2008. ápr. 3.

No Vanessa-túrné!

Na jó, elég ellentmondásos helyzetbe keveredtünk az utóbbi időben - már ami Vanessa zenei karrierjére vonatkozik. Valószínűleg Ti is roppant módon izgatottak lettetek még akkor mikor kiderült, Vanessa CD-je június 24-én jelenik meg, vagy hogy áprilisban hallható lezs már első dala a rádiókban. Ne aggódjatok - ez eddig nem változott, nem is fog, minden reményem szerint. Azonban V kiadója, azaz a Hollywood Records közzétett egy kis Vanessa-frisst hivatalos blogjában. Itt pedig ez áll:

"A Vanessa Hudgens rajongóknak; Vanessa jelenleg forgatja a 'Will' című filmjét (*már tudjuk, hogy nem), plusz rögtön azután a High School Musical 3-t is elkedzi majd forgatni. (*már itt tartunk)
Vanessa énekelni fog a HSM 3 filmzenéjén és ezután, és a két filmje után Vanessa vissza fog térni a stúdióba, hogy teljesen kibocsáthassa második albumát.
Az albummal kapcsolatban arra számítanak, hogy 2008 végefelé jelenhet majd.
(*Nem volt már eddig egy konkrét dátumunk?!)

Szintén a rajongóknak, nyári túrné nem lesz, sem bármilyen új dalok, melyeket hamarosan kibocsátanak."


Forrás: VABN

A *-gal jelölt zárójeles részek, az én személyes megjegyzéseim, és még ez is az: Wááááá! :D:( Nem értem miért jó az nekik, ha hagynak minket kétségek közt vergődni, mindig mi járunk rosszul, a tudatlanság átka miatt. Annyi biztos, egyelőre nagyon hirdetik, hogy 11-én továbbra is számíthatunk Vanessa új és első dalára az albumról, bár eddig úgy volt, hogy egy teljesen másik csatornán és műsorban debütál majd első dala. Ez is érdekes. Aztán a túrné is, igaz erről eddig is tudhattuk, hogy nem hivatalos még, de mmost aztán alaposan meg lett cáfolva. Mindenesetre az eddig megadott koncertidőpontok is érvényesek, csaképp nem egy hivatalos túrné részeit képezik. de azért ez egy iciri-picirit elkeserítő...szerintetek?

Mára búcsúzom, és még el kell azt is mondanom, holnap-holnapután és még utána is kevésbé számíthattok a jelenlétemre, mert életbevágóan fontos megmérettetésen kell résztvennem és ezerrel készülök. Remélem megértetek, és szurkoltok majd nekem szombaton! Köszi szépen, jó éjszakát: Ditta×××

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

http://www.babyv.org/
sok érdekes dolog

Névtelen írta...

szia!
valmit szeretnék elmondani:
1.bocsi hogyha azt hitted,hogy nem járok föl,szó szerint minden nap feljövök,és megnézem .
2.ne haragudjál rám mert nem írtam kommentet,csak most sok doga volt,tehát kevés volt az időm ...
3.ha van időd akkor tudsz írni a cirtomail-om ra ? és megjöttek neked azok a levelek amiket küldtem .
ennyi lenne,és még annyit,h.rossz lehet hogy elmarad a turné!
kösz hogy meghalgattál
pusz

Névtelen írta...

má nem azért, de lehet, hogy nem is volt turnl, csak sok fellépés 1szerre!!

Névtelen írta...

szia ditta képzelt mit találtam a youtube-on ? Zac Efron legujabbfilmjéböl a 17 again-böl egy 2 perces részletet beszélnek is a filmröl meg mutatnak is a filmböl de szerintem ezt nem szabad ki hagyni remélem örömet szereztem ezzel további szép napot
puszi Laura

xdittax írta...

Halihó!:)

Először is ezer bocsi, hogy eltűntem, az okot rá már ismeritek!

Névtelen: A nagyrésze már itt is fent van, csak nem innen fordítottam, és lényegébe véve esetleg vannak még olyan cikkek is, amik azt taglalják, hogy áprilisban forgatják a HSM3-t, de szerintem ez már itt Mindenkinek világossá vált, ezért nem került fel ide.

K.: Sajnálom persze, hogy nem adtál hírt magadról, de haragudni ezért csak nem haragszom már meg!:)
De citromail-re nem kaptam Tőled már nagyon régen levelet, legutoljára én írtam Neked, azóta nálam nem jelzett újat...

Névtelen: Arról valóban nem volt szó, hogy lesz túrné, és ezt én se mondtam, egyszerűen csak a sok fellépési dátum erre is engedhetett következtetni. De úgy néz ki, ezek mégsem egy egész túrnétr képeznek, vagy majd kiderül!

Laura: Oh tudom, már én is láttam. Nagyon vicces, nagyon édes, csak jöjjön még ilyen, még még még!:D
Már nagyon megakarom nézni a filmet, mert rájöttem ez Zacet nagyon magasra fogja emelni, ez egy igazi film! Értitek, hogy értem!:)

Puszi Mindenkinek, mindjárt jelentkezem még!:)