2008. ápr. 27.

Zanessa megállíthatatlan!

Persze most sok értelemben is lehet nézni. Megállíthatatlan, mint nem lehet Őket elválasztani, nem lehet őket "megtörni", és most úgy megállíthatatlan, hogy egyszerűen 22-től kezdve - hála a megállíthatatlan papparazziknak - kapunk egy kis "falatot" életükből.

A mai napon újabb képekkel szolgálhatok Nektek Róluk, ezek áprlis 25-én készültek. Mindketten (külön-külön és együtt is) a HSM3 munkálatai közben lettek lekapva, nemújdonság, Utah-ban. A VABN szerint, most lehettek a különböző smink és ruhapróbák, és így elnézve ezt sem Zac, sem Corbin - merthogy Ő is ott volt - nem cáfolja. Zachy (igen, furcsa így hallani?! Emlékeztek még? Utoljára addig hívtam így, amíg meg nem jelent egyedül a SAG-on, onnantól kezdve nem érkezett egy árva Zanessa fotó sem..., de fátylat a múltra, elérkezett Zachy ideje!:)) egy vadiúj Vadmacska szerelésben feszített, még Corbin egy szintén új, de nem Vadmacska színekben pompázott. Vajon mit jelent ez? Ami viszont még jól érintheti a nő szíveket, az az, hogy Zac felsőtestét is megmutatta...:) (De nekem Zachy a tornacsukában is tetszik;))



Hogy Nesánkról is ejtsünk néhány szót, aki egyelőre nem tündökölt a Gabriellára jellemző szépséges rucikban, csak komfortosan "robogott" a különbözőp lakó és egyéb kocsik között, mindezt mezítelen lábikóval!:D Vagyis zoknival!



De bónusz kép is készült, természetesen Zanessáról, ezt viszont már nem kommenátlom, ma×imum egy "awww"-val!^^



További KÉPEK és forrás: Celebrity Gossip

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Ditta!
Nagyon hiányoltam és vártam a "Zachy" megszólitásodat!:)
A szívem majd ki ugrott mikor ismét megláttam őket! Olyan hosszú ideig kellett nélkülöznünk Zanessa látványát, hogy most ránk fér ez a magnyugtató híráradat! Igazam van?

Andi

xdittax írta...

Igazad Andi, igazad van!:)

Nem tudom miért szeretem a "Zachy"-t, de nekem rengetegszer áll a számra, és sokszor akkor is, amikor nem szabdott volna.(de gyorsan kijavítottam) Most arra a nagyon-nagyon-nagyon hossszú időszakra gondolok, aminek hála vége lett, és kezdődik egy kicsit sűrűbb, de annál gazdagabb.:) És ez így tényleg rettentően szuper! És tartom magam ahhoz, hogy ez még nem is annyira "pofátlankodós" (remélem érted hogy értem), mert munka közben lekapni egészen más, mint mint egy meghitt randin mondjuk, teszem azt mint Zachy születésnapján volt. Az már egy kicsit ....erős!

Végezetül, szerintem még számíthatunk jópár albumnyi képre a közeljövőben, mert most hogy lőttek a "szupertitkos" helynek, a papparazzikat nem tudják majd onnan elkergetni...:)

Ditta×××

tincso4 írta...

Szia Ditta!
Tina vaok és csak annyit szeretnék mondani, h naon jó az oldalad, képek,fordítások,szöveg szóval minden!Ez a kedvenc ZANESSA oldalam!

puszi
ui:csak így tovább(végre zanessa képek)

Névtelen írta...

Annyira helyesek ahogy fogják egymás kezét és Zac a többi képen is ISTENI!:)Kiváncsi leszek milyen lessz Zac haja a 3. részben , mert nekem a 2.-ban rettentően tetszett, főleg az ahogy az EVERYDAY- ben láthattuk , SZÁMOMRA az egyszerűen MESESZÉP látványt nyújt ahányszor csak megnézem a filmet! Egyébként meg mindegy, bármilyen is a haja, szemtelenül JÓKÉPŰ a srác!:)

Andi

xdittax írta...

Szia Tina!

Köszönöm a dicséreteid, és köszönöm hogy kirédemeltem ezt a "címet" Nálad! Nagyon jólesik!:)
Remélem még hallok Felőled itt, én is együtt szurkolok Veled természetesen az újabb zanessa-képekért! (nem vagyunk egy kicsit telhetetlenek?! De hát ez érthető...:D)

Na pussz: Ditta×××

xdittax írta...

Andi!

Olyat jót mosolyogtam míg olvastam a commentedet, bár még most is azt teszem. Egyébként bennem is felmerült már ez a hajas kérdés, a jelenlegi állás szerint azonban egy kicsit más lesz, mint a kettesben, pedig nekem is ott az abszolút favorit! (Hiszen a 1.-ben még olyan...na, olyan kis fiatal, olyan kis más, és már egy kicsit "idejétmúlt", de érted hogy gondolom, remélem!)

Utolsó mondatodnál, de úgy az egésznél is nagyon helyeseltem, egyébként is az egyik kedvenc jelenetem az Everyday. Na az nagyon tökéletes, nagyon olvadozok ottan.;)

xdittax írta...

Kiegészítés: ahogy így egyre többet bámulom azt a bizonyos kézfogósképet Róluk, nem tudok betelni vele, Velük. Rögtön megfogott, de tényleg annyira idilli, annyira helyes, és szóseróla roppant módon romantikus! <3

Névtelen írta...

Abszolút egyet értek veled Ditta amit a kézfogós képről írtál!
Nem is tudom, hogy láttam - e valaha még egy ilyen csodálatos szerelmespárt mint Ők, akikben ennyi érzés lakozik és egymás iránt ilyen gyengéden és mélyen tudják kifejezni, mint ahogy ezt Zanessáék teszik egymás felé ,még akkor is , ha nekünk erről nem kellene feltétlen tudnunk.
Boldogság önti el szívem!

Névtelen írta...

Imádom Őket, ... külön-külön és együtt is!;)<3

Névtelen írta...

szia4
igen ,szuper ,addig amíg én nem voltam "itt" addig mennyire jó dolgok történtek , szinte még most sem tudom ezeket a fantaszktikus híreket felfogni!

xdittax írta...

Háát igen, én se véletlenül választottam Őket blogom alanyául.:) <3

Kitti, üdv itt újra! Remélem jól telt, de majd beszélünk!=)

Cupp!