2009. márc. 12.

Vegyes érzelmek

Visszatért az autó, visszatért a japán kaja és elsősorban: visszatért a jó kedv! Vagy el se ment?

De bizonyára, elment egy jóképű színész személyében egészen a távoli Ausztráliáig, de szerencsére még így is láthatunk a tetőtől talpig gyönyörű Vanessánk arcán nagy mosolyokat! :)


Mikor ugyanis március 10-én beugrott a Kiwami sushi étterembe egy ebédre LA-ben, két érzést ajándékozott embertársainak:

- boldogságot, mert Ő maga is nagyon hepinek és kiegyensúlyozottnak tűnt és
- irigységet - a nőneműeknek ezért, a hapekoknak azért -, mert annyira klasszul nézett ki és egyszerűen nem tehetünk mást, de a természetességért és egyszerűségéért odavagyunk...

Aztán mégis egy harmadik érzés fogalmazódik meg bennem, amit annyira nehéz kifejezni megfelelően, és azt hiszem nem is lenne illendő itt elkezdeni ecsetelgetni nyilvánosan.

Mindenki rá fog jönni maga, mire gondolok, ha szembetalálja magát ezzel videóval. Jó oké, ha pozitívumot akarok keresni benne, fogok találni: láthatjuk és csodálhatjuk Nessa kitartását újfent, és egyúttal kezd körvonalazódni miben is áll a pilates mibenléte, de... ez nem egy rákészülés egy filmre a forgatás alatt, ez nem egy pilatest oktató videó... és az ilyet nagyon utálom! És hogy utálhatja Vanessa is, nem? Sőt, még szegény Gina mama is. F*ck!

Forrás és képek ITT és ITT!

15 megjegyzés:

Névtelen írta...

Undorító. Mármint a pilateses videó mögötti magatartás. Mindennek van határa, bár ezt már annyiszor elmondtuk. A paparazzók nem gondolkoznak, hogy helyes-e, amit csinálnak, ezért kapják a pénzünket...úgyhogy mi is, Nessa is kénytelen megszokni...
Nem mellesleg a csaj lehengerően néz ki...megint:))

Fant írta...

Sziasztok! Nehéz eldönteni, hogy hol húzódik a határ a szokott indiszkréció és a pofátlanság közt. Ez a videó már az utóbbi kategória.
Mégis engem az érdekel, hogy hogyan tudták ezt technikailag kivitelezni, úgy értem ezek elvileg abból a szempontból zárt edzések, hogy aki nem sportolni megy annak nincs ott keresnivalója.
Vagy van az a pénz, amiért korpásodik a haj?
És hát még V megszokhatta, de még az anyukáját is filmezni ott, hát azért ez már...


Persze van több pozitívum is, mert ugye azokat mindíg meg kell keresni: Vanessa-t láthatóan különösebben nem hergelte fel a paparazzik jelenléte; sportolás közben is gyönyörű - és: Dittánk keményebb, mint valaha :))

És még annyit: még a német oldalak is premier plánba kitették a videót, hogy itt csak említve van - így korrekt.

Névtelen írta...

Sziasztok!:)

Amikor elkezdtem olvasni a bejegyzést azt hittem,valami eget rengető csúfság van azon a videón,amit belinkelt Dittus.:)
Na gyorsan kattintottam,és megnéztem az "esti" tornát.:)) Persze természetesen igazatok van abban,amit írtatok,de.:)) Ugye nálam ez a de gyakran előfordul.:) Én azt gondolom,inkább ezt nézzük,mint esetleg az öltöző padján történő természetes felöltözést.:)) Nagyon jó reklám ez a rajongóknak.:)) Tegyél magadért,az egészségedért,a testedért.:)) Gina mama pedig eszméletlen kondiban van,én irigylem Őt is.:)) Mindenesetre a magánszféra be nem tartása ismét beigazolódott!:(

Fant írta...

Szia f.é.! Persze, a tiéd is jó nézőpont, mert valóban még a jobbik eset történt, minden csak viszonyítás kérdése ugye...
Csakhát, csakhát... :)

Az én fejemben az is megfordult, hogy esetleg ezúttal nem a paparazzik, hanem egy másik éppen ott edző vendég volt a kameraman.

Ha lazán akarom nézni akkor azt kell mondjam, hogy ez egy jó reklám volt - a pilatesnek :)

;o) írta...

Sziasztok! Én azt gondolom, hogy aki ennyire a reflektorban éli a munkás életét annak a magánéletében is sajnos számolnia kell a reflektorokkal.

Mindamellett, hogy időnként tényleg nagyon tolakodóak a paparazzik és a magánszférának igen kényes területeit is feszegeti, ez most legalább egy építő jellegűnek mondható leskelődés volt, ha már mindenképpen létre kellett jönnie. Ráadásul szerintem sincs szégyelni valója egyiküknek sem - egy kicsi mozgás mindenkinek kell....a fotelokból álljanak most fel...(virslire este ismételhetünk)

(na ha valaki megtalálja nekem a tévétorna teljes szövegét, annak jövök egy fagyival ;o) )

Fant írta...

Hello ;o)! Nos :)) Figyuzz :)) Kőkemény :))

A lényeget tekintve: a magánéleti reflektorok már megszokottak szinte, csak ez most egy újabb mélység szerintem... Bár nem is tudom. Talán olyan sokban nem is különbözik attól, mikor vásárolgatás közben fotózzák...

Névtelen írta...

Csá;o)!:))

Azt hiszem nem lennék fer a többiekkel,ha beszállnék a "játékodba"!:))
A fagyim nyalogatás közben pedig majd hangosan mondok egy köszönetet neked!:))

;o) írta...

Halihó f.é! Milyen volt a nosztalgia?
Játék....játék.....
Bitang volt!
Fant tiéd a nyeremény! Mivel rapid voltál, ezért némi extrát is nyújtok: te választhatod meg az esernyő színét ;o) a kelyhen.

Na szóval, ez volt sz esti torna. A szövegnek amit leírtam köze sincs a valósághoz és megvallom őszontén ennyi idő után sem értem pontosan a szöveget!

Remélem nem haragszotok a kis mellékzöngéért, ezt most Gina mamának és Vnek ajánlom, amiért ilyen lelkesek!

;o) írta...

Egy kicsi mozgas mindenkinek kell
a karosszékből álljanak most fel,
ez a kis torna néhány percen át
ne tessék félni senkinek sem árt...

ez a kis torna ugye jól esett
mindenki frissebb, fiatalabb lett
mozgásra öt perc nem is nagy idő
és minden este ismételhető

Huh, Huszonakárhány év után ez is megvolt!

;o) írta...

Jó éjt!

Névtelen írta...

Hát ettől én is elfáradtam.:))
Én is jó éjt kívánok mindenkinek!

Fant írta...

Az élet örömei :) Csak Vanessa kellett hozzá és a pilates :)
Jó mellékzönge, publikáljuk tehát V-nek és Gina mamának, mint ma esti dalt :))
Kíváncsi vagyok, hogy anno, mikor ez a tv torna ment, milyen volt a visszhangja :) Csak ültek a tv előtt az emberek és nézték, vagy tornáztak együtt a szereplőkkel? :)

b írta...

Szerintem volt ilyen is meg olyan is :)

b írta...

Van a blogalanyokról 1-2 hír a JJ-ken. Kérhetek összefoglalót róla?
Corbin szerepelt az ER-ben? Ő is? :)

Fant írta...

NA! Itt a hét híre, mozgókép formájában, emberek!! Figyelem! Végre már, kezdődik a promóció! Nos, bővebben, majd ha hivatalosan is értesülünk róla :)