2009. márc. 31.

Egy fantasztikus sztori Zac-kel

Zac Efron-t (végre) elkezdték faggatni filmes közeljövőjével kapcsolatban, úgyhogy újra rákérdeztek arra a 2009-es KCA-n, hogyan viszonyul jelenleg a zenés filmekhez, vagy musicalekhez, illetve a legújabb szóba hozott projektéről is kérdezték, és konkrét választ kaptunk!

Tehát múlt héten a High School Musical filmek csillaga visszalépett az1984-s Kevin Bacon főszereplésével készült film remakejétől. Ez nem azt jelenti, hogy soha többé nem lesznek musicelek, de jelenleg annyira jó volt legforgatni a "17 Again"-t, hogy azt hiszem ez az irány, amiben tovább szeretnék menni. - nyilatkozta az E!Online-nak a szombati díjátadón.

És úgy tűnik, ezen az úton máris meg van a következő lépése a Charlie St Cloud halála és élete című Ben Sherwood regény adoptációjának főszerepeként. Csak pár napja jelentek meg azok a hírek, miszerint a 21 éves színész részt fog venni a filmben, melyben egy temetőben dolgozó fiú rendszeresen kommunikál elhunyt öccsével, mostanra az E!Online megerősítette az információt.

Ráadásul Zac is beszélt a filmről, amiről elismerte, hogy "nagyon sötéten hangzik", de megígérte, hogy "ez egy fantasztikus történet".

Egy kicsit felnőttesebb. - mondta Zac. Néhány komoly témával foglalkozik.

És én biztos vagyok benne, hogy mi ezt látni szeretnénk.
Mert hiszünk Zac-ben, és bízunk benne! :)

Forrás: E!Online.

3 megjegyzés:

;o) írta...

Én nagyon szeretem a kicsit misztikus és ezáltal izgalmas filmeket (is). Kíváncsian várom a történetét. A kivitelezéssel kapcsolatban nincsenek fenntartásaim, csak egy dolgot sajnálok: kár, hogy olyan lassan őrölnek ezek a malmok....

Fant írta...

Nagyon érdekesnek tűnik ez a film, várom kíváncsian. Egyébként, szinte biztos voltam benne, hogy azért lép ki ilyen hirtelen a Footlose-ból, mert talált egy komoly szerepet, hogy az ő szavaival éljek. Említettem is talán az egyik többarasznyi kommentemben :)
Most úgy tűnik, hogy e film kb egyidőbe esne azzal, már a forgatása. Érdekes, jó a sztori, várom nagyon.

Hiszünk benne, bízunk benne, naná, hisz' ezért vagyunk itt :)

Amúgy, alakul a Sucker Punch is, megvan Amanda Seyfried utódja a főszerepben, Emily Browning személyében - persze Vanessa-ról változatlanul mindenhol fixre állítják, hogy benne van a projektben.

Zac-re visszatérve: örülök, hogy megerősítést nyert ez a dolog, ez lesz igazán az első HSM-érán kívül forgatott filmje, biztosan izgalmas lesz.

b írta...

Nahát, micsoda hír