2008. ápr. 25.

Zac & Zack


Kenny Ortega, a HSM3 rendezője megtalálta a tökéletes, új táncosát, aki a megasztárt, Zac Efron-t is oktatja! Ráadásul kerseztnevük is egybecsnegő!:D

Zack Wilson-t, a Dance War: Bruno vs. Carrie Ann egyik nyertesét(ez egy amolyan táncháború, azaz táncverseny), azért vették fel, mert Efron az előző hónapban forgatta a Me and Orosn Welles-t, így lekéste a HSM3 próbáinak első 3 és fél hetét! Efron-nak gyorsan lépést kellett tartania, hogy megtanulja a bonyolult tánclpéseket.
"Sok táncos, aki közreműködik a HSM-ben, abból a stúdióból származik(Center Stage Performing Arts Studio Provo-ban, Utah-ban), ahol én is felnőttem, amíg táncolni tanultam." - árulta el Wilson. "Úgyhogy Kenny Ortega kapcsolatba lépett a stúdió igazgatójával, és megkérdezte, hogy ismer-e bárkit, aki olyan gyorsan tanul, hogy megtudja tanulni a koreográfiát, s azután esetleg meg tudja tanítani azt[Zac Efronnek]. És az igazgató elküldte Őt hozzám."

Wilson azt is hozzáfűzte, hogy a munka Ortegá-val és Efron-nal egy álom volt. "Zac nagyon keményen dolgozik. Lehet, hogy tovább tart neki megtanulni a tánclépéseket egy olyan valakinél, akit folyamatosan edzenek, de Ő nagyszerű! És az ebben a filmben levő táncok néhánya kicsit keményebb, mint az előző két filmben."

Wilson látszólag annyira jól végezte a munkáját, hogy a képernyőn is fog táncolni! "Néhány táncszámban én is benne leszek a filmben!"

Mi készek vagyunk rá! :D

Forrás: TV Guide.

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Ditta! Remek ez a hí ráradat!:):) Nekem sajnos megint nem volt időm, de mindent gondosan elolvastam (és olvasok), csak nemtudtam írni...! Bocsi!

Puszi: *Nóri*

Névtelen írta...

Vááá Diatzta ZANESSA KÉPEK A JJ_N!!!!! :D:D Bár sajnos egyenlőre csak 1... De azt írják lesz még több!!!:D:D Annyira örülök nekiiii!:D:D
*Nóri*

Névtelen írta...

Bocsi, hogy a betűk összekeveredtek a betűk, de siettem!:) Bocsiii!
*Nóri*

Névtelen írta...

Jujj, megnéztem én is és tényleg vannak képek, szám szerint már 13!! Ashleyről is van egy kettő, de sokkal lényegesebb, hogy végre újra láthatjuk Zacet és Vanessát együtt!!! :)
Móni

xdittax írta...

Köszi *Nóri*! és emmi baj, de azthiszem most én se tudok írni! szaporán veszem a levegőt, szerintem a hírt se fogom normálisan összepakolni! Woáááá!

Kalapál a szívem, közben vigyorgok, majdnem sírok is! Jesszus! :))))))

Névtelen írta...

szia ditta de ugye chuky (koreográfus) még benne van a csapatban?puszi Laura

xdittax írta...

Szerintem biztosan Laura! Egy régebi hírben, végül is a forrásom ezt mondta, meg miért is válnának me Tőle? Csak arról van szó, hogy zacnek egy plusz tanár is kellett(mondjuk Nessán kívül), aki villámgyorsan beléveri a tánclépseket! reméljük sikerült, de ügyes a mi Zacünk, nem igaz?:)))

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

szia ditta igen elég hamar megtanulja a táncokat igy meg hogy kapott egy kis segitséget plusszban igy hiper gyors lessz
egy gyors kérdés te szoktál videot feltölteni a youtub-ra? mert én most szeretnék egy videot felrakni ami egy másik oldalrol lenne szoval ha tudnál ebben valamennyit segiteni annak nagyon hálás lennék
sok sok puszi neked és további szép napot
Laura

xdittax írta...

Laura!

A gyors kérdésedre gyors válasz születik általam. ebben sajnos nem tudok segíteni. Azt se tudom honnan leheten kideíretni, de gondolom először mindenképp regisztrálni kell hozzá... vagy ez már megvolt?:)

Amúgy hogy halad a vásárlás? Tudod az Ed Hardy...

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

szia ditta
már rájöttem a feltöltésre
az ed hardy-val kapcsolatban még n jutottam el az üzletbe de amint sikerült azon nyomban irok neked
puszi Laura
egy kérdés nem találtál olyan videot amin bemutatják hogy készitette Vanessa az uj lemezét vagy a debütálo lemezét

xdittax írta...

Még nem találtam semmi ilyesmit, de ha lesz ilyen, (bár szerintem csak az albuma megjelenése után számíthatunk ilyesmire) akkor az nem marad úgyse visszhang nélkül, szóval mindenképp eljut hozzánk! Már alig várom!:D

Örülök hogy sikerült rájönnöd, pusza: Ditta×××