2009. márc. 23.

Viszlát Gumiláb!?

Hihetetlen hírek jelentek meg az interneten a mai nappal, egyelőre én még nem tudok teljes, komplett véleményt nyilvánítani...

A Disney első három High School Musical filmjének szívtipró sztárja hirtelen kilépett a Paramount stúdió által tervezett Footloose remake-ből, látszólagos erőfeszítésként, hogy elnyújtsa karrierét a csak édes ének-és-tánc fiútól.

A stúdió egyik produkciós csoportjának idősebb tagja szerint, Efron a múlt héten azt mondta a stúdiónak, hogy nem akar még egy musicalt készíteni karrierjének ezen pontján.

A forrás azt mondta a TheWrap-nak, hogy mivel Efron szabadon beleszólhatott a forgatókönyvbe, kiskapuként egy átdolgozást használt fel, hogy kiszálhasson a szerződésből. Július óta dolgoznak az emberek ezen a projekten - mindannyian meg vagyunk döbbenve.

Azonnal nem tudtak elérni egy Paramount szóvivőt a megerősítésért.

Az alkalmi komoly szerepek ellenére, mint például a “NCIS” és a “CSI: Miami helyszínelők vendégszerepi voltak; Efron szupersztár státuszát az éneklő és táncoló Troy Bolton szerepével kereste meg a HSM szériával. Emellett szintén egy éneklő és táncoló tinit játszott a 2007-es musical-ben, a Hajlakk-ban, John Waters 1988-as filmjének remake-jében, ami Broadway musicallé vált.

És a hónap elején HSM-beli munkatársnőjével és alkalmi(!!) barátnőjével Vanessa Hudgens-szel, csatlakozva Hugh Jackson-hoz(!!) az Oscar Gálán vett részt egy énekes-táncszámban.

Úgy tűnik elég ennyi a fiatal színésznek.

Efron erőfeszítése, hogy komolyabb szerepet játsszon nagy lökést kapott a tavaly bemutatott Me and Orson Welles-szel, egy Claire Danes főszereplésével készített Richard Linklater rendezte drámával, amiben egy Broadway színészt alakít, akinek esélye lesz találkozni Welles-szel 1937-ben. A film még nem jelent meg eddig.

Az új Footloose-t, a 1984-s Kevin Bacon főszerplésével készült film átdolgozását, Kenny Ortega rendezné, aki mindhárom “High School Musical”-t jegyzi, és most tavasszal kezdték volna forgatni Atlantában, egy 2010-es megcélzott megjelenési dátummal. A költségvetés jóval több, mint 20 millió dollár lenne.

Míg a Disney a High School Musical negyedik részét tervezi, Efron-ra már nem számítanak, hogy a része lenne.




Őszintén nem tudok erre mit mondani. Ha igaz megértem, ha nem igaz, azt is. A Footloose maga remek munka lenne, de így levezetve, soknak tűnik a musical, erről már sokszor volt szó. De az utóbbi időben úgy tűnt, ezzel Zac is "megbékélt" és mi is. Bár bőven lehettek fenntartásai: "rengeteg módja van, hogy rosszul csinálják meg a filmet". És ha hozzávesszük a sorhoz az esetleges Hajlakk 2-t... Viszont miért is ne kamatoztathatná ezt a fajta tudását is, főleg, ha ezek mellett más filmekkel is jelentkezik. Más egészen életében ugyanazokkal a tipikus szerepekkel köszön vissza ránk a képernyőről. Zac-ben még sok minden benne van. És ez tűnik is fel az embereknek folymatosan, úgyhogy én azt hiszem nem lépnék vissza a gumilábas szereptől. De el tolni akár el lehet. Vagy nem tudom. Én már így is is komoly paradoxont állítottam fel.

Csak ne vegyétek készpénznek, kérlek!

Forrás: Zac-E.Com.
Képek: távoz a párizsi hotelből.

64 megjegyzés:

Névtelen írta...

Wow. És a néhány elírás... :)

Azt hiszem ezt a képet megmutatom holnap a kollégának.

Névtelen írta...

Más milyen szerep van mostanság kilátásban?

Fant írta...

Szerintem ez a történet erőteljesen, nagyon-nagyon kamuízű. Zac-et megfontoltabb embernek gondolom annál, hogy most, mikor lassan lehetne kezdeni az érdemi munkát, hirtelen kihátráljon a projektől - nem beszélve arról, hogy igen komoly siker lenne a film maga, és hangsúlyoznám: a Footlose nem musical, hanem zenés film, az árnyalatnyi különbség nem elhanyagolható. Régóta készül erre a filmre, szerepre, tudhatta, hogy merre alakul a karrirje, nem hinném, hogy bármiféle visszalépést jelentene a Footlose. Úgy ahogy írod is, Ditta, különböző filmekben mutathatja meg magát, mindben teljesen jó, sőt kiemelkedő, nem is kell jobb egy fiatal színésznek, mindenben kipróbálni magát, hogy lássa mindenki, hogy bárhol megállja a helyét.
Továbbá: eddig csend volt a film körül, most hirtelen egy ilyen hír, hát...
Úgyhogy én ezt egyelőre nem hiszem el.
Pláne, hogy kedve szerint alakíthatta a forgatókönyvet is.
Meglátjuk.
Nyilván vannak érvek a film ellen is, de akkor valóban, a Hajlakk 2-t is el kellene felejteni - speciel én afölött inkább elsiklanék, mint a Footlose fölött.
Az is elképzelhető, hogy egy kis ingyenreklám ez a filmnek.
Majd látjuk, én egyelőre nem hiszek ennek a cikknek a hitelességében, az elírások pedig több, mint kínosak.

Névtelen írta...

Én is filóztam kicsit, míg konyhát pakoltam :) És arra jutottam, hogy 1. Nem kell neki a pénz, mert már sok van? 2. Nem tegap került neki előtérbe ez a film, miért várt eddig a kihátrálással? 3. Nem gondolnám, hogy Z egy ilyen "hirtelen meggondoltam magam" ember, főleg ilyen indokkal, mert most most döbbent rá, hogy ez is zenés-táncos. Persze nem feltétlen ilyen sorrendben :)

Fant írta...

Sorrendtől függetlenül mindegyik pontod jó - az első különösen kézenfekvő, mégha kevesebbet is beszélünk róla. És valóban már régóta aláírt erre a filmre - ráadásul Kenny a rendező, akivel kölcsönösen tisztelik egymást.
Ha esetleg kihátrált volna ebből a filmből, akkor az nem a cikkben felsorolt indokok miatt történt az biztos. De én fenntartom, hogy ez kamu.
Az ilyen jólértesült bennfentesekkel meg tele a padlás. Szerintem továbbra is dolgoznak a film előkészületein, nem igazán hinném, hogy visszamondott volna egy évek óta tervezgetett munkát.

Andi írta...

Most lépek , majd holnap ezt is elolvasom tüzetesebben, mert mostanra már....:)

Jó éjt!

Névtelen írta...

Ha ez igaz, akkor nekem az a véleményem, hogy ez nem (volt) szép Zactől. Szóval nehogy megérjük, hogy elszálljon magától :( Nagyot csalódnék benne....örüljön, hogy ennyire és ennyien foglalkoztatják.

Névtelen írta...

Sziasztok! Ha valaki most ebédel, mint én is, akkor jó étvégyat....

Érdekes ez a friss hír. Éppen lehet reális a dolog. Gondoljunk bele: Grease remake.... a fene se tudja. Vannak örök érvényű dolgok.
A Dirty Dancing és a Grease második része is megbukott, tehát ez a fajta frissítés sem igazán nyerő.
Magyarázat most is lehet ezer féle, ha egyátalán igaz az egész....

Névtelen írta...

Sziasztok! Miután elolvastam a cikket, rögtön kamunak minősítettem a pontatlan részletek, és a logikátlanság miatt, ami mögött csak egy minden észt nélkülöző, megélhetésért küzdő újságíró állhat. Aztán persze Zac nem hagy ott egy lassan egy éve készülő projektet, és az is furcsa, hogy ez épp egy promóció kellős közepén derült ki. Még az is lehet, hogy csak rossz fényben akarják feltüntetni.
DE egyre többen kaptak rá erre az infóra, úgyhogy nem szabad csak úgy elsiklani fölötte, az amcsik máris hivatalosnak veszik. A VABN-es csajok szerint nem tetszett neki a forgatókönyv, és van még két rövöd írás a dologról: 1 2

Még egy cáfolat, ez hivatalos: V Ash szerint nem volt a New Moon meghallgatásán. videó

Fant írta...

Sziasztok! Én nem igazán tudom már mit gondoljak az egészről. Egyfelől az, hogy tele van vele a net, engem nem győz meg, mert adott esetben egy forrásra támaszkodik minden fórum. A németek már előálltak a gyártó stúdió hivatalos nyilatkozatával (megerősítő) de pont mert német, én ezt egyelőre hiteltelenként kezelem, angol megfelelőjével nem találkoztam legalábbis.

Aztán másfelől lehet, hogy igaz mégis, éppen lehet, hogy valamiből elege lett - viszont a forgatókönyvben benne volt az ő munkája is, ha igazak a hírek; így elég sutának tűnik ez az indok.

Valami nagy ellentét lehetett, ha valóban kiszállt ebből a projetből, amiről többet viszont szerintem nem fogunk megtudni.

A remake-ekkel kapcsolatos meglátásod rendben van ;o), viszont ez más eset, Zac nem élből mondott nemet, hanem hosszú ideje le volt már szerződve a projekre.

Aztán... gondolok még olyat is, hogy ez bátor lépés. Viszont elhamarkodott.

Kilépős hír még, hogy Amanda Seyfried kiszállt a Sucker Punch-ból, igaz ő egy konkrét másik projekt miatt. És persze ez V-t nem érinti :)
A New Moon-os infót köszi LL! Meg kell mondjam ezt én kivételesen nem bánom igazán, jóval érdekesebbnek tűnnek számomra a felmerült projektek...

Névtelen: nem feltétlen van szó elszállásról szerintem. Van ott valami a kulisszák mögött amiről nem tudunk, nem hinném, hogy ennyire egyoldalú a dolog amilyennek kinéz.

Fant írta...

Bocs, mégis megvan az angol megfelelője a gyártó stúdió közleményének. Hm. Ha én újságíró lennék, biztosan megkérdezném Zac-et, most, hogy úgyis a világot járja, hogy ugyan mondja már meg, hogy most mi a vihar van.
Bár van egy olyan érzésem, hogy ez nélkülem is bekövetkezik :)

Névtelen írta...

Sziasztok!

Nos,már "papírra" vetettétek azokat a gondolatokat,amik az én kis fejecskémben is megfogalmazódtak ezzel kapcsolatban!:))

Egy a lényeg:pörögjenek a filmek,amelyekben ez az ígéretes Mr
megvalósíthatja az általa megformálni kívánt karaktert.:))

Tehát mi a lényeg?:)Hogy ragadjon a bélyeg!:))

Névtelen írta...

Most akkor mi van??

Fant írta...

Hello f.é.! Akkor azt mondod nem görcsöljünk rajta? :) A lényeget tekintve tulajdonképpen igazad van :)
Amúgy...van egy olyan sejtésem, hogy a háttérben Z kaphatott valami nagyon jó filmes ajánlatot (ha igaz ez a kilépős hír).

És a lazulás jegyében: kaptam ma a tesómtól HSM 3-as kapcsolódó terméket :)
Pár lapot egy jegyzettömbből :)))

Fant írta...

Semmi újdonság b :) Összefoglalva: a tegnap felmerült kilépős sztorival mára tele a net, azonban Z még nem nyilatkozott az ügyben - a gyártó stúdió viszont kiadott egy közleményt, amiben Z kilépését megerősítik, ám e közlemény hitelessége kérdőjeles.
Kb ennyi az eddigi sztori, tehát ezzel az üggyel kapcsolatban hiteles új infó nincs tegnap óta :)

Névtelen írta...

Nehogy görcsöljünk már rajta,ki a fene szeretne gyomorfekélyt kapni ezért!:))
Szerencse,szerencse,ha ebben nem lesz,hát elmegyek a zöldségeshez,és veszek vagy 2.kg mákot!:))

Névtelen írta...

A HSM kapcsolódó termékeiről csak annyit, hogy múlt héten kapott a lányom a telefonjára egy Zac-es "témát".
Ez annyiban külömbözik az összes többitől, hogy minden menüben van Zről egy a menühöz kapcsolódó háttérkép pl; A leveleknél Z egy papírt tart a kezében és olvassa, a beállításoknál Z kezében valami szerszám van. Nem is láttam még ezt a képet, de nem jelent semmit.
És a főmenükön belül, az almenükhöz is más-más kép van rendelve. Jópofa. Totál Z rózsaszín buborékok.... poszterek a falon.....kamaszodik a lányom. Én meg öregszem???

Jut eszembe a képekről: a párizsi fotók nagyon jól sikerült darabok ;o)
A hírről meg csak annyit: majd meglátjuk....végülis nem mi adtuk az anyagi hátteret mögé. Nekünk (szerencsére)csak az élvezet része jut.

Fant írta...

Nos igen, majd meglátjuk mi a valóságtartalma a hírnek, hamarosan elválik.

Ám ha bárki szeretné még kifejteni a véleményét erről az ne tartsa magában :)

Még jó, hogy nem mi adjuk az anyagi hátteret, abból talán le lehetne forgatni egy fél jelenetet :))

Névtelen írta...

Köszi Fant az összefoglalót :)

Hsm-es cuccoshoz. Ma olyat láttam az egyik dokumentumon, hogy Troy-os takaró. (vagy pléd?)

Névtelen írta...

A francia premier már javában tart...:) Kíváncsi vagyok, fogják-e a Gumilábról kérdezni.
Nagyon-nagyon sajnálom, hogy ezt kell mondanom Nektek, de a fordok szerdától péntekig elég lassú tempóban fognak kikerülni a kezem alól...méghozzá azért, mert edzésen ráestem, és egy kicsit meghúzódott...a másik ok pedig az, hogy az egyik dogát néhány link alaknak köszönhetően áttették péntekre, sajna a leghúzósabbról van szó.

Névtelen írta...

LL az gáz, ha a kezed odavan, de fiatal vagy, bízzunk benne, hogy hamar gyógyul...péntekre talicskával! Mi újság az interjú magazin cikkel? Nagyon zűrös?

Andi írta...

Sziasztok!

LL , javulást a kezednek :(:))) A fordok miatt ne aggódj, hozod amikor tudod :)) Türelmünk határtalan tudod :))

Most végig olvastalak titeket és a hírek tényleg érdekesek...kíváncsi leszek én is,hogyan kerekedik ki ez a történet illetve, hogyan Gumilábasodik..:))

Nos :) Nekem éppen ma landolt a HSM3 Bővített kiadás DVD-je az otthonomban...wow :)) Hurrá :))

Névtelen írta...

Andi, ezt hogy csináltad?! Ezek szerint már megjelent....remélem, nem viszik el az összeset holnapig...
A kezem jobban van, köszöni....csináltam neki egy merevítőszerű szerkezetet, úgyhogy most tudok vele írni meg gépelni, és nem fáj:))
De szerintem rossz döntés volt felfüggesztenem a fordokat a dogák idejére...így túl sokat koncentráltam rájuk.
;o), kijavítottam a fordod tegnap, tovább is küldtem, nem volt vészes.:)) Ha akarod, Neked is átpasszolom a javított változatot.

Fant írta...

LL, jobbulást! Bízunk benne, hogy hamar rendbe jön a kezed!
A fordokkal kapcsolatban - mindent elmondtak előttem amit én is akartam :)
A link alakoknak sosem értettem miért nem lehet bevágni egy karót, csak az egész osztály szív miattuk.
Persze sok sikert péntekre! Nem lesz ott gond, tudom én :)

Andi, már ma? :) Ezt meg hogy csináltad? :) Látom nem bíztad a véletlenre :))

B, Troy-os pléd? :) Nos akkor ma is újabb termékekkel bővült a lista: jegyzettömb, pléd, telefontéma :)

Névtelen írta...

Hm...nem volt vészes. OK, zavard át kérlek.

Névtelen írta...

Andi, te hogy voltál ilyen ügyes DVD ügyileg? Nem azt mondtátok, hogy Szerda?

Névtelen írta...

Óó LL,vigyázz magadra(egy kicsit jobban,)kérlek!!:()) Jobbulást neked!:)) Én viszont nem Dvd-em(most egyenlőre).:)

Névtelen írta...

Igen, pléd. Elképzeltem, ahogy takarózik valaki Troy-al... :D
Lesz most árubemutató, alaposan körül nézek, és beszámolok mit láttam.

Névtelen írta...

;o) - megvan:)

Fant, ha így lenne, két ember járna az osztályba, én meg egy barátnőm.
Az a vicces, hogy aki megkérte a tanárt, hogy halassza el a dogát, egyáltalán nem link alak...de gondolom, utóbbiak vették rá a dologra.
Így se, úgy se fognak tudni hármasnál jobbat írni, hacsak nem tudnak jól puskázni, de töriből majdnem esélytelen.
Remélem, hogy elég gyorsan tudok majd írni akkorra...most még emiatt is aggódhatok...
F.É, igyekszem és köszi. Edzésen sajna előfordulnak ilyenek...a múltkor az egyik csaj bokája volt az áldozat.

Névtelen írta...

Ha-ha b!:))))) Én a plédet nem takarózásra szoktam használni,csak egyszerűen magam alászoktam teríteni,és plafff!:))

Névtelen írta...

Pléd...én egyszerre hármat használok újabban:)) De egyik se Zac-es:( Bár mondjuk így is vagy 10 képmása van a falaimon...nincs olyan szög, ahonnan ne látszódna egy:))

Névtelen írta...

Hát igen,minden korosztálynak megvan a maga Mr-e!:))
Igen,anno nekem is volt már akkor pár fekete-fehér képecském dögös pasival(természetesen)!:))
Na hol az a pléd,és persze a takaróm?:))

Jó éjt!

Névtelen írta...

Hogy mit ki nem hoz belőletek egy pléd szócska :)))
De mint írtam ágyneműt is láttam már hsm3-ból. De bevallom nem emlékszem pontosan, hogy ki/k vannak rajta.

Névtelen írta...

Köszönöm, megkaptam.

Ki ne takarózna szívesen Zvel? Kérném a piros 18as karikát ;o)

b várom a fejleményeket...
Az FMCG piacon MÉG nem láttam HSM termékeket...pedig ott aztán lehetne "csemegézni".

Névtelen írta...

Na még gyorsan: b,a srác,és a lány rózsaszínben(én ezt láttam),és fejet is hajtottam rá!:)

És ami a lényeg,a gumilábat egy időre leszereltem magamról,és visszateszem az ágyam alá a dobozba!:)

Névtelen írta...

jó éjszakát

Névtelen írta...

f.é. most nagggyon :DDDDD

Ha már Z. Ez hmmm... :))

Névtelen írta...

Lehet, hogy a kilépésnek köszönhető az emberibb frizura??

Andi írta...

Lássuk csak :) Egyszer Fant belinkelt egy DVD-s megrendelős cuccost - emlékeztek ?:) Akkor én ott megrendeltem, de álmomban nem gondoltam volna, hogy a hivatalos megjelenése előtt egy nappal telcsiznek, hogy már ma szállítják ...:))))
- hát ez az ügyes történet :)
És persze már meg is néztem :))

Névtelen írta...

És ajándékot kaptál hozzá?
És milyen? Erre persze ne válaszolj :)))

Fant írta...

Ez aztán tényleg nagyon ügyes volt, Andi :)) Nem semmi :))
Figyeltél, szép csendben cselekedtél és házhoz vitték az élményt :))

Andi írta...

Oké b :) A helyzet az, hogy az ajándékról valahogy lecsúsztam:( ugyan is annyira mégsem voltam ügyes mert későn vettem észre - mikor már megrendeltem, hogy nem jelöltem meg az ajándékot, mert azt külön kellett volna - így ez lemaradt, de üsse kavics...:))

Úgy, ahogy mondod Fant - ott az utolsó mondatodban :))

Jó éjt!

Névtelen írta...

Andi, ez tényleg jó húzás volt:))) Már én is sínre helyeztem a dolgot:))
;o)- LOL:) Egyébként átment a javított ford?
A francia premieren sztem ugyanolyan hosszú volt a haja, mint Melbourne-ben, tehát ha (szerintem kis valószínűséggel)lemondta a szerepet, az már akkor megtörtént.
Egyébként itt egy pletyka egy újabb szerepről.
A 17 Againnek szerintem hivatalosan is Megint 17 lesz a magyar címe...valahol a neten láttam egy képet.

Fant írta...

Sziasztok! Hazahoztam az élményt! :))

Érdekes, ez az új infó, várom, mi lesz belőle, bízunk benne, hogy a valóságtartalma nagyfokú.

Én a moziplussz-on láttam, hogy Megint 17-re keresztelték, hát végülis ezzel nem mennek annyira mellé, mint a HSM magyar fordításával, úgyhogy viszonyítás kérdése. Legalább nem kezdtek el a magyar fordítók kreatívkodni, abból semmi jó nem sült volna ki :)

Névtelen írta...

Hali :)

Én is hazahoztam az élményt :)
Miről szól az új pletyka?
Kicsit körbe néztem hsm cuccok ügyben. Láttam polár takarót (több félét), ami talán attól Troy-os, hogy rá van írva kereszte a név, de Sharpey és Gabriella is rajta van. Láttam még fürdőlepedőt, párnákat mindenféle alakban-képpel, sokféle puzlet egész jó képekkel, papír tányért, poharat. Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ja és a MM-ben 2Gb-s HSM3 karkötő-penrive-ot, feltöltött zenékkel, amit forgalmaz az EMI. Mivel hsm3 kép volt rajta, így gondolom a hsm3 zenéje volt rátöltve.

Fant írta...

Hali b! Röviden: egy új filmfőszerepet helyeztek kilátásba Z- nek, egy könyv megfilmesítése lenne, a rendező pedig ugyanaz lenne, aki a 17 Again-t is rendezte.

Nahát mennyi cucc, én a karkötőbe oltott 2 gigás pendrivetól dobtam majdnem egy hátast.
Meg papírtányér. Eszméletlen mik vannak. Azért közeledik már Andi lábosa :))
A polát takaró pedig akkor elég szemtelen húzás, ha csak egy név van rajta és kész. Mondjuk meglepni nem lep meg :)

Névtelen írta...

Nem, nem. Kép is van rajta, de nem csak Troy.
A pendrive benne van a dvd tokban lévő papírkán.

Névtelen írta...

Én is hazahoztam az élményt nagy nehezen...viszont nem játssza le a WMP. Vmi másolásvédelmet emleget. Nektek?

Névtelen írta...

Sziasztok!
"Irigykedve" látom, hogy megérkezett a szerencsésebbekhez a DVD. Ide majd a nyuszi hozza...szóval még van benne pár nap!

LL köszönöm, megkaptam. Írtam is az esti kommentnél ;o) biztos kimaradt neked.

Névtelen írta...

Jó éjt!

Andi írta...

Sziasztok!

WOW :)))) Tömeges hazai élmény :))

LL, az én gépem sem játssza le a WMP-en....

A lábosomat nagyon várom :))

Névtelen írta...

;o)- most már látom, bocsi:)
Ok, köszi Andi:))

Fant írta...

Hm, én még a gépben nem próbáltam lejátszani, de próbáljátok ki a VLC Media Playert, az általában mindent visz, itt letölthető.
Ezek szerint kissé túlbiztosították a cuccost :)

Névtelen írta...

Köszi, ez mükszik:)

Névtelen írta...

Nekem az sem működött. Be kellett minden futó programot zárni, és csak akkor indult el :S

Fant írta...

Örülök, hogy viszi LL :) B, ez a bezárósdi nekem furcsa egy kissé, de végül lényeg, hogy játssza, esetleg próbáld a linkelt verziót letölteni, az a legújabb :)

Névtelen írta...

Aszondod, hogy frissítsem a vlc-met?

Névtelen írta...

Melyikre kell kattintani?

Fant írta...

Igen azt, hátha az lesz a megoldás - legfelsőre kattints, dowload :)

Andi írta...

Én sem próbáltam a gépen, csak a DVD lejátszóban. Nekem is van VLC-m, de lehet, hogy nekem is frissítenem kellene...?:)

Névtelen írta...

Frissítettem, de ugyan olyan lassú :(

Fant írta...

Frissíthetsz Andi, ártani nem árt, sőt, az a legoptimálisabb, ha mindíg az elérhető legújabb verzió van meg :) Közben ráakadtam a magyar nyelvű változatára itt

Szerintem akkor más jellegű a probléma b, talán nincs elég kodek, meg ilyesmi a gépeden. De ha akkor viszi, ha más nincs megnyitva, akkor jobb híján játszd úgy.

Névtelen írta...

Nem kodek, az volt az első amit próbáltunk. Lehet, hogy kicsit takarítgatni kellene a gépen. De az is hozzá tartozik, hogy a dvd lejátszó elég nehezen akar elindulni mostanság :(

Andi írta...

Oké, frissítettem Fant - köszi :))