2009. márc. 29.

A Csóknál

Miután tegnap a nem akármilyen KCA-nak vége lett, később este az ünneplést, amire mindkét díj megnyerése adott okot, Zac Efron és Vanessa Hudgens már máshol folytatta.

Eva Longoria Parker híres mexikói, Beso - azaz Csók - nevű éttermére esett választásuk, ahol kedves barátjukkal, Brittany Snow-val, és egy másik fiatal színésznővel és színésszel, Brittany jóbarátaival, Jessica Stroup-pal és Ryan Rottman-nel vacsoráztak együtt.

Zac (most) úriember módjára viselkedett, annál kevésbé azok a rusnya paparazzók. A képek közül néhányan és a videón látni fogjátok, mi az a gusztustalan gesztus, ami miatt még jobban utálom a TMZ-t...

De nem akarom felidegesíteni magam annyira, Ti se tegyétek. Láthatóan Zanessa még egészen jó hangulatban tűrt, de tudom, hogy ezt Ők is a legnagyobb pofátlanságok közé teszik. Undorító, ízléstelen.

Viszont legalább hamarosan jön a mese! :)

15 megjegyzés:

Fant írta...

A hajcsattos dologra gondolsz Ditta? Nekem az tűnt fel egyből, de egyszerűen nem akarok hinni a szememnek.
De amíg nem tudom, hogy jól láttam-e addig visszafogom magam.

Alapvetően amit most is műveltek velük az egyszerűen pofátlan volt, ehhez is kell egyfajta idegrendszer, hogy ezeket elviseljék, mert egy dolog, ha csinálnak pár képet, aztán megköszönik, hogy nem takargatták magukat (mert azért ilyen is van) az még valahol tolerélható, de ez, mikor ennyire belemásznak a képükbe ez már gusztustalan. És veszélyes is.
Irígylésre méltó Z és V önkontrollja.

Viszont: hogy Z úriemberként viselkedett, az nagyon tudtam, hogy nem marad szó nélkül :))

Fant írta...

A francot hajcsatt az, most nézem csak!!! Á, ez - na inkább semmi. Én nem tudtam, volna visszafogni magam ott, ha észreveszem, az egyszer biztos! Gusztustalan, undorító, pitiáner, felháborító. De hol a határ? És főként: miért csodálkoznak az ilyenek, ha egy-egy amerikai sztár úgy kicsit jobban megruházza őket?!

Névtelen írta...

az egy fülpiszkáló V hajába?

Fant írta...

Igen - sajnos.
Azt mondom inkább koncentráljunk a képek és a bejegyzés pozitív dolgaira :)

b írta...

Micsoda elmebeteg dolog valakik közé bedobni valamit -jelen esetben fülpiszkálót -, hogy utána cikis képeket tudjanak csinálni?? Az ilyen menjen agygyógyászhoz!

Fant írta...

Nyugalom b :) Bár egyetértünk, de azt mondom olvass mesét, hogy eltereld a gondolataidat erről :)

xdittax írta...

De jelen esetben fülpiszkálót dobtak be, és tudjuk, hogy nem véletlenül, ez pedig még ocsmányabbá teszi a dolgot. Nem találok szavakat. Megdöbbentő és visszataszító...

Bezzeg a mese...;)

Netty írta...

anyám...nah erre most csak mindenféle finomságok tudnák elhagyni a számat... ez mekkora pofátlanság...én simán nekimentem volna annak, aki így dobálgat...

Fant írta...

Aljas célzás volt, piszkos kis szánalom. Hogy Z és V nem reagáltak a legjobb, amit tehettek, de, hogy tudták megállni azt nem tudom, nekem nem ment volna. Túl sokat engednek meg maguknak ezek a vérszívók, aztán ha kéztörés a vége csodálkoznak. Felháborító, hogy ilyen előfordulhat.

Andi írta...

Én csak csodálni tudom a higgadtságukat - hogy csinálják ?
Gondolom, ha reagáltak volna az csak olaj a tűzre - mielőbb elhúzni onnan, épségben :)

;o) írta...

Mit lehet erre mondani?
Nem normálisak. Degenere banda.
Nem szabad az ilyenre reagálni sem. Nem csodálkoznék rajta, halegközelebb megint arctakarós,bujdoklós képeket kapnánk róluk.

Na de hogy más oldalát is megnézhessük a dolgoknak, a Besoban még nem emlékszem, hogy jártak volna - emlékeztek még a jó öreg Paty's-re?! A régi szép idők...amikor már nem volt nyugis az élet - de még nem volt ekkora őrület sem.

Andi írta...

Igen ;o) - a Paty's-ben tényleg régen jártak...:) Én is emlékszem azokra az időkre :))

Fant írta...

A hőskor ugye :))

Névtelen írta...

Én biztos beperelném őket, vagy azokat.

Névtelen írta...

jaj lemaradt: vagy azokat, akik megveszik tőlük ezeket az ocsmány képeket és leközlik újságban!