2008. ápr. 23.

Sneakernight a TOP 40-ben!


Bizony-bizony ennek is elérkezett az ideje, bár furcsállni lehet, mert hivatalosan még nem szabadna lennie a rádiók műsorán. De!

Emlékeztek még Bobbyra? Ő az austini 96.7 KissFM rádió egyik műsorvezetője, és egyben Ő az, aki meglátogatta a Will forgatását, így az általa is nagyon kedvesnek tartott Vanessával is talákozott! És most még mindig Ő, lejátszotta az új single-jét, bár ez még nem igazándiból a Hollywood Records-tól kapta, hanem csak úgy letöltötte a netről, ugyanis természetesen oda is kiszivárgott már... De sebaj, a lényeg, innentől kezdve ez azt jelenti, hogy lehet kérni rádiójában Nessa dalát, a Sneakernight-ot! És így egyre magasabbra juthat a langlétrán!:)

Egyébként Bobby Bones véleménye szerint nem rossz ez a dal... Hát szerintem se!:)

Ráadásul a rádió saját honplapján azt írta Bobby, hogy Ő hallotta a Sex and the City(Szex és New York) egyik témájaként, vagyis gondolom itt a betétdalra utal, de ez akkor a közelgő filmre utalhat? Nem igazán vágom...:S:)

Forrás: VABN; Bobby Bones oldala.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

az, hogy hallotta a film "témájaként", nyilván zenei témát jelent. a filmzenei albumok ugyanis úgynevezett témákból állnak, így ez azt jelentheti, hogy vanessa dala is szerepelni fog a filmben... :P

xdittax írta...

Igen, akkor köszönöm Neked Fanni, hogy igazoltad elképzelésem. De wow! Muszáj lesz megnézni a filmet, pedig egyrészt se láttam a sorozatból!:D De kit érdekel, egyrészt divatmániás vagyok(nem olyan plazacicásértelemben) és ha Vanessa dala lesz benne egy betét...:) De várjuk már!xD

Köszi, puszi: Ditta×××