2009. márc. 4.

Újabb lehetséges szerep V-nek

Hihetetlen, de újra rendkívül izgalmas híreket közölhetek Veletek, ami egy nagyon kicsit összefüggésben a tegnapi Watchmen premieres hírrel.

Ugyanis, tegnap írtam le először a blogra, Zack Snyder rendező nevét, de az is lehet, sokszor fogjuk még Őt errefelé emlegetni.

Igaz, hogy legújabb filmjének most folyik a promótálása, az interjúk alkalmával megkérdezték következő mozifilmjének előkészületeiről, terveiről, munkálatairól, és ha hiszitek, ha nem, Vanessa Hudgens-t is hírbe hozták a filmmel, mely a 'Sucker Punch' címet viseli.

De egyelőre a rendező úr, mindössze azt erősítette meg, hogy a Mamma Mia! főszereplőnőjével, a Zanessáékkal az Oscar színpadán föllépő Amanda Seyfried-del már tárgyalnak a főszereplő ügyében.

Ennek ellenére, vagy épp emellett, rengeteg amerikai filmes portál előállt a következő információkkal:

A film az 1950-es években játszódik, amikor is egy fiatal lányt mostohaapja elmegyógyintézetbe zárat, és öt napon belül lobotómiát akar végrehajtatni rajta. Amíg a lány ott van, elképzel egy alternatív valóságot, ahol el tud rejtőzni félelmei elől és abban a világban elkezdi megtervezni saját szökését, amihez 5 dologra van szüksége.

Amanda Seyfried (Mamma Mia!), Vanessa Hudgens (High School Musical), Abbie Cornish (A sereg nem enged), Evan Rachel Wood (A pankrátor, Tizenhárom) és Emma Stone (Superbad - avagy miért ciki a szex?) , Hollywood tehetséges fiatal színésznői mind beszélgetésekben vannak az öt főszerepre. Zack Snyder ezt az fantasy/akciófilmét is Cruel & Unusual Films partnerével és feleségével, Deborah Snyder-rel készítené.

Amanda Syfried játszaná a fő karaktert, a bezárt lányt. A többiek Seyfried intézetbeli társait alakítanák, akik szintén vele együtt utaznak a megálmodott világába. Vanessa egy Blondie nevű lány bőrébe bújna, Abbie Cornish Sweet Pea-t játszaná, Evan Rachel Wood Rocket-t és Emma Stone Amber-t.

A 300-t is jegyző Zack Synder, aki a forgatókönyvön Steve Shibuya-val dolgozik együtt, úgy írta le a készülő filmet, mint "Aliz csodaországban, gépfegyverekkel", miközben sárkányok, B 52 bombázók, és más egyebek is helyet kapnának a filmben.

A film előkészületeit Kanadában kezdik meg idén júniusban, de előtte hamarosan meglesz a hivatalos szereplőgárda kihirdetése, reméljük a mi gyöngyszemünk nevével együtt. Mert nagyon izgalmasan hangzik a film, izgalmasak a pletykák, szóval, én drukkolok Nessának, mint mindig! :)

Forrás: TheMovingPicture.Net; Comingsoon.Net.

52 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ó jee!:))Micsoda szédületes feltevések,és vászonra szánt sztorik vannak itt!:)Nekem is tetszik.:)
Hát végre megérik az a gyümölcs is,ami éppen fekete.:))Micsoda elme az,aki végre ennyi tehetséges fiatal csajt nem egy szerelmes vígjátékba pakol bele,hanem egy elmebeteg helyzetbe!!:))Húú,ez királyság.:))

Fant írta...

Nahát micsoda hírek, csak kapkodom a fejem az újabbnál újabb szerepek kapcsán, nagyon ígéretesnek tűnik ez is! Zack Snyder pedig az igencsak férfi-centrikus 300 film után, most egy nő-centrikus filmbe fog - nem is akármilyenbe ahogy nézem, bízunk benne, hogy hamarosan megerősítésre kerülnek a híresztelések. Úgy tűnik, jövőre igen sok időt tölthetünk a moziban, ha minden összejön :))

Igaz f.é., nagyon érdekes a szitu, kíváncsi vagyok mit hoz ki belőle a rendező, mert nagyon különlegesnek látszik, szokatlan, de remek lehet.

Névtelen írta...

Érdekes a szitu?:)) Á,inkább elmés,hiszen itt komoly műtéti beavatkozás is szóba jöhet!:))
Az Alice csodaországban nálam nem nyerő,de hasonlatnak tényleg nem rossz.:)Sárkányok?:)) Ennyi csaj mögé még egy sárkány is?:))Neki több fej kell,mint öt,hogy észrevehető legyen a sztoriban!:))

xdittax írta...

Örülök, hogy hozzám hasonlóan Ti is annyira lelkesek vagytok!:)) Pontosan azok miatt, amiről Ti is beszéltek. Nagy film lehet belőle, alig várom!

Fant írta...

Ezek a csajok bármilyen sárkányt elhomályosítanak :)) Látványban nem lesz hiba ezúttal sem, nade ettől a rendezőtől ezt már szinte megszokhattuk :)
Szinte olyan lesz ez is, mint egy élőszereplős mese - a meséket meg ugye szeretjük :))

Nagy filmnek néz ki, várom nagyon. Hogy a viharba ne lennénk lelkesek Ditta :)) Végre beindulni látszik a gépezet :)

b írta...

Micsoda hírek :))
Szeretném megkérdezni, hogy a hsm4-ről és Asleyről mit ír a JJJ?

Fant írta...

Ugye micsoda hírek - mostanában csupa pozitívummal vagyunk ellátva és ez egyszerűen priceless :)
Nos JJJ: Ashley új albumának első kislemezéről szól a vele kapcsolatos hír, a címét olvashatod ott, illetve talán ma éjjel egy előzetes is megjelenik belőle (?).
HSM 4 pedig lesz, ezt be is jelentették hivatalosan, tv film lesz, új szereplőkkel és egy szerelmi háromszög körül fog bonyolódni a történet. 2010-ben mutatják be majd... Kb ilyesmi :)

b írta...

Köszi :))

Névtelen írta...

Belegondolva az elmúlt napok filmfelvetéseibe,már ami Nessánkat illeti,ütősnek találom történetileg mindkettőt(ennyi infóval).:) Egy főszerep,és egy mellékszerep kilátásba helyezése nem rossz kezdet így.:)

xdittax írta...

Na igen, és most F.É. rátapintott valamire. Olvasgatva a VABN kommentei között, akadtam egy érdekes. Valaki azt írta, nem szeretné ezt a projektet Nessának, mert mégiscsak inkább egy mellékszerep.

De szerintem ez nagyon nagy hülyeség. És hogy miért, arra van egy csomó indokom. Először is a mellékszereplőnek persze hogy kevesebb szerep jut, de lehet, hogy mégis rendkívül fontos. Nagyon nagy dolgokat lehet véghez vinni, bizonyítani egy kisebb szereppel is. Másrészt ugyanúgy szükség van kis szerepekre is, butaság az, hogyha arra gondol egy nagy név, nem játszok mást, csak főszerepet. Ez kizárt dolog. A történet így kerek. Kellenek kis karakterek is, és az, hogy V ilyet játszana, még nem vetné vissza, sőt. Rengeteget adna neki. Főleg egy ilyen sztoriban.

Fant, köszi a b-nek nyújtott segítséget. Nagyon rendben voltak/vannak az információid...:)

b írta...

Ugye? :)) Ha nem mondaná, azt gondolnám ő is csípőből nyomja az angolt :) Vagy csak szerénykedik? :)

Fant írta...

Mellékszerep: hülyeség hát, igazad van Ditta. Gyakorlatilag abszolút egyetértek mindazzal amit indokként felhoztál. Egy mellékszerep is lehet jó, izgalmas, mindenből ki lehet hozni a maximumot.
Heath Leadger is mellékszereplő volt ám a Sötét Filmben és lám mi lett belőle, Oscar díj és örökre emlékezetes alakítás.
Ha V esetleges szerepe nem is ilyen főszerep szintű lesz, de rengeteget lehet belőle tanulni és fő a fokozatosság, nem is baj, hogy nem mindíg főszerepek találják meg. Ez egy igazi nagyköltségvetésű filmnek tűnik, az ilyesmi még újdonság Vanessa-nak is.
Úgyhogy valóban, egy mellékszerep is nagyon értékes lehet és feltétlen megbecsülendő.

Szívesen a segítséget :) Az Ashley-re vonatkozó hírt kikövetkeztettem, a HSM 4-es mondjuk németül is megvan :)

b írta...

Ja hogy németül? Így könnyű :))

Teljesen iagazatok van a filmmel kapcsolatban. Z-nek is pl a Hajlakk mellékszerep volt, még is nagyot szólt ;D

Névtelen írta...

Nagyon örülök, hogy Vanessa dolgai is elindultak végre. És egyetértek, nem számít, főszerepről vagy mellékszerepről van-e szó, minden azon múlik, ki játssza. És ígéretes mindkét történet, határozottan más a fő célközönségük, mint a HSM-nek.

Fant írta...

Bizony LL, egész más a célközönség, ha ezek összejönnek akkor nagyon elégedettek lehetünk, mert Vanessa-nak akkor máris sikerül teljesen más karaktereket alakítania, mint a HSM-ben.

B - ott a pont, nem is kellett messzire menni a példáért.

b írta...

Fant jól látom, hogy látlak :) Jó szórakozás ez térkép :D

Kérhetek megint fordot a JJJ-ről?

Fant írta...

Tényleg látsz?? Király, én nem láttam magam még az előbb, na majd mindjárt csekkolom újra :) A térkép az év ötlete :)

JJJ - hát ebben nem vagyok nagymester, de olyasvalami van, hogy bizonyos Kyle Leonard dícséri Zac-et, és Thomas Lennon-t, akivel Z együtt játszik a 17 Againban. Dióhéjban :)
aztán pedig kicsit promotálják a filmet, pár mondatban leírják mi a sztori.

Szavazás? :) Nekem ma már kettő is volt :)

Fant írta...

Ott vagyok!! :)))

Névtelen írta...

Fant, a ford korrekt, elkeztél angolt tanulni, annak tudható be, vagy anélül is így vágod?;)
Egyébként németből szeretném kérni a segítséged holnap.

Délután még ott voltam, most már megint nem látszom...

b írta...

Kár, hogy néhány betű kimarad a helységnevekből :)

Fant írta...

Még nem sikerült elkezdenem angolt tanulni :) Csak kikövetkeztetek egyszerűbb dolgokat :)

Szívesen segítek németből, holnap estére Watchmen-t nézek terveim szerint, de délután természetesen segítek nagyon szívesen.

Névtelen írta...

Köszi és jó szórakozást a mozihoz:)

Névtelen írta...

Sziasztok!

Jövök megyek olvasgatok.:) Olvasom például,hogy HSM The Ice Tour
Papp László Budapest Sportaréna május7-1o-ig.:)) Na ideért,ha hidegen is.:) Egyre többen nyalják,és fognak is!:))

b írta...

Ezért növesztette? jujj...

Andi írta...

Ez tényleg...jujj - b :)))

Névtelen írta...

Sziasztok!

F.é, május 9-én mi is nyalni fogjuk....ez a gyereknapi meglepetés, ki sem lehetett volna hagyni, bár szerintem irreálisan, brutálisan magasak a belépőjegyek, na de hagyjuk. Csúnya dolog egy ajándék anyagi mivoltát feszegetni - arról nem is beszélve, hogy a Madonna koncerthez képest zsebpénz!

b nem biztos, hogy ezért növesztette...de nekem mindenhogy bejön (elfogult vagyok).

A térkép nekem ma estére sem tartogatott semmi személyeset, de az, hogy Ditta blogja világhírű, nagyon büszkévé tesz.


A főszerep/mellékszerep témáról pedig csak annyit, hogy nem is olyan régen sokadszorra is bebizonyosodott, hogy egy mellékszerep sokkal nagyobb elismerést is hozhat a színésznek, mint mondjuk ugyanabban a filmben egy főszerep. Én szorítok a csajosnak, hogy a vágyai realitást nyerjenek - igazán megérdemli.

Jó éjszakát!

heno írta...

valaki leforitaná
http://www.oceanup.com/2009/03/zefrons-mom-i-knew-you-were-sexual.html

Névtelen írta...

Ez van a JJJ-n is.

b írta...

és ez is van a JJ-n kérhetek én is ford-ot?

És az Orlando Bloom-ot is szeretném kérni, hogy írjátok meg mit írnak róla.
Köszönöm!! :)

Névtelen írta...

Sziasztok!
Az Elle-es cikket lefordítom, abban benne van ades és b linkje is. Egyébként nagyon érdekes interjú, jó infókkal. Claire Danes nagyon szerencsés...legyen elég egyelőre ennyi:)))
Épp most szerveztem be magam a jeges dologba:)

Fant, akkor mondom a németet (ami ráér hétfőig egyébként). Megint fordról van szó, 2 mondatban nem vagyok biztos:
Es ist praktisch, dass ich gehe in die Straße und ich meine Freundin anrufen kann. - Praktikus, hogy megyek az utcán és felhívhatom a barátnőmet.
Ich dusche mich und dabei kann ich mit meinem Freund ausmachen, dass wir wo und wann treffen uns. - Tusolok és közben megbeszélhetem a barátommal, hol és mikor találkozunk.
Előre is köszi:)

Névtelen írta...

Az Orlando Bloomos hír pedig arról szól, hogy megjelent az Extreme Beauty in Vouge partyn, amit Palazzina della Ragione-n tartottak a Milánói Fashion Week keretében március 2-án. Az ott említett hírességek és fotósok is jelen voltak.

heno írta...

Köszi

Névtelen írta...

Én is nagyon köszönöm! Örök hálám LL :))

Névtelen írta...

b, azért annyit nem kérek, de nagyon szívesen:)

Fant, sikerült kihagynom, hogy a magyar szöveg az eredeti, a német a ford.

b írta...

megint írtak róluk Mi van a gyönyörű édes álommal?

xdittax írta...

b, hamarosan kapsz arról (is) infót! :)

b írta...

Várok türelemmel :))

Névtelen írta...

Sziasztok!:)

Hurrá frissítünk!:))
Köszi Dittus!:)) Ezt is,azt is!!!:)

xdittax írta...

Igen, és elnézést ezért is, azért is!

Az az igazság, hogy tegnap itt voltam, csak dolgoztam valami olyasmin, amit meglepetésként tartogatok Nektek, de nemsoká' megkapjátok.

És vártam a megfelelő bejegyzést egy hosszabb idő után újra elérkező kerekebb számra. :)

Szóval ne haragudjatok! És Te se, F.Ém!

Fant írta...

Hello! Most sikerült hazaesnem a melóból így ma 6 helyett 16 órát dolgoztam - na ennyit a számokról mára ... :)

LL, legkésőbb holnap délelőtt segítek a németben, mára kész vagyok teljesen. :) Bár annyit gyorsan: az első mondatnál talán a zu + infinitiv szerkezet használata volna a legszebb, a másodikból pedig nyugodtan kihagyhatod a dass-t szerintem.

Tehát: Es ist praktisch, ich in die Straße gehe und meine Freundin anrufen zu können.

És: Ich dusche mich und dabei kann ich mit meinem Freund ausmachen, wo und wann treffen wir uns.

De különben a te verziód is jó, ügyes vagy! :)

Harag, Ditta, soha! :)

Andi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
xdittax írta...

Azért ez nem így van, Andi! Szerintem egyik sem!

Fant írta...

Persze, hogy nem így van - a névtelen pánikolók is fel tudnak idegesíteni például.
De hagyjuk is ezt a témát - ne vonjunk párhuzamokat.

Te tartod magad a megbeszéltekhez, így nyugodt vagyok és higgadt :)

Andi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Névtelen írta...

Így van ez Ditta, majd megtudod..:)

Fant írta...

Megint kezded a műsort Andi, ez provokáció!
De most nem tud érdekelni, múltkor elmondtam a véleményemet erről a dologról. Téma lezárva.

Andi írta...

persze mert te mindig lezárod...az, hogy a lelkembe tapostál...az semmiség.

Bocsi Ditta, de nem tudom vele másként megbeszélni a dolgot...

Fant írta...

Nem szándékoztam a lelkedbe taposni, de vállalnunk kell magunkat, mindíg, minden körülmények között - te ezt nem így gondolod, ebből adódik a kettőnk közti nézetkülönbség.

Andi írta...

Tudod ezzel csak az a gond...ha az embert megbántják , már nem tudja úgy vállalni magát...mert necces a dolog...ciki...hogy szóljon..?...stb....stimt...:)

Fant írta...

Úgy szóljon, ahogy előtte. Nincs benne semmi extra, írsz és kész. Egyszerű ez.

Andi írta...

Persze...pasiból vagy..:))
oké:)
azt tudod, hogy ti...pasik a marsról jöttetek...:)
mi nők...pedig a vénuszról..:)
ez pedig egyet jelent..te így gondolod...én pedig úgy...:)

Fant írta...

Na igen, ez találó azt hiszem :))