2009. márc. 25.

17 Again: Párizsi Promó

ár megannyi spekuláció napvilágra került már Zac Efron "gumilábas" ügyével kapcsolatban, párizsi tartózkodása alatt elvileg nem sikerült, vagy nem is próbáltak kihúzni belőle egy árva szót sem.

Zac, a hét elején, március 23-án érkezett meg a francia fővárosba, ahol még aznap részt vett a hivatalos sajtótájékoztatón.

Az eseményen készült képeket egy JJJ olvasó, Delphine küldte el, akinek elmondása szerint Zac 25 perc után távozott, holott elméletileg 1 óráig kellett volna maradnia. De így is megajándékozta kedves mosolyokkal, továbbá természetesen a konferencia videóanyaga is megtalálható ITT!

Másnap, azaz március 24-én, kedden tartották a párizsi photocall-t a Plaza Athenee Hotel-ben, ahol laza szerelésében újra magányosan, kicsit szégyenlősen állta a fényképezőgépek kereszttüzét, de az imádott kacsintása azért még ott volt! ;)


Még aznap este sor került a Megint 17 párizsi premierére, ami egyszerűen pompás képeket jelent a világnak.;) Zachary Efron a Cinema Gaumont Opera Capucines-ben egy roppant elegáns szürke öltönyben vonultatta fel magát az Ő tiszteletére kigurított vörösszőnyegen, és hát rengeteg rajongó szeretetében fürödhetett a tegnapi nap folyamán...


Bonjour, Monsieur!

2 megjegyzés:

Fant írta...

Szóval a francia sajtót annyira nem hozzák tűzbe a Gumiláb körüli pletykák :) Vagy esetleg nem is kérdezhették őt erről a dologról - nos mindegy, azért én bízom benne, hogy más országokban nem mennek el kérdés nélkül a dolog mellett.

Z pedig azért adott a fotósoknak, laza cucc, öltöny is, minden volt :)

Andi írta...

Z ismételten és egyszerűen - maga a tökély :))