyok ezen a hangszeres téren, vagyis csak a fuvolát illetően, már nem úgy viszonyulok hozzá, mint kezdetben, de szeretm és mívelem, viszonylag élvezettel.:)
De nem ezmiatt vallom magamat muzikálisnak. Csak van talán egy kis érzékem hozz- Kialakult egy értékrendem, tudom mi a jó és mi a nem jó. Néha a zenében is.:P Köszönhetően apumnak is, aki mindig rávezetett és rávezet arra, milyen a muzsika. Persze az Ő zeneikedvencei nem feltétlen passzolnak Vanessa Hudgens-höz, dehát magam is irányíthatom a stílusom, nem igaz?!:D

mind1. ennyit rólam.
Most rajtad a sor, mi is történt 3. életévedben? :)

Cupp Néked: Ditta×××

*Nóri*: Szerintem senki nem néz Rád furán. legalábbis nem tehetné meg. Mert ez itt véletlenül épp egy olyan blog, mely rajongásod tárgyával foglalkozik. Szóval bátran elmondhatod, ha olyan kedved van, miért szereted, tiszteled és becsülöd Zanessát. De igazad vagyon. Zac nagyon megbecsült színész lesz, ha végre már nem csak úgy tekintenek rá, mint egy tinisztárra és egy macsóra. Ez sajnos a HSM átka, a tinilányok kedvence titulust kapta meg, de majd egyszercsak hopp ki fog törné, és rendesen elismerik, hogy nézzenek oda, van tehetsége a fiúnak. És Zac ehhez a pillanathoz már elég közel van, mert ezen dolgozik folyamatosan, és úgy hiszem ebben Kedvese, Vanessa is támogatja!<3

Pussz: Ditta×××

Laura:oltári édes vagy, ezer köszönet érte. Nekem csak az abjom, hogy most megint itt nem tudom megnézni, de megpróbálom belinkelni ide, hogy mások is megnézhessék. Az is lehet, hogy máshol írnak róla, majd utánajárok, és mihamarabb meg is próbálom nézni! Köszönet érte, de tényleg, cupp: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Elég sok minden történt velem 3-4 éves koromban.Én is apukámtól örököltem a zene iránti szeretetem.3 évesen már énekeltem,apukám meg gitározott hozzá.Jó...akkor még nem nagyon volt hangom,de imádtam csinálni.Ez az egy amira nagyon emlékszek.
Aztán apukám elkezdett tanítani is.5 évesen már gitáoztam.
Zenei általános iskolába jártam,párhuzamosan zenesuliba,természetesen gitárra.:D
Majd 7.-ben elkezdtem komolyabban az énekléssel foglalkozni
.És persze,hogy zenei gimibe járok.
Szóval már 13 éve csak zene,zene,zene és zene...
De imádom,mint ahogy Te is.Ha ez nem lenne,akkor nekem annyi lenne,az tuti.Ez az életem,máshoz nem is értek.

Jajjj...ez egy kicsit részletes lett...:)

Szóval ez vagyok Én!Röviden és tömören!

Névtelen írta...

szia!
hát igen , most eléggé új stílusban mutatja meg magát,de nagyon jó ,nekem tetszik

Névtelen írta...

szia ditta nagyon szivesen te is utánna néztél nekem ha kellett valami ugy hogy ez kölcsönös
puszi Laura

xdittax írta...

Jajj, Taki, most egy csöppet irigy vagyok Rád! Dehogyis, nem-nem, csak én is gitározni akarok, de sebaj!:P
Egyébként fantasztikus lehet akkor a muzikalitásod, örülök, hogy végre kiderült Rólad ez:P Nagy szuper lehet! és akkor a zenével akarsz is foglalkozni?:)

Szerintem is Kitti, új stílus, de megnyerő! Nekem is mostmár (nagyon) bejön!:)

Köszönöm Laura, édes vagy! Jólesik, amit mondtál, meg amúgyis!;)

Puszi Mindannyiótoknak: Ditta×××

Névtelen írta...

Elösször nem tetszett!!De aztán most már igy sokadjára meghallgatva kezd nagyon tetszeni!!!Sztem állati vagány ez a szám és örülök hogy kicsit változatosabb lesz ez az albuma!!!!

Névtelen írta...

Szia Ditta!
A gitár,Hála Istennek! nem olyan nehéz hangszer.Apukám is magától tanult meg rajta játszani.Nem kell más hozzá csak egy gitár és egy könyv.:)Mivel kottát tudsz olvasni,lazán megtanulnád.:)Mindjárt itt a nyár,szóval...:DMondjuk már sajnos én se nagyon gitározok,mert amikor elkezdtem énekelni abba kellett hagynom,utánna meg már...:SDe most,hogy így beszélünk róla tökre megjött a kedvem hozza.:D
100%,hogy zenélni fogok,ha nagyobb leszek,de még nem tudom,hogy melyik ágával megyek tovább.Még van 2 évem eldönteni,szóval még ráérek.:p
De mindent apunak köszönhetek!Ha Ő nem erőszakolja rám már olyan kicsin,akkor most kitudja,hogy minek tanulnék.
És Te mi leszel,ha nagyobb leszel?

Névtelen írta...

Örömmel fogadom,hogy most már lassan mindenkinek elnyerte tetszését Nessa új dala!És végre valaki örül neki,hogy az új CD más lesz.:D
Nekem még éjjel is ez a szám ment a fejemben!Egyszerűen nem tudom kiverni,amióta meghallgattam!Imádom!

xdittax írta...

Igen, a vagyán ykifejezéses is nagyon illik a számra, tényleg! De emlékeztek, végülis Vanessa fölkészített minket a változásra, csak mi már el is felejtettük!

"17: Beszélj nekünk az albumodról, amin épp dolgozol!
V: Ez igazán azon töpreng, hogy ki is vagyok én. Ez nem olyan lesz, amilyet az emberek várnak. Engem ezek könnyen untatnak, úgyhogy valami mást, valami különbözőt csinálok, - olyat, amilyet akarok. És ezúttal ez sokkal rikítóbb, hip-hop-osabb és R&B-sebb lesz. Úgy érzem, hogy létrehoztam a saját műfajomat. Ez teljesen különbözik attól, amit az emberek várnak tőlem.

17: Gondolod, hogy az emberek alábecsülnek Téged?
V: Igen. Határozottan ezt gondolom – és ezért van az, hogy miért akarok annyira különbözőt készíteni, be akarom bizonyítani az embereknek, hogy én nem csak egy helyespofijú lányka vagyok. Tehetséges vagyok."

Naná, hogy az! :D Merész, bátor, önálló és felnőtt nő, amit ugyebár nem csak szavaiból, hanem ténylegesen új számából is kitűnik. Minket már megynert vele, és sosem becsülnénk alá!:)

Taki: De miért kellett abbahanynod? És hogyan énekelsz? Milyen "edzésformában": Egyébként én nagyon besülöm a zenészeket. Akik nemcsak hangjukkal, hanem hangszerjátékukkal is le tudnak nyűgözni! Ez az igazán fantasztikus!

Hááát igen, el nem udnám képzelni én sem zene nélkül, megmagyarázhatatlan lenne nélküle minden. De hogy mi lesze, ha nagyobb leszk. Oh, hát arról még nem sok fogalmam van. Rengeteg minden érdekel, rengeteg mindent el tudnék képzelni, de persze ki is zárni, szóval ez egy nagyon nehéz döntés lesz majd. DE megakarok próbálni sok mindent összegyezteteni, és semmiképp sem feladni!×)

Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta!Inkább nálam válaszolok,mert itt már nagyon sok minden van.Remélem nem gond.