2008. ápr. 21.

Zac "Mom"-ja...


Tényleg Vanessa Hudgens Zac Efron első számú hölgye?

Ezzel a kérdéssel találkoztam ma, mikor megnéztem szolgálhatok-e Nektek valami újjal, de egy ilyen pletykára én sem számítottam. Mindenesetremegosztom Veletek, annak ellenére, hogy én nem hiszem el, dehát mindenki azt hisz, amit akar...

A kérdésre a válasz: lehet, hogy Ő nagyon közel áll Zachez, de csak a 2. helyre szorul, az első helyen a High School musical színész édesanyja áll. Egy, a National Enquirer-től származó beszámoló szerint Zac mident meg akart tenni, hogy megmutassa szeretetét felé, egy örök tintával, magyarul, egy tetoválással!
De az anyuja nemet mondott! És ő igazán, tényleg így gondolta. A magazin szerint Zac Efron úgy vélte, anyjának, Starlának hízelegni fog, amikor elmondta neki egy tetováláést tervez a job karjára, pontosabban a 'Mom' (Anya) feliratot, de nagyon tévedett.

A 20 éves HSM csillag Európában volt, miközben nemrég forgatta új filmjét, a 'Me and Orson Welles'-t, mikor egy nap azzal hívta fel édesanyját, hogy tintával halhatatlanná készül tenni Őt. "Zac unatkozott, amíg forgatott Isle Of Man-en, és úgy döntött, hogy készít egy tetoválást" - nyilatkozta mindezt egy bennfentes.
"Zac felhívta Starlát, amíg a tetoválószalonba ment és elmondta neki, hogy mire készül - erre Ő nagyon pipa lett!"

Starla megtiltotta Neki a forrás szerint, hogy tetkót csináltasson. "A fiatal színész emlékeztette Starlát, hogy Ő már nagyfiú és megtudja hozni saját döntéseit." - tette hozzá a forrás, de az anyja hallani sem akart róla. Ezt mondta Neki:
"Nem érdekel, hogy Te hány éves vagy, én még mindig az anyád vagyok. És utálom a tetoválásokat!"

A magazin szerint ezután Zac sarkon fordult, és vissazsétált a szállodájához - a tetkót khagyta.

Öhm, kac-kac!:D
Kábé ennyi. Aranyos, helyes, de túl átlátszó, nem nézem ki Zacből, hogy tetkót csináltasson, és ezt szerencsére jó értelemben mondom. Na meghát ez a National Enquirer ezidáig nem túl sok hiteles információt adott ki. Másrészt, én is utálom, az olyan híreket, hogy a "forrás szerint, a forrás elmondta, egy közeli barát ezt nyilatkozta...". Blablabla. Mese habbal!:D

A fordítás nem szó szerinti, de nem ferdít el semmit!

Forrás: Zac-E.Com.

14 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Ditta! Aranyos a hír, de én se hiszem el... Tényleg átlátszó az a "forrás szerint a forrás mondta, hogy mondta az egyik barátja."! De sebaj, legalább jót mosolyogtam!:)
További szép délutánt mindenkinek!:)
Puszi: *Nóri*

xdittax írta...

Szió!

Igen, csak egy kicsit kétséges, de legalább szolgálhatok valamivel. De jó emberismerőként remélem tényleg nem csal meg Zac!;)

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

szia!
mondjuk én sem hagynám hogy a gyerekem csináltasson tetkót,de azért aranyos volt zac-től....ja és ditta lécci bocs ha a következő pár naptótl nem leszek , vagyis csüt.-től , mert az oszálykirándulásomlesz...sajna..
úgyhogy , még addig persze följövök , de most akartam ezt közölni..

xdittax írta...

Szia!

Én nem tudom még hogy viszonyulnék a tekókhoz, de mindeképp alaposan meg kell fontolni, hogy valóban akarjuk-e, ill. hogy mit akarunk pontosan, nem? Egyelőre tuti mellőzöm, és szerintem Zac is helyesen teszi, ha hanyagoljamég. Habár...
Édes vagy, nagyon, de ezért nem kell ám, bocsánatot kérni!:) Érzed jól magad majd, pussz: Ditta×××

Ui.: Megkaptam egy leveledet!:)

Névtelen írta...

szia!
köszönöm, és igen , végülis mag adönt róla hogy mit csinál ,és persze a családja...
és örülök hogy elment a levelem!mennyi ment el?
köszi

Névtelen írta...

Szia Ditta!Nagyon aranyos ez hír.Ezt mondjuk nem nagyon tudom elképzelni Zac-ről,hogy unatkozás miatt fogja magát és elmegy tetkót csináltatni..Ez egy kicsit merész.
Am.,hogy vagy mostanság?Rég beszéltünk már!
puszka

xdittax írta...

Merész, és nem is vall rá, persze ezt könnyű így mondani rá, de szerintem akkor is így vagyon.

Amúgy nem tudom ki is volt elveszve?×P×D
Szóval nagyon igazad van, rég beszéltünk már, de sok újat én Neke dnem tudok mondani De Te mesélhetnél...az oldalaodan valami oylasmit írtl, hogy szereplés, ha jól emlékszem.Talán valami kórus?:)

Kitti, mindjárt írok!:)
Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

háát én ezt nem igazán hiszem el...Zac elvileg ki se látott a munkából amíg az Isle of Man-on volt...meg vall rá h tetkót csináltasson

Névtelen írta...

bocs, nem vall rá

xdittax írta...

Egyetéretk ugye én is. Nem azt mondom, hogy a tetkósokat el kell ítélni, sőt, de szerintem ez egyelőre nem fogalalkoztatja Zacet. Ez csak egy egyszerű, de azért helyes pletyka, de szerintem itt ki is fújt.:)

Névtelen írta...

Szia!Igazad van!Egy kicsit tényleg nagyon eltűntem és fogok is még a héten.Kórussal volt egy pár hangversenyünk.Csütörtöken meg Keszthelyre megyünk a Helikonra,szombatig.Úgyhogy megint nem leszek,sajnos.remélem nem maradok le semmi érdekesről.:)

xdittax írta...

Legalább jól sikerült minden ugye? Benned nem kételkedek...;)
De legalább szebb hétvége elé nézel, mint nagytöbbségünk, mert nekünk még szombaton is az iskoladpadban kell csücsülni.=[

De azt kell még gonoszan megjegyeznem, hogy azért lassan belebetegedek a Zanessahiányba (csak viccelek), és szeretném ha hamarosan érkezne róluk valami, de Istenem ha Te pont akkor nem leszel itt...:P "Tudom, ez oltári nagy szívás, de az élet már csak ilyen!"×P

Ez nagyon gonosz volt tőlem? De csak játszadozok, csintalankodok, és semmi komolyat nem mondok, mert csak bolondozok és emelett egyik kedvenc filmemből is idézek!:)

Na komolyan, én is remélem, hogy nem osk mindenről maradsz le, és hiányozni is fogsz! De csak egy kicsit!×P×D (Meg ne orrolj rám, csak huncutkodok!;)

PUSZA <3

Névtelen írta...

Hát...fogjuk rá.Egész jók voltunk.

Hát lehet,hogy én inkább a sulit választanám!Azért nem lesz ez olyan leány álom-Éjjel - nappal csak ugyanazt a művet vagy ütemet gyakorolni.Már nagyon idegesítő,jöhetne valami új is.Na jó...csak vicceltem!Azért annyira nem lesz vészes,hiszen imádom ezt csinálni.:D

ZaNessaval kapcsolatban,ha meg akkor dugják ki az orrukat,amikor Én nem leszek itt,akkor...Most már adhatnának magukról valami életjelet.Még megis bocsájtanám nekik,ha akkor jelennének meg,amikor Én nem vok.Csak már...:S

Veled majd később számolok!:D
Csak viccelek ám Én is!Igazad van,nagyon nagy szívás lesz a részemről,de sebaj,megvan bocsájtva nekik és neked is!:)

Ti is fogtok hiányozni!Úr Isten mi lesz velem!:S
De még holnap jövök ám boldogítani,olyan könnyen nem szabadultok tőlem!:p

Jó éjcakát!puszka

xdittax írta...

Ajánlom is, hogy boldogíts!;)

Persze, a profiknak uncsi...:) Na tényleg elég fárasztó lehet, annyit annyiszor gyakorolni, de ha így lesz a darab maga a tökély, akkor érte mindent!:)

Csak sajnálnád, hogy lemaradsz róluk, nem? Ha akarod, megpróbálhatlak értesíteni, ilyen helyzet estén, ha attól jobban éreznéd magad!:)

Huh, most nagy kő esett le kisszívemről!:P Örülök, hogy nincs harag, részemről soha nem is tudna lenni...(talán)×)

Remélem jól telt a mai napod, pusz: Ditta×××