2008. ápr. 6.

Yes Vanessa-túrné!

Halihó!

Gondolom hiányoltatok, vagy lehet nem is engem, hanem inkább híreimet!;)
Nos megérkeztem, kipihentem a verseny fáradalmait, ami bár nem úgy sikerült ahogy szerettük volna, én mégsem vagyok csalódott, de lehet, hogy ez most nem is ide tartozik.

Ami viszont annál inkább, az az, ami tovább emelheti mai napunk hangulatát, mégpedig az előző hírrel erősen ellentétben álló friss, lesz Vanessa-túrné nyáron, tehát fogjuk hallani Nesst énekelni!

Úgy néz ki, a Hollywood Records MySpace-e, Vanessa kiadójának hivatalos "blogja" elvesztette hitelességét! Mert frissítettek az előző bejegyzés óta, és egészen másfajta hírekkel szolgáltak nekünk, bár ezeket már mind ismertük, csak most akkor mág meg is lettek erősítve, véglegesen:

"Vanessa Hudgens új dala, "Speakernight" (*nana, edig nem Sneakernight volt?!) premiere április 11-én lesz a Radio Disney-n.

Továbbá Vanessa Hudgens új CD 2008 júniusában már boltokban lesz.

Valamint Vanessa túrnézni fog a nyáron Jordan Pruitt-tal, Drew Seeley-vel és Corbin Bleu-val!

Bocsánat az előző hírért, Vanessa menedzsmentjétől pontatlan információt kaptunk!"


khmmm...fogják rá másra...:D De azért gázos, hogy maga a kiadó se tud semmit...itt valami bűzlik, nektek nem?

Ettől függetlenül legalább örülhetünk, hogy a még régebbi információk Nessa zenérjéről helyesek és valósak voltak! Csak legyenek továbbra is azok!:) Oh, és szerintem Vanessa dala továbbra is Sneakernight, csak épp ottan a Hollywood Records-nál nem tudnak írni...:P

Forrás: VABN.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Én azért remélem, hogy egy pár ébv múlva lesz világkörüli turnéja Nessa-nak, mert szerintem sokan megnéznék... És mivel van és lesz duettje más HSM-sztárokkal 1, 2-en elkísérhetnék, és akkor olyan lenne, mint ha a HSM-el világturnéznének megint!:):)
Ez azért tényleg dúrva, hogy a Hollywood Records nemtud egy pontos hírt se adni...
Pux: *Nóri*

xdittax írta...

Szióka!

Igen, afelől nincs kétség, hogy lenne rá igény, és nagyot ütnek, mégis ezzel még várni fognak szerintem, és még mindig támogatom, hogy jól is teszik. De ha lesz valamikor a közeli vagy akár a távoli jövőben, Mo.-t még véletlenül se hagyják ki!xD

Én se nagyon értem, most mivolt ez, csak tudniuk kéne pontosan, hogyan is áll "leányuk" karrierje. Ez most egy nagyobb stikli volt a részükről...

Na pusszka: Ditta×××