2009. márc. 7.

Csütörtök Zac, péntek Vanessa

Az elmúlt napokban mind Zac Efron, mind pedig Vanessa Hudgens megmutatkozott a Los Angeles városában dolgozó lesifotósoknak.

Előbb a kis Zachy-t kapták le, ahogy március 5. napján kisétál csak nemrég birtokba vett házikójából, kezében elmaradhatatlan fejfedőjével és hajtakarójával... de amíg nem veszi fel, nyugodtan lobogtathatja a haját, nem? :P

Másnap, péntek délután Vanessa bukkant fel paparazzók előtt, amikor kishúgával Stella Hudgens-szel(nincs a képeken) érkezett meg egy Studio City-beli japán étterembe egy késői falatozásra. Ness gyönyörű mosolya mellett rég nem látott Audiját is megmutatta, ami azt jelenti, sikerült kipofoztatni. Mindenesetre jó látni őt és Őket. :)



Képek Zac-ről ITT, Nessáról pedig ITT!

5 megjegyzés:

Fant írta...

Szóval japán étterem :)) Noshát úgy tűnik, szorgalmas japán barátainknál igencsak megkedvelte a lány a helyi ízeket - a helyiek pedig őt, ahogy ez a holnapi meséből kiderül majd :)

A jókedv nagy, a kocsi rendben - úgyhogy mi is elégedettek lehetünk.

Egyébként az imdb kész tényként kezeli a legújabban felmerült filmet a részére, a nevénél már fel is van tüntetve, mint előkészületben lévő produkció. Érdekes.

Z haja egyre hosszabb, a fodrászt messze kerüli, szerintem van vele valami célja - talán a Footlose-hoz növeszti...

xdittax írta...

Hmm, Fant az IMDb-s dolgot én is észrevettem már, de azért ezt semmiképp nem lehet készpénznek venni, mivel tudtommal az IMDb oldala olyan, mint a Wikipédia; bárki szerkesztheti.

Ami Zac frizuját illeti, első nekifutásra sikerült úgy olvasnom, hogy "Zac haja egyre rosszabb". :)) Egyébként egyáltalán nem az. Egészen helyes, de azért lehetne belőle valamicskét lenyisszantani. Persze ha van rá valami ilyesmi, vagy ehhez hasonló oka...;)

Fant írta...

Igen, korábban is szóba került már az az imdb-s téma, és akkor is említetted, hogy bárki szerkesztheti - én ezt még mindíg egy kicsit kételkedve fogadom, azt tudom, hogy véleményt bárki írhat a filmről, meg, hogy a pontszámok az olvasók szavazataiból tevődnek össze...
Abban persze egyetértünk, hogy semmit nem jelent, hogy ott az áll.
Nos, majd kiderül :) Nem olyan nagyon sokára úgyis hivatalos információknak kell jönniük, június a nyakunkon van :)

;o) írta...

Az IMDb-ről a Wikipedián márcsak hiányos ismereteim miatt is kerestem információt.
Itt is leírják, hogy regisztrálás után lehet feltölteni adatokat és egyebeket, de nem írja egyértelműen, hogy MINDEN területére igaz. Arra az IMDbPro-ra viszont szívesen ellátogatnék..... ;o)

Ettől függetlenül (és mivel magabiztosabb így sem lettem a dologban) türelmesen kivárom amíg megérkeznek az első fecskék...ööö hírek.

Fant írta...

Jó, az a biztos mindenképpen, ha türelmesen várunk a hírekre, ahogy írod is ;o).
Az imdb akárkik is szerkesztik, tévedett a dél-koreai bemutatóval kapcsolatban amúgy, mert nem volt ott premier. Szóval lényeg, hogy várok én is türelmesen :)