2008. ápr. 29.

Identified & Sneakernight

Megérkezett! Vanessa új albumának, az "Identified"-nak és Vanessa single-jének(ez amolyan kislemez is), a "Sneakernight"-nak CD borítója végre, de nem is olyan sokára hivatalos lett! Vitatkozni szerintem akár lehet is rajta, nekem lényegébe véve - annak ellenére, hogy V-t elsősorban szenzációsan gyönyörű mosolya miatt is szeretem - maga az album borító megnyerőbb, igaz, ezt már eddig is ismertük, nekem még mindig egy igazi, érzéki angyal!:)
Azonban szerintem ez a két kép stílusa nem tükrözi például a Snekarnight stíluásot, sőt, kimondottan elüt tőle, s ebből az a következés is levonható, hogy túlnyomó részt más stílusú számok kapnak majd helyet a korongon. Szerintetek?

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

király az összes új kép...a felirat is hivatalos??? sztem nem...
és a Sneakernight külön lemezen jön ki??

xdittax írta...

Nem az, hogy külön lemezen jön ki, hanem kislemezen. A V-nek is volt 2 kislemez, a Come Back To Me és a Say Ok. Valahol már régebben annak is láttam az borítóját. De hivatalos, mert Vanessa Hiavatlos MySpace-re hivatkoznak a külföldi lapok. Másrészről pedig a betűtípus tök ugyanolyan mint az előző albumának volt, de ez nem jeletn mondjuk sokat. Elméletileg nagyon is hivatalos!

Pussz: Ditta×××