2008. ápr. 14.

Nini, kit látunk...!×)

Sziasztok!

Ma végre sikerült előkerítenem (igen, nekem, én imádkoztam Érte:P) azt, ki már vagy egy éve (csak viccelek) elbúvott szemünk elől...^^!xD



Na szóval, ténylegesen, Zac Efron tegnap(13.) végre úgy került szemünk elé, hogy nem dolgozott. Hanem inkább utazott. Jó is az, mindenki szeret, de kimerítő is egyben, ez jól tükröződik Zacharyn is. De megbocsátjuk Neki "ábrázatát", a lényeg, hogy előkerült végre, nem igaz?:)

Tehát vonjuk le a következtetést: igaza volt annak a rajongónak aki jelentette, hogy látták Zacet a londoni repcsiteren, de ezek a fotók Róla JFK reptéren készültek, ami ugyebár New York-ban található, így felvetődik kérdésnek az, hogy Zac minek ment oda!

Például, mehetett munkacéljából, de ezt már elvethetjük, hiszen világossá vált már az, hogy nem forgatják ott a MAOW-t, hiszen New York-i díszleteket alkalmaztak már Londonban. Szóval az ott maradása kilőve.
Logikusabb az, hogy London-Salt Lake City közvetlen járat nincs,viszont London-Los Angeles biztos van, szóval akkor már haza nem megy. És igen, ez a helyes megoldás, Zac a NYC-i reptéren csak átszállt és egyenesen a Utah államban tartózkodó Kedveséhez repült! Awww, hogy ott hogy fognak Neki örülni!:))) És Ő is milyen rettentő boldog lesz!<3

Kívánjuk Neki, hogy legyen egy kis ideje kipihenni magát, hogy aztán újult erővel vethesse bele magát (Vanessa karjaiba;P) a táncpróbák sodró rendületébe!xD



További képek ITT!

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Istenem!Végre!!!El se hiszem!:) Már nagyon itt volt az idelye!
Amúgy,mizú véled?
puszika

xdittax írta...

Jajaja!:)
Az egész világ ezt már várta már, most megkaptuk, és most meg mindenki azért áhítozik, hogy a paparazzik meg se álljanak Utah-ig, és kapja le a végre egymásra talált boldog párt!:)

Én nem kérem ez, lehet, hogy már túl sok lenne, de azon gondolkozok, hogy ha most egy ideig valóban nem tudják visszafogni egymást, - biztos környezetük agyára mennek - akkor mennyire zavarná Őket egy -egy titkos lesifotós? Hmmm-hmmm, nem tudom. Valahogy biztos meg lehetne oldani, hogy mi is jussunk egy két édes Zanessa képhez. De az a tudat is boldogít, hogy végre mindketten nagyon boldogok lehetnek, maradéktalanul.:)

És így én is az vagyok. Szóval minden rendben velem! Veled?:)

Cupp: Ditta×××

Névtelen írta...

Nekem ennyi egyelőre elég volt Zacből.Mármint,most inkább legyen kettesben barátnőjével,és barátaival.Van mit bepótolniuk.Mondjuk nagyon örülnék egy pár édes szerelmes pillantásnak,de tudom,hogy most együtt vannak és ez engem is boldoggátesz,mint ahogy téged is.

Egész jó volt a mai nap.Aztán hazajövök és meglátom a legújjabb híreket,amik szintén felvillanyoztak.
puszika

Névtelen írta...

szia!
jaj de jó , végre találkoznak... , végre van zac-ről is hír ,mert mostanába el volt ugye foglalva a forgatásokkal.tehát végre találkozhat a szerelmével , és a többi barátjával is...
pusz

xdittax írta...

Igen, végre!:) *örömteli sóhaj*
Igazán jó végre Őket megint együtt tudni, annak ellenére is, hogy nem látjuk Őket. Ez még ráér. Persze vágyakozunk utánuk, de önmagában már ez a tudat is boldogít, meg amúgy is, különösen azért tisztelem és szeretőm Zanessát, mert tudják privátan kezelni kapcsolatukat, a nyilvánosság előtt is csak diszkréten közelednek egymás felé, és ez így nagyon jól is van. Csakhát ezután a vészesen szörnyű Zanessa-kiesés után érthető, ha mi is szeretnénk már látni Őket, nem?
de a lényeg még mindig ugyanaz: Zanessa él!:)

Puszi: Ditta×××