2008. ápr. 28.

Még mindig Zanessa:)


Sziasztok!

Kezd hihetetlen lenni - de egyáltalán nem unalmas! - hogy immárom egymásutáni 5. napon is megmutatta magát Zanessa! Szóval tényleg, még ágyúval se lehet a HSM3 forgatási helyszínéről kirobbantani a fotósokat.
Aki gyors fejszámolást végez az már rájöttt, hogy a legújabb képek, szombaton, pontosabban szombat délután készültek!


Még pár kép Róluk, ill. egy Ashley-ről a Celebrity Gossip-on!

Ui.: Nem tudom, ki gogy van vele, de én személy szerint bolondulok ezeken a képeken Zacért...szeretem rajta a zöldet, na!;)

EDIT:
2 új kép bukkant fel, mindkettő Nessát és Mauit ábrázolja(hamár nincs ott Shadow.:(..) ill. az egyiken V egy Max nevű hapikával "pózol", de nem tudom Ő ki lehet. biztos benne lesz a HSM3-ban, mondjuk mint táncos. Majd meglátjuk!



Credit: VABN

12 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia!
igen , persz írok , és már írtam is.
annyira jó hogy végre "megmutatják" magukat együtt is,mert persze tudjuk hogy szretik egymást,és már nagyon régóta nem találkoztak , legalábbis nem láthattuk őket együtt képeken, de ezt most bepótolják...
pusz

Névtelen írta...

a magam részéről sztem 1általán nem uncsi, h Zanessáról már napi rendszerességgel hallunk...és hálát adok amcsi paparazzó testvéreinknek h megtalálták a titkos forgatási helyszínt...és naon örülök h újra együtt lehetnek...bár amíg Zac angliába volt, akkor is jöttek néha a hírek...és a Slick Rick séró azóta is a kedvencem (Isle of Man, Douglas, Gaiety Theathre előtt) alig várom a MAOW-t, a 17 Againt és persze a HSM3-at

Névtelen írta...

jah és Ditta, ha van vmi amit le kéne fordítani, szívesen vállalom, elég jó vok angolból szal csak szólj

xdittax írta...

Sziasztok!

Kitti: Háát igen a javából ptólják, bár igazániból nem is Ők. Nem tudom mennyire érzékelik ott a próbák során a fotósokat, végülis egyelőre nem úgy néz ki, hogy annyira rámenősen csinálnák a "dolguk" a papparazzik. Így engem kevésbé idegesít az a része, hogy ez Zanessának a másik oldalról naggyon is zavaró lehet.

Linkluvor: Háát igaz, hogy jöttek hírek mindkettőjükről, ag máshol voltak, de én nem is feltétlen annak örülök, hogy tudok mi zajlik ott, hanem magának Zanessának. Na szóval értitek! A lényeg, hogy a fotósok végzik a dolgukat, és az előbbi véleményem szerint egész kedvesen...:)

És még valami. Én nem szívesen "parancsolok" valakinek, hogy fordítsa le ezt, mármint nem szívesen kérek ilyesmiket, mert ez teher lehet és kihasználásnak tűnhet. Persze megköszönöm a segytséged, és az is lehet egyszer kifogom használni. De ha valóban nem esik nehezedre akkor ha találsz vaalmit, vagy fordítasz magad valkami magadtól, azt természetsen örömmel közzéteszem itt a blogomon, hadd örüljön neki mindenki.

Mégegyszer köszönöm, pusza: Ditta×××

Névtelen írta...

Én csak ülök a képeket nézve és le sem tudom venni a szemem Róluk, annyira jó Zanessáékat újra és újra együtt látni!:)

xdittax írta...

Hát csak nézd Őket Andi, és reménykedj abban, hogy további képek is érkeznek Róluk! Én hasonlóan cselekszek:)

Névtelen írta...

okés, Ditta, te mondod...nem úgy értettem, csak te ugye mivel blogszerkesztő vagy, nézel minden nap 1 csomó oldalt én meg csak téged olvaslak meg Jaredet nézek, szal sztem te hamarabb találod meg a fordítanivalót, mint én jah és nekem szted teher bmi ami Zanessával kapcsolatos??? van 1 kész fordításom, nem tom fönn van-e ezen az oldalon, egy interjú a 17 Againről, bár már elég régi...

Névtelen írta...

jah és ZACNEK VAN HIVATALOS MYSPACE-JE!!!
http://www.myspace.com/zacharydavidalexanderefron
van rajta voice intro ami bizonyítja meg hát oda is van írva h official myspace

Névtelen írta...

bocs, ez úgy látom, nem látszik...szal a www.myspace.com után beírod Zachy teljes nevét:
zacharydavidalexanderefron

xdittax írta...

Igazd van, mármint az elmondottad alapján! Majd meglátom mikor nem bírom már, és támaszkodom Rád.:) Nem tudom melyik interjúra gondolsz, nézzz körül, vagy akár el is küldheted az e-mail címemre, és ha még nincs meg szívesen és örömmel kirakom!

Itt a címem: xdittax@citromail.hu

Viszont a hivatalos myspac-ről nem tudom mit mondhatnék. Szerintem ez nem hivatalos. Vga yha ai, miért van megint spanyolul, vagy valamilyen latin-amcsis nyelven? Sajnos azonban a hangot nem hallgattam meg még.

Jajj hát a terhet se úgy értettem, de bármikor adódhat hogy nincs vagy kevesebb az időd, pont mint néha nekem is, sajnos.

Köszi mégegyszer, puszi: Ditta×××

Névtelen írta...

nekem is spanyolul volt asszem, amíg nem regisztráltam myspacen, azóta sima amcsi

xdittax írta...

Háát majd megnézem, de most épp sok a dolgom;)

Köszi! Ditta×××