2008. ápr. 23.

Néhány apró "észlelés"

Sziasztok!

Sajnos azt el kell rögtön árulnom, hogy nem Zanessát észlelték az elmúlt napokban Salt Lake-ben, de azért reménykedhetünk benne, hogy esetleg ennek is haramosan eljön a maga ideje!:)

Arról van szó, hogy azokat az új színészpalántákat vették észre néhányszor, akik az új karaktereket alakítják majd a HSM3-ban! Igaz, róluk még nem készült lesifotók, mindössze csak beszámolnak arról, hogy láttál Őket.



Jemma Mckenzie-Brown-t már április 15-én is látták, mint a stúdióból távozott, és hoteljéhez sétált. Ekkor azt is megemlítették, hogy sötétebb és hosszabb haja van, mint Ashely Tisdale-nek, akinek körübelül Jemma lesz a 'mini én'je.:)

A legfrissebb észlelések pedig tegnap, azaz 22-én történtek, amikor is Jemma-t(még mindig mini-Ashely) fehérben, Justin Martin-t(mini-Corbin) szülei kiséretében, és Matt Prokop-t(mini-Zac), akinek hosszabb a haja, mint amire számítottak, látták.

Mindannyian hamburgerrel és egy pohár üdítővel távoztak a stúdióból.

Tudom, nem valami húúú, de sok, nem is tesz gondolom Mindenket nagyon izgatottá, de ez is jobb a semminél. És még így is tudjuk, hogy nagyon készülnek a forgatásra, ami csak jót jelenthet!:) Szóval csak pozitívan! Előbb-utóbb talán legalább arról számolnak be, ha nem is képekkel, hogy Zanessa is kitette lábát a stúdión kívülre, úgy, hogy az ne maradjon észrevétlenül!;)

Forrás: VABN.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia Ditta
kiváncsi leszek jemma hajára (mini ashley)gondolom sötét barna lessz a haja vagy sötétebb szöke? azt nem tudod hogy miért kell nekik ennyire változtatni?

xdittax írta...

Szia!
Tippem sincs, bár nem tudni, ténylegesen mennyit változnak. Bár ha azt mondják, hogy Jemmának sötétebb a haja Ashley-nél.. Pedig hát Neki még ritkán olyan barnás beütésű is. Lehet, hogy konkrétabban és szembetűnőbben akarják kihozni a 'mini-én'-t, ha érted mire gondolok... Nem tudom, na majd egyszer ez is kiderül. Csakhát túl sokat kel várni, sajna!=[