2009. márc. 2.

Jótékony aukció

Vanessa Hudgens és Zac Efron csak kettő a számtalan híresség közül, akik újabb jótékonykodásra adták fejüket. A fiatal pár többek között Stevie Wonder, Carrie Underwood, Justin Timberlake, Keith Urban mellett egy-egy fehér védősisakot dedikált alá, ezzel támogatva a Habitat for Humanity nevű szervezetet.

A Habitat for Humanity célja, hogy mindenki számára biztonságos és megfelelő lakást tudjanak nyújtani. A hírességek által aláírt sisakokat árverésre bocsátottak, melyekért az interneten lehet licitálni március 6-ig. A befolyt összeg, minden bevétel a családok megsegítését fogja szolgálni.

Vanessa sisakjáért ITT, Zac sisakjáért pedig ITT zajlik a licit. :)

Miss Hudgens nemcsak nevét kanyarította alá, hanem egy aprócska üzenetet is hagyott a "fejfedőn":



Köszönet mindannyiótoknak
kemény munkátokért!
Teljes szeretetemmel
xoxo

3 megjegyzés:

Fant írta...

Újabb szimpatikus karitatív tett, ez remek. Ráadásul ezúttal a karitatívság kreativitással is párosul, ami szintén nem semmi :)

Egyébként kíváncsi leszek hol áll meg a licit majd - megint a számok ugye :))

Névtelen írta...

Sziasztok!

Szép,és nemes gesztus,habár a karitatívság eme "firkantása" a könnyedebb dolgok közé sorolható.:))

;o) írta...

Hát ja!
Régebben néztem valamelyik csatornán azt a műsort, ami erről a brigádról szól. Mármint arról, amit híres emberek támogatnak így vagy úgy és építenek új házakat, mit házakat - szinte palotákat a rászorulóknak.
Eszméletlen mennyiségű vállalkozó lelkületű, nő és férfi áll össze és kalákában egyik nap ledöntik a romot, 1 hét múlva kész a kacsalábon forgó.