2008. ápr. 9.

Zac Efron Hot!


Sziasztok!

Bár mostanában megint "hanyagoljátok" a commeteket, én csak továbbra is írom azért Nektek az újdonságokat. Most épp pár apróságot hoztam Zacről!
Az első, és legfontosabb, a ZA Angel's Blog jelentette nekünk, hogy Zacet ne várjuk haza az Egyesült Királyságból április 11.-e előtt. Ez azért egy picit rossz, de jó úgy nézve, hogy az addig lévő röpke pár nap is hamar elrepül majd. Persze, az is lehet, hogy mégis egy picit tovább marad, ki fog derülni...!:(:)

***

Aztán Zac 'Seventeen Again' béli leánya, Michelle Trachtenberg elmondta az MTV-nek, hogy bármit amit tettek, apa-lányként tettek. "Folyton ingereltem Őt, "én öregebb vagyok, mint Te! Nem vagy az igazi apám, mikor megpróbálod elmondani, mit tegyek!"

Továbbá Michelle azt is elárulta, Ő is beállt azok sorába, akik Mr.Efron-t vonzónak találják. "Ha azt gondolod, hogy Ő hot, igazad van! Az." - vallotta be Zac színésztársa.

Forrás

***

A Page Six nevű oldal azt jelentette, hogy filmet akarnak készíteni a New York magazin hasábjain megjelent homoszexuális fiúkról, 'Factory Boys' címmel, ami Andy Warhol kapcsolatát részletezi a Duport ikrekkel, Robert-tel és Richard-dal. A mozit Steven Klein rendezné, és az ikrek azt akarják, hogy Zac Efron játssza el őket.

Forrás

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Ditta! Furcsa lenne Zac-et látni egy meleg filmben... De azért szívesen megnézném!:)
Várom már a képeket az Idol Gives Back-ről!!:D
Remélem jól tellt a napod!:)
Én azért nem írtam kommenteket, mert nem volt időm... Bocsi!
Puszi: *Nóri*

xdittax írta...

Szia *Nóri*!

Nem tudom, valóban furcsa lenne Őt látni, de szerencsélre ez eddig szigorúan csak pletykának minősül, és ha mégse lenne az, akkor se jelentené azt, hogy Zac el is vállalná a szerepet. Mondjuk én nem tenném a helyébe. Mindig azt találják ki Róla, hogy meleg, és bár cáfolta, és el is mondta, hogy nem zavarja, de szerintem akkor sem lenne érdemes belevetnie magát még egy ilyen filmbe, pont ezek miatt a hüje pletykák miatt...

Inkább szerintem videó fog majd érkezni a jóténykonyságról, de az is csak inkább holnap, az időeltolódás miatt. Azt sajnálom, hogy Nessa nem jelenhetett meg a koncertestén, szívesen meghallgattam volna Őt a színpadon, de a lényeg úgy is az, hogy kampányol, bár még azt nem tudni, milyen "kategóriában".

Nem azért írtam, mert bárkitől is követelném, és nem is haragszok értük, csak hiányolom a társaságotokat, és sajnálom, ha kevés az időtök, igaz az enyém is véges. :)

Pussz; szép délutánt: Ditta×××

Névtelen írta...

Hogy hogy nem vehet részt Nessa a koncerten?
*Nóri*

xdittax írta...

Háát most épp Utah-ban van...ez a "show" pedig LA-ban lesz ma, és ezért nem fog tudni odautazni, vagy hamarabb se tudott, ezért Ashley-vel egyetemben egy videót fognak "küldeni" a jótékonyságra. Leaglábbis én így tudom, és a már közölt fotó is erről árulkodik.
Az eseménynek egyébként lesz élő, és csak bejátszott része is, ugye ez például Vashley-re értetendő. Sajnos:( De az egész ugye abból áll, hogy a nézők ilyen betelefonálósdiként ajánhatnak fel tetszőleges pénzösszegeket, és az így összegyült pénzt tudják fölajánlani majd az arra rászoruklóknak.

Névtelen írta...

szia ditta szerintem se lenne jo ha zac meleget játsza akkor a sajto bizos támadná ezzel a témával
kár hogy vanessáék nem lesznek ott,de mint tudjuk azért mert csinálják a hsm 3-t alig várom hogy láthassam a filmet meg a 17 again-t is és a will-t na meg az uj lemezeket is várom
szép napot puszi Laura

Névtelen írta...

szia!
hát igen , most is egy kép kerünlt fel a netre , hogy zac éppen megpuszil egy fiút , és az ujságokban is! miért nem hagyják végre őt békén ezzel a témával, de ha mondjuk együtt lefotóznák vanessával akkor talán visszafogottabbak lenének az újságírók(talán). kár hogy csak ilyen későn jöhet (haza)...
de lassan talán kibirom , bár mostanában nem sok hírt lehetett hallani zac-ről!
pux

Névtelen írta...

hello, figyuzzatok, Zac myspace-en azt írta h "we'll start filming on 12th April" szal ápr 12-én kezdenek filmezni...csak a HSM3-ra utalhat, nem? MAOW-t befejezték már? akkor holnap megy Utah-ba?...de nem hiszem h kacsa lenne...

Névtelen írta...

mi zac my space? tudjátok nessa-ét is????????

Névtelen írta...

vavn már egy csomó hír! pl. megérkezett Nessáék vidije, meg a lehet, hogy lesz HSM4!
Vani myspace: myspace.com/vanessahudgens

xdittax írta...

Háát igen, teljesen osztom véleményedet Laura, csak azt nem tudom eldönteni, hogy melyiket várom jobban már, de jó lesz nekem időrendisorrendben is, csak jöhetne minden hamarabb!;)

Igen Kitti, mostmár ki kell bírnunk, ki is fogjuk bírni hiányát, és Zanessáét úgyszintén.

De 2 fontos közelni valóm van, AZON a képen NEM Zac látható!Pont ezért is kiborító már, és dühítő hogy ezhzel próbálják "befeketíteni" Őt.

Másrészt viszont sajnálattal közlöm, hogy Zac-nek semmilyen hivatalos blogja, vagy Myspace-s oldala sincsen!
Megerősített információnk van arról, hogy a HSM3-t árilis 21-én kezdik forgatni ténylegesen, addig csak próbák zajlanak, sajnos azok is csöndesen!

Nessa pedig azután letörölte MySpace-t, miután azok a bizonyos fotók felkerültek a netre, és kideült, hogy nem lehet bízni az ilyen, és ehhez hasonló oldalakban. Való igaz!

Na jó, ezeket a tisztázás végett írtam le, de remélem azért nem szomorítotam el nagyon senkit sem!:)

Pussz: Ditta×××

xdittax írta...

Yes, ezt tényleg mondhatjuk hivatalos oldalnak, de láthatjuk, hogy elég régen nem kaptunk innen frisst, továbbá ezt sajnos nem Vanessa kezeli, egyelőre még nem láthattunk túl sok olyan dolgot itt, amit Nessa intézett volna hozzánk. Eddig és sajnos!:(

Vannak frissek, de eddig nem működött a netünk se itthon, se suliban. Akkor ment el, mikor ideültem volna. A vihar miatt, és az is leeht, hogy mondjuk holnap se lesz, mert csúnya időt jósolnak ránk...