2008. ápr. 10.

A High School Musical-nek sosem lesz vége?

Na jó, bevallom egy kicsit gonosz ez a kérdés, de én már alapjába véve akkor sem tartottam jó ötleletnek egy újabb HSM film - nevezetesen a 4. - számbavételét, amikor azt mégcsak a megjegyzésekben vitattuk - már réges régen. (igazából nem is volt az olyan rég)

De úgy néz ki, ott a Disney-nél ezt máshogy látják, más szemszögből is egy újabb epizódot terveznek, annak ellenére, hogy az eredeti szereplőgárda csak két hét múlva kezdi el forgatni a várvavárt 3. részt!

A Disney Channel Worldwide elnöke, Rich Ross elárulta, hogy már írják a 4. részt is, de azt is hozzátette, ez valószínűleg (ahogy eddig is tudtuk, ill. gondoltuk) már új karakterekre fog koncentrálni.
"Vissza fogjuk kapni az öszes szereplőt? Valószínűleg nem. Legalább néhányat? Remélem." - nyilatkozta Ross.

Azt is beismerte továbbá, hogy lehet, nem lenne szerencsés, ha a 4. rész is High School Musical cím alatt futna.

"Mi megtanultunk, csak egy számot a cím mellé tenni, egy nagyon öreg ötlet. Egy új történet kell." - mondotta Gary Marsh, a Disney Channel szórakoztató elnöke. Emellett azt is hozzáfűzte, hogy már jól halad a HSM4 szövegkönyvének megírása.


Hogy ez mennyire jó, vagy épp mennyire rossz ötlet, döntse el maga.
Szerintem nem a legjobb. Szerintem rengetegen ragaszkodnak az eredeti 6-os, illetve 12-es felálláshoz, tőlük nem tudnak elszakadni egy negyedik rész kedvéért. Mindenki megbarátkozott már azzal a gondolattal, hogy búcsút kell vennünk tőlük a 3. epizód végére értekor, de nem hiszem, hogy könnyen hozzátudnak majd szokni egy új társasághoz, amiben midnen bizonnyal azok a HSM3-ban feltűnt új szerepelők is szerepet kapnak majd, akikről eddig tudunk. Mindenesetre ha lesznek is - márpedig biztosan lesznek - a további folytatásra kész rajongók, akkor talán a HSM-nek sosem lesz vége.
Szerintem viszont felesleges ez a folytatáspsdi(bár biztos én is megnézném, hajtana a kíváncsiság). Tegyenek pontot végre, és esetleg új cínmmel és új sztorival rukkoljanak majd elő egy idővel. Bár, ez az átvezetősdi a HSM3-mal talán mégse olyan rossz megoldás, csak kicsit fárasztó, igaz a Disney-nek igazi aranybánya.

Vélemények?

Forrás: VABN.

16 megjegyzés:

Névtelen írta...

köszi, hogy lefordítottad és remélem azért jól laktál! na jó éjt!

xdittax írta...

Nem voltam én annyiar éhes, de azért már fáj a pocim!:P

Természetesen, ezt nem kell megköszönni, bár kétségtelenül jólesik. Neked is szép álmokat, de nem árulod el, Te hogy viszonyulnál a HSM4-hez esetlegesen?
De halaszthatod holnapra is.:)

Pusszi: Ditta×××

Névtelen írta...

szia!
tök jó lenne ha lenne hsm4 de az viszont kár lenne ,ha nem lennének benne a szereplők ,akiket már megszoktunk , mert végülis nekem a hsm nem hsm zac,nessa.ashley,corbin......(és még sorolhatnám) nélkül.egyépként nagyon köszönöm én is , azokat amiket szoktál fordítani, de én nem erről beszélek, hanem arról ,hogy mindig sokat dolgozol az oldal céljáért , és ezt nagyon köszönöm , hogy midig új hírek jönnek !kösz-kösz
puszi

Névtelen írta...

Szia Ditta! Nagyon jók a mai hírek! Tényleg nem lenne a legelőnyösebb döntés, ha más szereplőgárda lenne a HSM 4-be (ha lesz 1általán...)! De szerintem sokan megnéznék márcsak kíváncsiságból is.:)
Sajnálom, hogy a Vashley-s videó ilyen rövidre sikeredett... De tényleg a szándék a fontos!:)
Mi finomat ettél? (ha megtudhatom?:P)
Remélem jól tellt a napod!
Puszi: *Nóri*

Névtelen írta...

szia ditta teljesen jogos a véleményed a hsm 4 -el kapcsolatban én ugy vagyok vele ha csinálnak 4.részt akkor mindenki legyen benne az eredeti gárdábol ugy az igazi ,de ha senki nem lessz benne vagy csak részben az már nem az igazi ,más részröl meg hülyeség ujabb részt le huzni,ha a 3.résszel lezárnak mindent
további szép napot neked
puszi Laura

xdittax írta...

Kitti: Háát igen, a HSM, az úgy HSM, hogy Vanessa, Zac, Ashley, Lucas, Corbin and MoMo, na és persze a többiek, akik szerencsére a HSM2-ben nagyobb szerepet, de azért nem főszerepoet kaptak. Viszont fordított esetben, hogy ez a gárda kerüljön háttérbe esetlegesen a 4.-részben...szerintem sokan lázadozni kezdenek egy ilyen "fordulat" miatt. Mindenképp új sztori kell, és ha véghez is viszik majd, az számít, hogy hogyan!

Nagyon édes vagy, nagyon jól esnek a szavait, csakis hálálkodni tudok értük, és azért, hogy észreveszed/észreveszitek, tényleg milyen fontos ez a blog, mennyire szeretem, pont úgy ahogy Titeket! Ez sokat jelent nekem, köszönöm! Pusz!

Ui.: Még nem kaptam meg a leveled, szerinted ez hogy lehet?

*Nóri*: Nekem is teszik a mai napra jutott "termés", az a nessa kép is édes, és hát ez a cikk és hír a HSM4-ről is elég figyelemfelkeltő.

Igen, persze biztos rengetegen nézik majd meg, csak kérdés, hogy hogy fognak majd reá reagálni, hogy fogják fogadni. Vagy egyáltalán maguk Zanessáék mit fognak szólni: Érdekes, érdekes...

Remélem, hogy jövőre már énekelni is fognak ezen rendezvénye, mert ha jól tudom évről-évre megrendezik ezt az akciót, bízzunk benne, hogy akkor már engedni fogja Nessa, ill. a többiek időbeosztása!

Semmi finomat.:P Nem is. Tudod ilyen szokásos hidekaját, egy kis túrúval, ill. tésztát is csemegéztem. De nem olyan sokat, siettem ide vissza, de azért csak nem haltam éhen. (mindeddig:P:D)

Nekem mindentegybevetve, ha nem is szuper, és nem is túl könnyű, de jó napocskám volt, remélem Néked is az volt! Cupp!:)

Ui.: Miért nem tudom elérni a blogodat?:(

Laura: Ühüm, igazad vagyon, fura lenne, ha mondjuk csak Troy ugrana be a filme setleg kézenfogva Gabriellával, mondjuk egy jelenet erejéig, ez olyan...:S
Viszont ha valóban tervezik a 4. részt, akkor egyszerűen lezárhatják a jelenlegi ismert és mindeki által szeretett szereplőgárda történetét, és az újonnan belehelyezetteket akkor valószínűleg azért teszik bele, hogy Velük tudják folytatni a musicalt. Talán csak akkor tudunk ehhez jól hozzállni, ha kész lesz és láttuk is a 3.-ot, meglátjuk mit hoznak ki belőle, és hogy mennyire méltó búcsúztatást kapnak kedvenceink!

Szép álmokat, és nem csak Neked, Mindenkinek: Ditta×××

Névtelen írta...

Töröltem a blogot... Hírtelen nem láttam értelmét és úgy is itt a tiéd!:)
Na megyek, mert már nagyon álmos vagyok és holnap kemény napom lesz...!:(:(
Szép álmokat mindenkinek!
*Nóri*

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Ez az egész nekem nagyon nem jön be!Egyet értek az elöttem szólókkal és veled is.A HSM nem HSM a csapat nélkül!Adjanak neki egy másik címet,és azért a történetet se ártana egy kicsit átírni.
Elhiszem,hogy a Disney-nek elég nagy összeg folyt be a HSM-mel,de meddig akarják még húzni?!A 3. a befejező évről fog szólni,akkor meg mit akarnak folytatni?Csináljanak egy másik kasszasikert az új szereplőkkel,persze egy másik címen.

Na jó...ez egy kicsit felhúzott megint,ilyen hatással van az emberre,ha egész nap ithon ül,suli helyett.:D

Mindenkinek jó éjszakát kívánok:
Taki

xdittax írta...

Hmmmm..azért sajnálom. Akkor lehet, hogy egy hirtelen fellángolás volt? Bár belátom, tényleg meg kell fontolni mibe vágsz bele, mert sok kemény munka, sok idődet elveszi, de sok jó érzéssel is megajándékoz!:)

Majd akkor gondolok Rád holnap, hogy midnen simán és könnyedén menjen! Pusszi: Ditta×××

xdittax írta...

Szija Takim!

Ne haragudj,a Te commentedet még nem láttam.
de csak azt tudom mondani, ne húzd fel magad, nem érdemes, mert ez az egész még nem végleges, és minden attól függ, hogy tálalják a 3.at, és hogy akarják a 4.-et!

Egyébként az a gyanúm, hogy betegesdit "játszol", azért nem mész és ülsz be az iskolapadba...Hát, mond mi bajod?:( *aggódó szemek*

Remélem hamarasoan jobban leszel, puszi Néked is, jó éjt, és nyugiii!: Ditta×××

Névtelen írta...

Szia Ditta! Nem csak pillanatnyi fellángolás volt, mert sokat gondolkodtam rajta, csak nem láttam értelmét, mert úgy is napi rendszerességgel nyílnak Vanessa-val, HSM-el, vagy vmelyik sztárjával kapcsolatos weblapok, blogok...

Hál Istennek túléltem ezt a napot!:) Bár tényleg elég szörnyű volt... De nem baj, mert az este annál jobb lesz!:)
Puszi: *Nóri*

xdittax írta...

Háát, *Nóri*,lehet benne igazság, de azért ez motiválhat is, hogy Te legyél a legjobb, bár nem ezért, hanem Olvasóidért kell mindig folytatnod és csinálnod! De megértelek!

Hmm, én is mesélhetnék a napomról, de én is annak örülök, hogy túléltem!:) És bár foggalmam sincs Te mi jót fogsz csinálni, de jó szórakozást kívánok hozzá!;)

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

nincs fönn a disney weblapján Nessa új száma?

Névtelen írta...

Szia névtelen!Taki vagyok!Kattincs rám,és meghallgathatod Nessa új dalát.puszi

Névtelen írta...

Jujjjj! nekem naon tetszik Vanessa új száma! Télleg egy kicsit más , mint amit megszoktunk tőle, de szerintem ez egy nagyon jó szám!

Névtelen írta...

Egyet értek valad Hajny!Nekem is iszonyatosan bejön.Egy kicsit más,de lehet,hogy pont ez miatt annyira jó.Már alig várom,hogy megjelenjen az album,vagy egy pár szám véletlenül kijöjjön.(jújj...ez most csunya volt)