2009. márc. 27.

Megint 17 premier :)

A Lova öltönybe és Armani cipőkbe bújt Zac Efron tegnap este megjelent a londoni Leicester Square-en új filmje, a "17 Again" díszbemutatóján, és nem meglepően több száz sikoltózó nőnemű egyed üdvözölte rajongással. :)

“Nem tudom elhinni, hogy ezek a lányok megjelentek itt támogatni ezeket a filmeket, ez egyszerűen csak egy valóra várt álom. Nekem vannak a legjobb rajongóim a világon. Minden filmnél megjelennek, és nagyon izgatottak.” - adózott Efron a vörösszőnyegen elismeréssel azok előtt, akik csak arra vártak, hogy láthassák előtt.

A 17 Again-ben Zac olyan esélyt kap 37 évesen, hogy visszamehet a középiskolás éveibe, és megváltoztathatja, azt ami történt. A szívtipró azonban nem változtatna saját életén.

“Szerintem nem számít, mekkora hibát követtem el az életemben, ugyanúgy itt vagyok ma. Szóval egészen boldog vagyok azzal, ahogy történtek a dolgok.” - magyarázta.

Valamint, végre megkérdezték röviden, mégis miért lépett ki a Footloose projektből, és Zac Efron egy egyszerű, reális választ adott rá: “Ez nem a musicalek ellen irányul, remélem, hogy a jövőben még részt vehetek musicalekben, csak arról van szó, hogy jelenleg új kihívásokat keresek. Tehát mostmár hivatalos...


ÓTeJóÉg!
Forrás: MTV.Co.Uk.

17 megjegyzés:

Andi írta...

Sziasztok!
" Ezt most csak úgy V kedvéért... " :)))

b írta...

Mármint a sérót? :)

Fant írta...

Szóval akkor igaz. Persze a diplomáciáciát Dittától tanulta, így a valódi okok nem derülnek ki sosem :)
Komolyra fordítva: tiszteletben kell a tartanunk döntését, merész lépés ez most tőle, az elv gondolom, az, hogy most inkább komolyabb filmekben akarja megmutatni magát, nem zenésben, szakmai elismerésre vágyik, és feltételezem, hogy már meg is van a következő projekt - nagy összegben mernék rá fogadni. Úgyhogy bátor lépés, de tulajdonképpen igaza van, most rá figyel mindenki, most kell kilépni a szokott szerepkörből.
Persze azért sajnálom a Footlose-t, kíváncsi lettem volna mit hoznak ki belőle Kenny-vel, nade ez van.

Egyébiránt: nekem feltűnt valami, hogy kicsit komolykodóbb legyek. Zac az egész promókörutat egymaga nyomja végig, a többi színész nem tart vele, ez nagyon érdekes. Ráadásul szerintem ez nem egy túl jó lépés azoktól, akik ezt szervezik. Abban bízik mindenki, hogy majd egy másik réteget is meg tudnak szólítani a filmmel, ehhez viszont szerintem minimum Perry jelenléte kellene.
Nem igazán értem miért egyszemélyes a körút. Gondoljunk csak a HSM 3 promójára, ahhoz képest ez jóval szerényebb.
Azt hiszem volna mit eltanulni a Disney-től az illetékeseknek. :)

Persze biztosan eredményes lesz így a dolog, de azért én hiányolom a film többi sztárját. Ti hogy vagytok ezzel?

Andi írta...

Én úgy, ahogy te Fant :)
? jelekkel...:) Nekem is feltűnt mind ez...:)

xdittax írta...

Teljesen hasonlóan, Fant. Emlékeztek én is már az első premiernél furcsálltam, hogy Zac teljesen egyesegyedül jelent meg, senki kísérővel, aki a filmben valamilyen szerepben közreműködött volna.

Természetesen, világos és várható, hogy LA-ben, a hazai pályán meg fog jelenni, Perry, Mann, de ha nagyon olyan akarok lenni, akkor legalább a fiatalabb korosztályú Michelle Trachtenberg-et befizethették volna körútra...

De a rendező úr jelenlétét is mindig nagyon hiányolom. Úgyhogy osztozom a véleményedben, Fant, tényleg, szerintem is rosszul csinálják.

Zac pedig a döntését... Nagyon nehéz megítélni, de a bátor jelzőt tőlem is megkapja.

És Andi... Veled is egyetértek! ;)
Amikor megláttam...elállt a lélegzetem! ;)))

b írta...

Nekem kicsit "bazári majmosnak" tűnik, hogy mindenhova Z megy első sorban, vagy csak.

(f.é.) írta...

Adjon az ég!

Na szóval komolykodunk egy kicsit?!!:)) Nem meglepő számomra,és ez így van jól,mondhatnám valahol sejtettem ezt.:)

Promó:Nem meglepő(magán),költségvetésileg nem tudom,hol húztak határt ennél a filmnél,de a bevétel mindenképpen a szívtiprón fog múlni!!:))
A HSM projekttel a versenyt fel sem veheti majd,de mindenképpen átütő ez az alkotás fiatal tinci-tánci, énekelgető szépfiúnk számára.:)

b írta...

már úton is van haza

Miért csak rajta múlik a bevétel? Nem csak ő szerepel a filmben. Vagy csak a Z rajongó tinilánykákat (bocsi mindenkitől!) várják a moziba?

Fant írta...

Nos, örülök, hogy egy véleményen vagyunk :)

A döntése: emberileg nem biztos, hogy ez most elegáns volt, mégcsak nem is korrekt talán, de a karrierje szempontjából elképzelhető, hogy most ezt meg kellett lépnie... Nekem is vagy egy csomó ellenérzésem ezzel kapcsolatban, de bízom benne, hogy jól döntött.

Bizony Andi, sok a kérdőjel, kicsit átgondolatlannak tűnik ez a promó nekem így, noha a hatékonysága felől nincs kétségem, de Zac-nek is jobb lenne, ha nem csak egyedül lenne mindenhol - kicsit nekünk is, mert az interjúk még színesebbek lennének.

Igazad van f.é., az énekléshez, tánchoz képest akárhogyis van, nagy előrelépés ez a film, furcsa promó ide vagy oda :) Az erre szánt pénz mennyiségét én sem ismerem biztos, hogy a Disney-vel nem veszi fel a versenyt e tekintetben sem, de azért kompromisszumos megoldásként néha egy-egy további színész csatlakozása nem hinném, hogy túl nagy összeg lenne...

Nos, b a bevétel jórészt rajta múlik, mint aktuálisan legnépszerűbb színész a filmben, a plakátokon csak az ő neve van, szerintem mindenképpen úgy tekintik, hogy ő a legnagyobb nézőcsalogató erő. Nem meglepő a dolog persze, mindazzal együtt, hogy természetesen nem egyszemélyes a film :)
És különben: minket itt szerintem nem különösebben foglalkoztatna ez a film, ha nem Z lenne a főszereplő, na erre építenek a készítők is :)

Na, hogy lazítsak kicsit: ma megvolt nekem a Scream 5.1-es hangzásban - nagyon brutál :))

b írta...

itt is van valami cucc

Névtelen írta...

Na ugye,vagyunk így többen is.:))
Erről van nagyban a szó!!:) Mit gondoltok a film készítői nem erre gondoltak,amikor a szerepet felajánlották Mr-ünknek?:))Kiaknázzák a produkciót,méghozzá a lehető legjobban!:) És az igazság az,ha ebben a projektben nem jelent volna meg Efron nagy valószínűséggel minket sem hozna lázba ez a film.:)

Névtelen írta...

És még valami:persze nem feledkezünk meg a filmben szereplő nagy nevekről sem,eddigi munkásságukért köszönet jár nekik is,és mélységes elismerés!!!!:))

b írta...

Értettem :)

Andi írta...

Scream 5.1-es hangzásban..? hmm vagy is:)) Húúú én is....azt a brutált:))

Fant írta...

Kőkemény volt 5.1-ben, és adtam neki hangerőügyileg is :)) Mikor lehullanak a labdák az égből - durva :))

F.é. abszolút egyetértünk ebben a kérdéskörben :)

Névtelen írta...

Szerintem se fogjuk megtudni a kilépése valódi okát, bár lehet, hogy a média számára ennyi zenés film már skatulyaszámba megy, de nem az a cél, hogy úgy táncoljon, ahogy ők fütyülnek, úgyhogy nyilván volt valami más is a háttérben, amiért csak most döntött így.

A promós véleményetekkel teljesen egyetértek, én úgy képzeltem el, hogy legalább egy ember lesz vele, vagy Mann, vagy Tachtenberg, vagy Perry, esetleg mind a négyen. Egyértelmű, hogy Z a húzónév, de ennyire rá fókuszálni az egész promót sztem se helyes döntés, azt a képzetet adja, hogy ez a film csak a sikítozó tinilányoknak készült, holott Z az ellenkezőjét akarja bizonyítani. De mivel az érettebb rajongókör csak a film megnézése után alakul ki, ő egymagában nem elég ehhez...egyelőre.

Fant írta...

Abszolút LL. Kicsit nekem úgy tűnik, hogy a 17 Again stábja ki is használja Zac népszerűségét, viszont neki magának ezzel nem tesznek jót. Ezt szerintem érzi ő is, és bármilyen udvariasan nyilatkozgat a filmről, meg a sikítozó rajongókról, valahol ő már a MAOW-t várja.
Azt is gondolom, hogy egy nő jelenléte jót tenne a promónak, néha Zac szabályosan olyan magára hagyatott, lényegesen mást mutatna a kép, ha valaki lenne még mellette a stábból.
Mert oké, hogy a premiereken nem Perry vagy az általad felsoroltak miatt sikítoznának a rajongók, de a különböző show-kban, amiket már az ún. érettebb közönség is néz, sokkal figyelemfelkeltőbb lenne a számukra, mert esetlegesen az előítéletek miatt Z-ről elkapcsolnának.

Nem véletlen szerintem, hogy Zac már többször nyilatkozta, hogy olyan rendezőkkel szeretne dolgozni, akik nem is ismerik a nevét.

Ettől függetlenül a 17 Again promószervezőit is meg lehet érteni bizonyos fokig, mert amit a Time magazin írt, hogy Z egymagában elegendő a 20 millió dolláros nyitóhétvégéhez az bizony, bár kissé provokatív, de megállja a helyét.

Footlose: valami biztos van a háttében nem ilyen egyszerű a sztori, ahogy ő levezeti, de talán nem is szükséges megtudnunk, fő a diszkréció, ebben következetes Zac.