2008. ápr. 18.

A mai nap születésnaposaaa...

...nem más, mint a HSM filmek megalkotója, tehát apukája, Mr. Kenny Ortega!



Kenny volt és jelenleg is az összes "Szerelmes hangjegyek" rendezője, ill. a nagyszerű tánclépések megalkotásásban, és megtanításában is nagyban segédkezett!

Számunkra - azaz hihetetlenül nagy Zanessa-rajongók számára - azonban a legfontosabb és legnagyobb érdeme, az előbb említettekből merítkezik; összehozta, összeismertette azzal szerelmespárunkat, hogy mindig együtt párosította Őket már a kezdetektől fogva, mert Ő már akkor észrevette, ami mára nyilvánvalóvá vált: Zanessa a legjobb párost alkotja, Zanessa között csakúgy szikrázik a levegő, az ég is egypárnak teremtette Őket. És a ma 58. életévét betöltő Kennynek hála a fiatalok valóban egymásra találtak, és tudjuk jól, hogy valószínűleg bár isteni sugallatra választotta ki Őket, helyesen, mégis Neki lehetünk az egyik leghálásább értük. És azok is vagyunk, jól mondom?:)

Tehát köszöntsük ma Mr. Ortegát, és kívánjunk Neki minden lehető legszebbet és jót, a lehető legnagyobb boldogságot egész életére! (És egy szuperjó Vadmacska-partyt!×P×D)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia!
hát igen , neki köszönhetjük végülis , hogy a mi zanessánk az a mi zanessánk...
boldog szülinapot Kenny!!!!!!!!!

xdittax írta...

Nagyon helyesen mondtad!:)

Happy B'Day Kenny! <3

Ditta×××