2009. márc. 16.

Melbourne: '17 Again' premier

Egy kipihentnek és lazának tűnő, viszonylag jól fésült Zac Efron hódította meg a melbourne-i vörös szőnyeget a új filmje, a '17 Again' premierén, Jam Factory -nál ma, március 16-án, már azzal is, hogy öltönyét és nyakkendőjét kényelmesebb viseletre, egy egyszerű kék ingre és farmerre váltotta. De a melbourne-i rajongók természetesen így is majd megdöglöttek érte! ;)

Csak néhány hónapja volt, hogy Zac Efron utoljára vizitelt volna Melbourne városában. Novemberben akkor kolléganőivel, Vanessa Hudgens-szel és Ashley Tisdale-lel népszerűsítette a High School Musical 3: Senior Year-t. De most minden csak róla szólt a városban!

A filmben, amit az ausztrál mozik árpilis 9-től kezdenek vetíteni, a 37 éves főszereplő családi problémák súlya alatt hirtelen 20 évvel megfiatalodva találja magát.

Zac a kárpiton bevallotta, a film sok mindent tanított neki a középkorúság valóságairól.

Egyszerűen most már több tiszteletem van irányukba. - mondta a 21 éves szívtipró. Annyi olyan ügy van, amivel foglalkoznod kell, mikor már családod van, és annyi minden volt ebben a karakterben, amit még én soha nem tapasztaltam meg az életben. Egy középiskolás szerepnél már a legtöbb dolgot átéltem, amit el kellett játszanom, de soha nem kellett felvennem a gyerekeimet az iskolából, soha nem voltam büszke a fiamra, mert megnyerte a kosármeccsét - vagy soha nem ütött meg a saját lányom!

Igen, a film tényleg igazi lehetőség volt, hogy Zac eggyel távolabb lépjen a High School Musical-ben kialakított képétől, aminek karriere beindulását köszönheti.

Nagyon kényelmes hely volt ott lenni. Nem volt túl sok munka, amit mentálisan kellett volna végezni. Nem azt mondom, hogy nem élveztem, de határozottan új kihívást kerestem és egy új helyre mentem.


A '17 Again' utal a Star Wars-ra, ezért következhetett b, hogy a filmben Zac-nek van egy lézerkardos párbaja, amihez elmondása szerint tiszteletteljesen közeledett.

Én már hatalmas rajongó voltam! - ismerte be. Mindig is csinálni akartam egy fénykard-párbajt, de milyen alkalom az életben, amikor tényleg egy lézerkarddal kell harcolnom a képernyőn?

És büszke a munkájára.

Ne egyél velem, amikor nálam van a fénykardom! - figyelmeztet előre.

Képek: ITT!
Forrás: The Age.

53 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ó,hát kösz az elismerést öcsém!:))

Talán ezt is megsúgja neki valaki majd!:))

Nem panaszkodom,de bizony olykor igen kemény "veletek a helyzet".:))

Fénykard,kaja?:)) Akkor marad a banán.:)Darabosan is szeretem.:))

Fant írta...

Viszonylag jólfésült :)) Ez jó, kis fricska :)) Tény, hogy a helyzetből a legtöbbet hozta ki, és szerintem neki nem különösebben fekszenek ezek a puccos megjelenések, a lazább viseletet jobban csípi - szemlátomást :) A haj most volt a legjobb hetek óta :))

Hali f.é.! Látod, így kell kezdeni a hetet: még csak hétfő van, de általad máris kaptam egy kis muníciót a vasárnapi meséhez :))
Látom nagy formában vagy különben :))

Érdekes összefüggésekre világított rá Z a filmjével kapcsolatban, bele sem gondol az ember, de tényleg ez lehet benne, ha egyszer csak testben fiatal karaktert alakít.

Szóval egyre érdekesebb ez nekem, csepp komolyság is van a lazulós filmben - szeretem az ilyesmit :))

Névtelen írta...

Szerintem meghallotta, hogy mindenki a hajáról panaszkodott a Sydney-i premier után, úgyhogy megcsinálta rendesen. Nem mondom, szívdöglesztő:D:)
Kész a The Rove ford, elküldtem. Majdnem 2 és fél oldal:)) A premiervidiket majd a The Rove kiegészítő videói után kezdem.

Fant írta...

Igazad lehet LL, de én tudok egy másik magyarázatot is :)) Miszerint ugyebár olvas bennünket és az itt észlelt elégedetlenség hatására úgy döntött, hogy kicsit összeszedi magát :))
Vagy: kapott egy hívást otthonról, egy bizonyos szépségtől, aki esetleg nehezményezte, hogy amint magára hagyja egy kis időre, rögtön nem figyel kellőképpen a megjelenésére :)

Névtelen írta...

Muníció?:) Akkor gyorsan tárazd Barátom!:))
Nem a haj változott,hanem a széljárás!:)) Változékonyabb arra mostanság az időjárás,akárcsak felénk(beharangozóból)gondolom.:)
Vagy talán a repcsi helyett szőnyeggel érkezett a dingók földjére.:)

Fant írta...

Tárazva, kibiztosítani és elsütni vasárnap fogom :))
Szőnyeg - várj az nem lehet, hacsak nincs neki egy különbejáratúja :)) Vagy hacsak Ditta nem szeretne nekünk mondani valamit :)))
Bár, lényeg, hogy alternatív megoldások zöme van már :))

xdittax írta...

Mit szeretnék mondani Nektek? :)

Fant írta...

Nos, f.é. szerint esetleg szőnyeggel közlekedett, érted :) De a szőnyeg nem indul csak úgy pöccre, speciális mesebeli hanghatások kell érjék :) Ezzel kapcsolatban szeretnél pár szót szólni esetleg :))

Névtelen írta...

húúh csajok!! én szívesen lecumiznám!!

;o) írta...

Hűűű ginna, te nem tartozol az IQ bajnokok közé drága, ugye nem?

Ezen tevékenységedet biztos díjaznák bizonyos körökben - itt ettől azért kultúráltabb társasági élet folyik.

Névtelen írta...

ginna!!!!

Szerintem is vedd be,a szilikonos cumit,és fordulj balra,de vissza se nézz!!!!!Agyőőő

;o) írta...

És akkor bocs a mellékzöngéért, és most reagálnék gyorsan rátok is:

Fant mi az, hogy viszonylag jólfésült? Emlékszel még nyelvtanból a fokozásra ugye? A felsőfok jele: leg-, -bb!!!!! Tartsuk a szintet ;o)

Az ötletekkel kapcsolatban már bennem is felmerült, hogy folyamatosan írd a notepadra a szikrákat, hogy tüzijátékká váljon a hét végére.
És igen, f.é nem változik és a frissülő hírek csak plusz energiát adnak az embernek - hajrá f.é!

Mivel sajt bevallása szerint is időnként elolvassa a neten a róla szólő híreket, így gondolom nem esik nehezére egy kis öntmjénezés. Ahogy a többi kommentrészleget áfutottam, mindenki, az egész földkerekség felbojdult a haja láttán - és őszointén, ha megnézte a képeket, ő maga is rájöhetett volna, hogy kicsit több időt kellett volna szánnia magára.
de nem baj, itt van és őrült jól néz ki, és nagyon okosan és főképp értelmesen nyilatkozik, ami örömünkre!

;o) írta...

fullra vagyok helyesírási "libákkal" - de ki a frászt érdekel!? Bocsi....

Fant írta...

Ginna húzz el, rossz helyen jársz, ez itt nem az a szint, nagyon nem!

Fant írta...

Nos ;o) szeretném felhívni a figyelmedet, hogy az említett nyelvtani fokozási hiba Dittától származik eredendően :)) A szikrákat nem írom, de azért igyekszek észben tartani mindent :))
Nos igen, gondolom azért mikor olvasta a felháborodásokat kicsit elgondolkozott, majd telefonált egyet és megkérdezte a vonal túlsó végén a szépséget, hogy Tényleg annyira gáz volt? Á, nem. Huh. Még annál is rosszabb volt!
Ezt követően valószínűleg részletes utasítás hangzott el, mit hogyan tegyen a hajával, hogy még egyszer ne legyen olyan :)) Az eredmény látható :))

Helyesírási hibákat nem számoljuk, nyugi :))

heno írta...

Anyám láttátok már
http://www.zefron.com/gallery/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=0

Névtelen írta...

Sziasztok! VABN-en mi az új hír Zanessa-ról?

Panni

Fant írta...

Sziasztok! Nos, semmi komoly, Panni. Arról szól a poszt kb., amennyire ki tudom logikázni, hogy a Twitter nevű közösségi portálon, amit mondjuk úgy kell elképzelni, mint a Myspace-t van létrehozva profil Vanessa-nak és Zac-nek is. Azok természetesen nem ők persze, valami rajongói dolog lehet.
Úgyhogy valami ilyesmi, nem is nagyon értem, hogy ez miért kapott külön bejegyzést :)

Érdekes kép Ades, jó sorozat. Bővebben erről, részemről ha majd lesz külön helye :)

Névtelen írta...

Hello Mindenki!
Lám-lám...egy kicsit maradok ki, máris mi minden történik:))
A legfontosabbhoz akkor én is kivárom a hivatalos bejegyzést....lesz mit írni hozzá:)
Panni, Fant magyarázata rendben van teljesen. Megerősíti, hogy nem az igazi V-ről van szó, hogy két fiók is van azon a néven. V-nek egyedül a MySpace fiókja hivatalos, de azt is a menedzsmentje tartja karban. És egy V koncetren elárulta nekik a Szépség, hogy az anyukája olvassa őket...nem értem én se a bejegyzés okát.
A ford...haladok, haladok...kettőt ma is küldtem...viszont tartani akarom magam a sorrendhez, ha végeztem a The Rove összes vidijével, jön Melbourne, és aztán ez az interjú, aminél hosszabbat erre a blogra még nem fordítottam:)

Fant írta...

LL, a tempód eszméletlen, komolyan :) Én kinéztem egy kritikát a 17 Again-ról, egy ausztrál mozis oldal az eredetije, és szerencsére megvan németül is, a héten tervezem valamikor magyarítani :)

;o) írta...

Hali!

Nekem sikerült már elolvasni AZT a hosszút, rajongtam érte! Kor- és nemi különbségünk ellenére van közös hobbink Zvel és ez (is)felvillanyozott. Bár én már felajánlottam, hogy zsúfolt időkben segítek a fordításokba, ez most is áll. Igaz, hogy baromi hosszú (és nincs is meg a hivatalos weboldalon végig, de szívesen segítek, ha gondoljátok - bár mivel a munkám miatt csak esténként tudok vele foglalkozni, így is lehet, hogy csak péntekre készülnék el vele.
De érdemes várni rá akárki és akármikor is készíti el. Ha az interjú további részének lelőhelyéről tudtok valamit azért jelezzétek!!!!!!

Névtelen írta...

Okés, Fant, várjuk.:)
;o) - megkaphatod, ha szeretnéd. Pénteken én valszeg el se tudnám kezdeni. Suliügyben még többet romlott a helyzet, úgyhogy ha megleszek ezekkel a fordokkal, zárkózhatok be a szobámba, és sajna nem fordítani. Viszont valahogy csak túléljük ezt az időszakot is, és akkor vagy májusig lehet lazulni:)) Hihetetlen, hogy az összes tanárnak most jut eszébe tz-t íratni...de a nyelvvizsga idején sokkal rosszabb volt:))

Nekem ez az interjú jobban tetszett, mint talán bármelyik eddigi. Ez az, amit egyszer szeretnék majd véghezvinni az életben -bár nincs sok esély rá, nem fogok a médiában dolgozni-
, egy délután leülni Zanessával vagy egyikükkel, és kötetlenül beszélgetni. És attól, hogy kötetlen, érinti a fontos kérdéseket is, de nem kérdés-felelet-szerű. És van benne egy csomó érdekes új infó...hát még a teljesben mennyi lehet...ha látom valahol, szólok, de szerintem egyelőre elég ez a 6 és fél oldal is:)

Fant írta...

Sosem tudhatod előre, mire lesz lehetőséged LL, munkaügyben pláne, én például teljesen az ellenkezőjét dolgozom, mint amit régebben kigondoltam magamnak, de nagyon jól érzem magam, szóval totálisan kiszámíthatatlan az élet, éppen ezért ne add fel soha :)

Egy kötetlen beszélgetés sokkal jobb is, mint amire előre felkészülnek a felek - tulajdonképpen hasonlót bizonyít ez a blog is.

Igyekszem még a mese előtt összehozni a kritika-fordot :)

Látom a hosszú ford semmiképp nem marad vállalkozó nélkül - ennek duplán örülök, természetesen türelmesen megvárjuk amíg elkészül. Azért azt látom, hogy mindketten nagyon lelkesedtek ezért az interjúért, biztosan remek lehet :)

Kitartás a dogákhoz, LL, legalább már látod pislákolni a fényt az alagút végén, ez pozitív mindenképp. :)

;o) írta...

LL a sulira már nem is tudok mit mondani. Maximálisan megértem a reakciódat, de sajnos ilyen az élet. Kicsit pozitívabban állj hozzá és hamarabb túl lépsz az árnyékán! Sajnos a tanulás a ti korotokban még erősen ajánlott. A jó pap is holtáig tanul...

A média világa elég kegyetlen (mondjuk ma melyik világ nem?), de sosem tudhatod, hogy hol kötsz ki, kivel vagy mivel találkozol életed során, merre sodor az élet....
Azért ha egyszer úgy adódik mégis, akkor a neved közé ékeld be az LL-t és mi tudni fogjuk, hogy nemhiába szorítottunk neked (is).

Jut eszembe mi van veled Ditta?
Már ey ideje nem hallok rólad semmit és a muzsikaszó sem ér el hozzám....

A fordítást akkor bevállalom, márcsak azért is, mert imádom. Nagyon jól sikerült darab. Nem is túl nagy meló - ugyanis én sem írok piszkozatot - de rengeteg a munkám és az itthoni elmaradásom, úgyhogy holnap este lezavarom. remélem péntek este már virítani fog.
Fogalmam sincs hol lehet ezt a magazint Európában megkapni, de talán írok egy amerikás rokonnak, hogy segítsen be egy kicsit a projektbe. Ettől nagyobb bohócot már úgysem csinálhatok magamból.

Sziasztok, jó éjt mindenkinek!

;o) írta...

fant nkem a MOHA és a COD része volt a meglepi. Eddi is imádtam ezt a pasit, de most.....

Fant írta...

Nos, Ditta biztosan éppen nagyon el van havazva, de természetesen várunk türelmesen amíg túljut a kötelező dolgain :)
A fordot is várjuk, csak nyugodtan ;o), nem kell kapkodni :)

De azok különben eredendően nem amcsi fejlesztésű játékok? Mert ha igen, akkor végülis annyira nem nagy csoda, hogy kedveli őket :) Na persze ki gondolta, hogy éppen ez lez a kapcsolódási pont :)

;o) írta...

Óh Fant, ne szédíts már! Attól, hogy valami amerikai, nem biztos, hogy mindenki majmolja....

Hohó és még mennyi mindent nem tudtok rólam! De ez a 2 játé mindenesetre kapcsolódási pont, talán egy LAN party össze is hozhana vele - ez ugyanis fut a neten is, azaz van lehetőség szerverekre, meghívással csatlakozni és a résztvevőkkel játszani. Őrületesen jó!

Természetesen nem vagyok sem ideges, sem türelmetlen....de azért csak megkérdezhetem, merre a blog királylánya?

Fant írta...

Jó, jó, persze, természetesen, hogyne.

Figyu, akkor még az is lehet, akár, hogy már játszottál Z-vel is :)

Különben én az ilyen mászkálós, lövöldözős játékokon csak felhúzom magam :) Komolyan. Fix, hogy soha nem találom a helyes irányt és eltévedek! :) Nyilván ha tudnék angolul, az nem lenne egy hátrány ehhez :) Mindíg eljutok egy bizonyos szintig, aztán nem tudom merre kell menni tovább... :) Ezért szeretem jobban az autós játékokat, az egyszerű, mész körbe a pályán és kész, tuti agykikapcsoló :) Bár persze a Need For Speed ilyen legújabb fajta verzióiban már ez sem egyszerű :)

b írta...

Bár nem kérdeztétek, de elmondom, hogy engem pedig a tetris féle "csoportosítós" játékok kapcsolnak ki.
A COD-ba (és előtte a MOHA-ba) nálunk is bele vannak ájulva a fiúk :)

Fant írta...

Azok is jók, b. Vannak ezek a színes gömböket egymás alá-fölé-mellé lövős játékok, tetrisz elven, tök jók azok is, kis könnyed játékok, nekem is van a gépemen olyan :)
Különben nagyon érdekes mennyi féle játék épül ugyanerre a logikára, meg az olyanra, hogy egyforma elemeket kell egymás mellé juttatni és eltűnik egy sor :)
Jó játék az ilyesmi is valóban :)

b írta...

Igen :) Én anno még hatszögletű tetrisszel is találkoztam.

Névtelen írta...

Ma ez lesz az egyetlen vizitemn sajna - már ki sem merem mondani, hogy ennél többet nem is adhatnának fel, ma reggel ugyanis megcáfoltak...de amit eddig írtam, mind jó lett, úgyhogy nem is panaszkodom tovább:)
A fordokat majd jövő szerdán vagy csütörtökön folytatom, attól függően, hogy mikor nézek DVD-t...az adja a fényt az alagút végén:)

Ha a most tervezett munkám kapcsán találkoznék Z-vel, annak sem én, sem ő, se senki nem örülne. Kommunikáción meg hemzsegnek az emberek, elég régóta eldöntöttem, hogy reálos leszek:) De ki tudja:)

Az újság kedden jelenik meg Amerikában, akkor biztosan bescannelik...:))

Fant írta...

Milyen munkát tervezel magadnak LL? Ezt már akartam is kérdezni korábban.
Különben annyit mondok: az én munkám pont olyan, aminek kapcsán nem örülnék a találkozásnak :)

Sajnos különben a kommunikáció divatszakma lett valóban és fel is hígult ahogy láthatjuk.

De tényleg ki tudja, a legtöbb dolog, ami végül jól alakul váratlanul történik.

Névtelen írta...

Orvos szeretnék lenni...külföldön:) Mindenkép természettudományokkal szeretnék foglalkozni.

;o) - lehet, hogy nem is kell kivárnod, hogy a nevembe is beépítsem az LL-t, ne csak az aláírásomba:)) Melyik jégrevüre mentek?;)

Fant írta...

Orvos? Mindenre gondoltam, de ezzel megleptél. Nehéz hivatást választanál. Hogy külföldön, azt meg tudom érteni, sajnos nincs benne semmi kivetnivaló. Ugyanakkor azért idehaza is vannak másfajta pályák, amik járhatóak, és akár a komoly karrier lehetőségét is tartogatják, igaz főként az állami szektorban.
Ezekre a helyekre a te képességeiddel jó eséllyel pályáznál.

És egyébként például tanári pályára nem gondoltál? Felsőfokú angollal egy nyelvtanári szak bármelyik egyetemen lazán meglenne, felvennél mellé egy természettudományos szakot, akár, mint fő szak és úgy is helyben vagy :)

Nos, még a végén összetalálkoztok a jégrevün :)

Névtelen írta...

Tudom, hogy nehéz, és a gimi után még vagy 10 évet tanulnom kéne, de aztán nagyon jövedelmező lenne külföldön, és mindenképp ott szeretnék dolgozni.

Tanárnak nem lennék jó, a magyarázás nem az erősségem, ráadásul itthon alig kapnak valamit, egyáltalán nem ismerik el őket. És nem is lenne érzékem hozzá. A nyelveket pedig csak a külföldi tartózkodásom megalapozásához tanulom, nem abból akarok megélni. De ki tudja...hallottam olyasmiről is, hogy szakfordítás...olyan szakot választhatnék, amilyen tetszik. De az egy idő után uncsi lenne...nem lenne olyan változatos, mint az itteni fordok:))

Fant írta...

Létezik olyan, hogy szakfordítás, nagyon is. Szerintem mindenféle témában - sőt a tolmácsok is keresettek, te ehhez még jó helyen is laksz. Mondanom sem kell, hogy ők is meg vannak fizetve.
Itthon a nyelvtudás nagyon jövedelmező tud lenni, a kevés jövedelmező dolgok egyike. Egyébként egyes cégek nyelvtudási pótlékot is fizetnek, amik igen szép összegek, pláne felsőfokúnál, pláne a kiemelt nyelvek tekintetében.

A magyarázás tanulható készség, az nem lehet akadály :) Az alaulfizettetség valós akár, bár azért a nyelvtanárok megoldják ezt is, érted :)

Egy idő után minden uncsi lehet, de ha igazán megkedvelsz valamit, mondjuk egy témát, vagy egy melót, akkor azt nem unod meg, mindíg vannak benne lehetőségek :)

Azt mondom, sose vesd el a lehetőséget, hogy másfelé alakul a dolog, mint tervezed, nekem is totál a terveimmel ellenkezőleg alakult a foglalkozásom, de teljesen jó irányba. :)

Névtelen írta...

LL, jégrevü?
Ez most hogy jutott eszedbe? Már ezer éve írtam róla. Vagy nem is tőlem akartad kérdezni?
Húúúúú, gyerekek péntek van mégiscsak!
Természetesen a HSM3-ra amit agyon reklámoztak egy hónappal ezelőttig. Május 16 (?). Nem vagyok benne biztos - naptár nélkül elveszek már. Este 7kor lesz egy pénteki napon, az tutkó. Az első bemutatók egyikén. A BS-ben? Na várj megnézem mindjárt, ha érdekel.
Ezt hozza a nyuszi, a gyereknap, a szülinap, névnap, jó bizi, télapó, karácsony, stb......
Polgári vagyon a 2 gyerek szórakoztatása. HSM ide vagy oda, a hajam alól tudnék kiugrani ilyen pofátlan jegyárak láttán. És még mondják, hogy recesszió van.

Fant írta...

;o) - szerintem LL csupán arra akart célozni, hogy akár az is előfordulhat, hogy rögtönzött blogtalálkozót tartotok ketten a jégrevün :)
És mennyi az annyi? Kb-ra is jó :)

Névtelen írta...

Lent van a telefonom, abban vannak a részletek, mert az egyik barátnőm vette a neten keresztül, csak átküldte a ref számokat.
Nem akarok hazudni neked Fant, de 18.000Ft körül kellett fizetnem a 3 jegyért, tehát cca 6ezerben állt meg. Igazság szerint volt néhány jegyár, de az olcsóbbakat pillanatok alat elvitték. a VIP az eszméletlen drága volt, így maradt az erős középút, na meg a maradék ugye.
Szerettem volna a lányomat olyan helyre ültetni ahonnan jól lát mindent, ezért aztán meg iskellett fizetnem az árát. Hogy a fiam mit fog keresni ott azt nem tudom, szerintem "préda" lesre készül. Életkori sajátosság....
nagy csapattal megyek: 3 anyuka 10 gyerek.

Névtelen írta...

haha, kijavítottak,
21 volt az a 18....
és május 8.-án 19 órakor lesz a mi előadásunk.
És nem a HSM3, hanem az 1-2

Na kb ennyire vagyok képbe. De ott leszek az tuti.

Izzanak a kölykök, mert valahol azt reklámozták, hogy cuccokat is lehet majd venni és a lányom megvan veszve egy WildCat kapucnis pulcsiért.
Szerintem ez már nem is az eleje egyébként a sorozatnak, hanem a vége, nem? Mintha 10 lenne az utolsó nap, ha jól emlékszem.

Fant írta...

Hát nem semmi összeg az egyszer biztos. Ezek szerint a VIP kategória valahol 10 fölött lehetett.
Nem nagyon lep meg a jegyár, igazság szerint annyit kérhetnek amennyit nem szégyellnek, akkor is teltház lesz.
Persze más kérdés, hogy ez nem túl nagy vígasz az érdeklődőknek.

Ha már elmész, szeretnél látni is valamit ez természetes.

Eleje-vége: mindegy az, ügyesen frissítik a termékkészletet, hogy az újdonságokat is el tudják adni. Aranyáron, majd figyeld meg :)

Névtelen írta...

;o), nem volt ebben tévedés, úgy jutott eszembe, hogy a napokban kaptam kézhez a jegyem, ami szintén május 8-ra szól. Szórólapot már novemberben láttam róla, csodálkoztam is, hogy nem veszik bele a 3. részt. Barátnőméknek már van tapasztalatuk, azt mondják, olcsó jeggyel is lehet jól látni, az enyém 2500 volt...és mi is elég sokan leszünk...barátnőm, ő barátnője, húga, haverjaik...szerencse, hogy idejében beszerveztek, HSM3-ra is velük mentem:)) A jegyre március 6 van írva, mint vásárlás dátuma. Ezek szerint akkor kezdték árulni.

Névtelen írta...

LL kétlem, hogy márciusban kezdték volna árulni. Márcsak azért sem, mert az enyém február 20-i....

Ha te is este mész van napközben is 15 órátől) akkor gondolj rám. biztos nem fogjuk egymást kiszúrni abban a nagy tömegben ;o)

A jegyeket a neten néztük a megadott tribüntérkép alapján. Nekünk már csak oda volt olyan hely, amit szívesen meg is vttünk volna. Nem akartam nagyon tömegben lenni a visítozó gyerekek között - azért mégiscsak benne vagyok már a korban és nehezen kultiválom a tinis hülyeségeket. Szóval a 208. szektorban leszek azt hiszem.

Névtelen írta...

Jó, akkor nemtom...barátnőm barátnőjének anyukája elég lelkesen szervezi az ilyen dolgokat, csak abból következtettem. Este 7-től megyünk, és most csekkoltam, 323-as szektor. Nem tudom, mennyit lehet megúszni a sikításból, elvégre zárt helyiségről van szó:)

Névtelen írta...

Wow, akkor "találkozunk"!
Ha látsz egy enyhén rezignált anyukát körülötte kislányokkal és pár jóképű tini titánnal...na az én leszek!

ja! Várj! Neked is május 8-ra van jegyed?

kellene még egy mail cím is- hogy elküldjem a fordot ellenőrzésre.

Névtelen írta...

zitty@citromail.hu Máris kész a ford?:)

Jaja, május 8, péntek. Azt hiszem, kislányokból nem lesz ott hiány:))

Névtelen írta...

Elkészültem. De csak mostanra. Volt néhánymellékzönge az estémben.

Mivel az angol nem túl magyarbarát nyelv, így én hagyományos, emészthető szövegre mentem és bizony 1-2 helyen bele is tört a bicskám, majd ezt külön jelzem neked.

Érdekes, hogy amikor olvastam abszolút megvolt az egész, de amikor magyarul tálalni kell, akkor azért elég nehéz. Ráadásul ez elég hosszú is volt.

Reggel wordbe rakom éss átküldöm neked - te meg majd továbbítsd kérlek Dittának.

Névtelen írta...

A kislányokban nem lesz hiány....ezért írtam.

Nem hiszem hogy benne lesz a pakliban, hogy megtaláljuk vagy felismerjük egymást, de majd gondolok rád és kitárgyaljuk este vagy másnap.

Névtelen írta...

Rendben, elküldted? Mert hozzám még nem érkezett meg. Fordításban nekem is voltak hason tapasztalataim, néha kifejezetten egyszerű mondatokat nehéz magyarba átültetni...de meg lehet oldani. Nem mondtam, hogy nem vágod nagy fába a fejszéd, ami a hosszát illeti:). De sebesség szempontjából szép munka, a többit meg majd csekkolom:))

Majd kitalálom, mit veszek fel aznap...így az az érzésem, ha egymás mellett megyünk el közvetlenül, sem ismerjük fel egymást.
Egyébként ez az esti megbeszélés nem hiszem, hogy összejön. Most csekkoltam, másnap versenyem van Tiszaújvárosban. Érdekesen fog összejönni...de remélem, megoldható. Egyébként mennyi ideig tart a jégrevü nagyjából?

Névtelen írta...

LL azért ez nem ennyire sarkos. akkor majd megbeszéljük, ha eljön az ideje. Gondolom más is meg fogja kérdezni mit láttunk. Most mi leszünk a blogerrek szeme!

A fordítást elküldtem neked is és Dittának is. Remélem jó címre....

Névtelen írta...

Kamerázhatok, ha gondoljátok:) Okés, majd megbeszéljük akkor.
A ford nekem átjött. De azt írja, csatolt fájl hiba. Megpróbálod még egyszer? Dittának továbbküldöm, ha kell.

Névtelen írta...

Basszuskulcs a violinba. Tudod mi a hiba? Nekem 2007es a windowsom, a tiéd meg régebbi. Mindjárt elmentem másik formátumban és újra küldöm. Láttad Ditta címét? Ha az jó, akkor nem kell tovább küldened.
Máris zavarom újra.