2008. ápr. 14.

3 hír Vanessáról!

Halihó!

A VABN 3 új információval rukkolt elő - Miss fantasztikushangú Vanessa Hudgens-ről! Azthiszem nagyon komolyan beindul a szekere! Ami nekünk büszkeséggel kell hogy eltöltsön! Na és persze izgatottsággal, mert mindezek azt jelentik, hogy sosem "szabadulunk" Nesstől!;)))

1. A Snekarnight-hoz fog készülni videó. És ami mégjobb, hogy ez a közelgő napokban, vagy hetekben fog megtörténni!(Valahogy megszakítják a HSM3 forgatását...)
2. A promotálási idejét lefogják rövidíteni, hogy így pénzt takaríthassanak meg egy másik albumhoz, egy hónappal azután, hogy az övé megjelenik!(Miért nem ér meg Nekik mindent pénzt Nessa?! ja, vagy úgy, most nem Zacről van szó...;P;D)
3. Vanessa hamarosan egy újabb termék reklámarca lesz, de ez se nem a Neutrogénát, se nem a Red by Marc Eckot jelenti.(Ebből pedig megállapíthatjuk, hogy Vanessa "egy kelendő cikk".)

Engem persze még is a music videó villanyoz fel, és persze az a gondolat ötlött fel bennem, mi lenne ha...? Ha Zac újfent megjelenne benne?:)))
De a lényeg, hogya klipben legyen sok tánc, tánc és mégtöbb tánc, by V!xD

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Ditta! Húú nagyon mázlis fiú ez a Luis!!:):) De lennék most az ő helyébe!:P:)
De jóó, hogy végre Zac is megérkezett, éshogy róla is van hír!:):)
A VABN-es lányok is nagyon jó híreket közöltek!:) Ennél tökéletesebb délutánt el se tudok képzelni!:D:D
Remélem, hogy este is lesz valami friss, hogy az estém is tökéletesen alakuljon...:P:D
Remélem Te napod (és Mindenki napja) jól sikerült!:)
Puszi: *Nóri*

xdittax írta...

Szijja!

Én inkább most egy lennék a HSM szereposztásból, hogy tanúja lehessek annakm, ami mostmár a szerelmespár között zajlik, és az se érdekelne és azt is élvezettel tűrném, ha az épp már enyhén csöpögésbe hajlana el...<333

Igen, ott a VABN-n nagyon jó hírekkel tudnak szolgálni, amit én is itt megpróbálok ízletesen tálalni!:)

Örülök, hogy nagyon happy vagy, és hidd el és in kimondhatatlanul az lennék, ha jönne még valami kis friss estefelé, bár még nem tudom, megtudnám-e osztani Veletek, most is tanulnom kéne, de nagyon.:D

Úgyhogy megyek is, szijja: Ditta×××

Névtelen írta...

Értem!:) Örülök, hogy nem haragszol, mert nem is úgy értettem, csak hihetelenül boldog voltam a tudattol, hogy Zanessa nemsokára újra együtt lesz (vagy talán már együtt is vannak!:D:D)! Remélem Zac sikerrel elsajátítja a koreográfiáa és Zanessa bepótolja az egymás nélkül töltött időt!:):):):)
Na jó éjt!:)
puszi: *Nóri*

xdittax írta...

Szió!

Bocsit kell kérnem, mert tegnap már nem sikerült új hírrel előrukkolnom...:(:)
De majd ma, vagyis mindjárt bepótolom!:)

Teljesen le merem fogadni, hogy együtt vannak már, és talán most épp Vanessa Zacnek tart egy magátórát, csakhogy idejében sikerüljön összekapnia magát a táncokkal!×) És ez a tudat, olyan boldogító, nem?:)

Ditta×××