2009. márc. 3.

Zanessa @ Watchmen premier

Tegnap este(március 2-án) kedvenc párosunk, Zac Efron és Vanessa Hudgens váratlanul megemelte a 'Watchmen - Az őrzők' című film Los Angeles-i premierének fényét, amint felbukkantak a sárga szőnyegen. :)

A 21 éves Zachy-fiú végre újabb olyan hivatalos eseményen jelenhetett meg, amin nem kellett megválnia kedvenc ruhadarabjától - a sapkájától.

Míg Zac újra lazára vehette a figurát, Kedvese, a 20 éves Nessa is egy könnyed, élénk rózsaszín ruhába bújhatott, és milyen jól állt Neki ez az üdítő színű Rebecca Taylor ruhácska! Na és azok a hosszú, szexi lábak...;)

A 'Watchmen - Az őrzők' című sokrétű amerikai kaland/fantasy/akciófilm egy másik Amerikában játszódik, 1985-ben, ahol az igazi és ál-szuperhősök ugyanúgy hozzátartoznak a társadalomhoz. És amikor egyiküket megölik, a nyugdíjas szuperhősök szedett-vedett bandája - élükön Rorschach-kal - hatlmas összeesküvésre bukkanak. Küldetésükké válik, hogy őrizzék az emberiséget... De vajon Őket kik őrzik? :)

A Zack Snyder rendezésben készült nagysikerű képregény adoptációja - manapság ugye ezzel vagyunk tele:) - március 5-én kerül a magyar mozikba, szigorúan feliratos verzióban.

Hát, engem a film története azért nem vett le teljesen a lábamról, de tudjátok jól, hogy én nem teljesen ilyen beállítottságú vagyok. De elnézve Z&V-t, a film megnézetele előtt és után is megmaradtuk vidám hangulatuk! :)


Sok-sok képet Zanessáról ITT találtok!

25 megjegyzés:

Fant írta...

Sziasztok! Jó az újítás, Ditta! ;))

Watchmen - nos én erről a képregényről szinte csak annyit tudok, amennyit itt is olvashattam, és még azt, hogy mindenki nagyon nagyra tartja. Én kíváncsi vagyok erre a filmre, noha azért a megvalósítás terén fenntartásaim vannak - inkább a realitásokat szeretem :)

Azért megnézem persze, de nem valószínű, hogy ebbe is úgy beleforgatok mindenkit, mint a TDK-ba :))

V és Z viszont igencsak kedvelhetik a műfat magát, hisz már a Sötét Filmen is ott voltak. Na persze ott a másik párhuzam is ugye :))
Azt hiszem ennek a filmnek jó kis ingyenreklámot csaptak a megjelenésükkel :)

Ez nekem való hír: a film képregényfeldolgozás, a lány pedig egyszerűen gyönyörű :))

xdittax írta...

Tudom hogy jó, és egyben annyira izgalmas számomra! :) Végig csak vizslatom azt a térképet....:) Nagyon tetszik.:))

igen, Fant, számomra is homály fedte eddig azt a képregényt, de találtam a filmről egy remek kritikát, és abban az eredeti műről is szó esett, és tényleg nagyon nagyra tartják.

És akkor, örülök, hogy kedvezhettem Neked, Kedves Fant! :)

Most megyek, itt leszek a közelben, csak épp pikolómat bűvölöm nagy serényen. Rám fér a gyakorlás, ráadásul mivel beteg voltam, ki is estem a gyakorlásból.

Jók legyetek, tudom, hogy itt vagytok! ;)
Ditta×××

Névtelen írta...

Milyen térkép és milyen újítás?

Fant írta...

Gyakorolj csak Ditta, hétvégén szükség lesz a dzsinnre :)

A térkép nem semmi, látod nemzetközi vagy, mindenhol olvasnak téged a világban :) Izgalmas bizony, bár az eredmények felől eddig sem volt kétségem :)

Egyébként nem tudtam eddig, hogy feliratos lesz a film, de ez pozitívum, hétvégére betervezem a megnézését, kíváncsi vagyok rá nagyon.

Névtelen, nézz csak szét jobban, rá fogsz jönni a válaszra :)

b írta...

Wow ez a térkép! :)

A mostani Girl elején van egy olyan mondat, hogy "Vanessával már nem vagyunk olyan jóban!" Ashley mondja. Ez is a szokásos pletyka?

Névtelen írta...

Húú,nagyon tuti minden!:)
Megfigyelés,mozi,képek.:)
ÁÁ b,ne kezd már megint a marhaságokat légyszi!!!!

b írta...

Akkor ez is a szokásos pletkás iromány :DD Bocsi!!!

Fant írta...

Érdekes módon én ezen a térképen magamat még nem találtam meg... :)

Jut eszembe, szavaztatok már ma? :)

De b, csak gondolj bele logikusan - pont pár napja láttunk róluk közös képeket. Tahát a kijelentő mód a helyes :)

b írta...

Amint f.é. írta, egyből eszembe jutott. Az újságot nem ismerem, azért kérdeztem csak.

b írta...

Szavaztam. Fant még tudod hol nem tudok választani? Tv actor, a női sportoló, tv sorozat, és a valóságsho (vagy mi) :)

Névtelen írta...

Sziasztok! A Bravo Gilr csak a címlapon túloz, a riport az telljesen normális. A ránk vonatkozó rész:
G: Igaz az a pletyka, miszerint Vanessa-val megromlott a kapcsolatotok?
A: Ő még mindíg nagyon jó barátnőm, igaz, mostanában kevesebbet találkozunk. Neki is van magánélete, én is igyekszem több időt tölteno a családommal és Jareddel, de ez így normális.

G: Felmerült egy olyan verzió is, hogy szemet vetettél Zacre...
A: ...ami még viccnek is rossz! Nagyon bírom Zacet, de soha nem volt és nem is lesz köztünk több a barátságnál.

Ezen kívűl pedig van egy 2 oldalas cíkk Vanessa szépségtitkairól. :)

A KCA-val kapcsolatban: Nekem is több helyen nehéz a döntés... De rájöttem, hogy egy nap többször is lehet szavazni...

Névtelen írta...

Csá Nóri!:)

Köszi a normálisnak mondható szöveg darabkáját.:)Címlap: Annyira nem érdekel engem ez a sok ökörség,hogy csak na!:) Itt vannak a kész tények,képek,videók,riportok. Miért foglalkoznánk ezzel a szarral!?:)

;o) írta...

Tisztára Mr. Irdatlan(ul jóképű)!

Erről a filmről nem is hallottam még semmit. Itthon mikor lesz elérhető? Csapunk egy fiús görbe estét a klánnal ;o)

Ditta jó a térkép, minden újjítás új energiákat mozgat meg, ma ez lesz az esti levezetésem, mármint ennek a feltérképezése. Kicsit hangosabban fújd azt a pikolót, hogy idáig elérjen a hngja ;o) - a zene megnyugtat.

Az Ashley féle interjúhpz meg nem is lehet mit szólni. Kell-e egyátalán? Amit az elmúlt időszakban levert ez a kedves páros, nem is csodálkozom, hogy alig látják egymást - de az igaz barátok mindig barátok maradnak....kevés igaz barátság van, de ha van egy életre elkísér.

Fant írta...

Akkor ez egy egész korrekt interjú volt. De ez egy annyira normális dolog, amit elmond, hogy csak na, teljesen természetes.
A címlapra meg kellett valami bombasztikus szöveg, hogy feltűnő legyen.
És többszöri szavazás, Nóri? Modemes net? :)

Itthon csütörtöktől vetítik a mozik a filmet ;o). Jó hosszú ez is, 163 perc :)

KCA - ahol én nem tudok választani, ott a legpopulárisabb jelöltekre szavazok, American Idol például :) Még nem sokat töprengtem azokon a kategóriákon, amiknek egyik jelöltjét sem ismerem, egyszerűen csak választottam egyet és lapoztam...

Névtelen írta...

Igen ;o),hát erről van nagyban a szó!:)) Na térképezés?:)) Én nem fújtam,hanem dobtam!:)) És még hangja is volt(jóleső).:))

;o) írta...

Fant, köszi az információt, közben már én is rátaláltam.

Sajnos a térképen nem tudtam olyan finom keresést előadni, hogy az én kicsinyke, de annál festőibb városomat megtaláljam ;o)

Jó éjszakát!

xdittax írta...

Huh, akkor aki tud többször is szavazni, ne lustálkodjon! ;) Én ma újból szavaztam egyszer, és nem mindenhol ugyanarra, akire tegnap adtam a voksom, de azt hiszem velük, és főleg az ismeretlenekkel szemben(már nincs sok ilyen) így fair.

A térkép...pedig még mindig baromira tetszik. Bár fölfedeztem, hogy Fant városkáját lehagyta, és igen, az apróbb helyeket sem jelzi, de egyébként sem ismertem még ki magam teljesen ezen a rendszeren. De nem rossz, és látom azért itt is van aki kedvét leli benne! :)

b írta...

ez miből való?

xdittax írta...

b, hogy miből való? :)

Saját középiskolai diplomaosztójáról...

ÍME

Névtelen írta...

Wow :) Ezt nem gondoltam volna :D
Köszi :)

Névtelen írta...

Elképesztő ez a tékép, meg a kijelző, emberek! Ditta, én megmondtam, hogy világhírű vagy, itt a bizonyíték:))
Az én esetemben tévedett 20 km-t a térkép, reggel ugyanis még láttam magam ott...most viszont már olyan sokan vagyunk, hogy nem:))
Én ma már kétszer szavaztam:))

És lehetséges, hogy kihagyásokkal leszek a következő napokban, új gépünk lesz, és el kell intéznem, hogy felhasználó legyek rajta, átrakni rá a dolgaimat, stb...

Fant írta...

A térkép egyértelmű közönségsikert aratott Ditta :) Engem ugyan még mindíg fantomként kezel, de sokkal érdekesebb, hogy micsoda országból vannak jelen látogatók. Nade: csoda nincs ebben, körbeutaztuk már a világot párszor :))

LL - oké, várunk türelmesen. :)

xdittax írta...

Háát furcsán érdekes azért ez a térkép... Megnéztem egy másik oldalhoz tartozó térképet, az én kis városkámat se tudta kijelezni. De a környéken már olyan sok helyről jöttek, hogy képtelenség, mindegyiket számba venni.

Bezzeg amikor egészen máshonnan jönnek, csak nézek. Aztán pláne, amikor nem csak tegnap bukkant fel valaki ugyanarról a helyről, hanem ma is, és ez inkább arra enged következtetni, hogy vissza-vissza jár, mégha egy büdös mukkot sem ért, szegénykém:)

Szóval gondolhatják milyen érzés ez nekem.;) No de azért világhírűek még nem vagyunk.

Mert hogy együtt vagyunk benne, az tuti!:)

Szóval LL, ha nem fogsz tudni jönni, hiányozni fogsz: mielőbb várunk vissza!;)

Pusza: Ditta×××

Andi írta...

Üdv. mindenkinek!
Nagyon helyes ZV a képeken és a vidiben:))

Névtelen írta...

We're all in this together:)
Akkor eljön még a világhír is, Ditta...
A térkép és a mai kutatásaim alapján rá kellett döbbennem, hogy felénk egyáltalán nem csak antifanok laknak, sőt:))
A gépes ügy egyenlőre még mindig kérdéses. Fogalmam sincs, hogy fog végződni, de most úgy tűnik, leszek a közeljövőben:)) És amúgy se bírnám ki a hosszabb kimaradást:))